kıyamam yaa kuzuma tam anneci , az da babacı olsalar arada ne güzel olurdu :))Yok abla 3 geceden beri uyumuyoruz sağolsun bebik pek nazlı babaya da gitmiyor akşam duşa girdim baktım kapidalar beni bekliyorlaraglaya ağlaya içi çıktı bana gelmedi diye göz yaşları hep gözünde
Hepsi keşke babaci olsa da az kafa dinlesem ne iyi olur benim için sorun yokkıyamam yaa kuzuma tam anneci , az da babacı olsalar arada ne güzel olurdu :))
arada vakit olmuyor yorgun oluyor insan salata yetişmiyor işte , senin miden sabaha kadar dans misali guruldadı durdu sana yazık oldu gülüm yaaHaklısın galiba normalde ekmekle yerim doyarim ama yanına salata yapmyi bekleyemedim
İnşallah nasip olur o günlerde ablacım görüşebilirizuzun sürüyor toparlanmak gülüm inşallah daha iyi olursunuz her geçen gün
allah razı olsun ablası amin inşallah kazasız belasız kullanır , babası kolay kolay vermez arabayı her gün kaza oluyor bu konya da yaaa yolları da geniş rahat ama kazası da çok nedense :)
eşimin iş yeri karatay da sabah gidip akşam geliyor hafta sonu belki yakın sakin yerlerde verir de çocuk da kullanır , iyice öğrensin , şu virüs de kalksın beni getirir buluşur gezeriz be gülümmm
Ayaklarına sağlık kaptanım
Tunaydin ablacim ❤Bizim burda saat daha 12 olmasada sizlere tünaydın kizlar
Sabah biraz gec uyandim kahve icmeden işe gittim o yuzden kendime gelemediydim :)))
Benim oglanin oglu kucukken cok babaciydi, o da kötü oluyorHepsi keşke babaci olsa da az kafa dinlesem ne iyi olur benim için sorun yok
aaa siz yeter ki isteyin ben şimdiye kadar ne öğrendiysem siz bıkana kadar paylaşır yazarım püf noktasını da kestirme yollarınız da :))Aynen ablam sitesine üye oldum dün motivasyon gruplarına da baktım herkesin kafası karışıkonlar 1 ekimde başlamış. Püf noktalarını bizimle paylaşırsan mutlu olurum abla
gelirken ne seviyorsan onlardan da al gel hayrına diyiver olmaz mı :)Bugün hastaneden hemsire arkadaslarimdan biri bana oturmaya gelecek. Kendim yemiyormya hic birsey yapasim yok. Hatta elimi kolumu kaldirasim eve süpürge tutasimda yok. Cok üseniyorm
Sen kocana sarıl hepsi koşar sonra birak kaçHepsi keşke babaci olsa da az kafa dinlesem ne iyi olur benim için sorun yok
rabbim ne sıkıntın varsa çabucak gidersin feraha çıkarsın sen de inşallah çabucak dön aramıza gülümKızlar bazı sebeplerden bir süre aranızda olamayacağim .. durumu ozelden kaptanlara bildirdim .. hepinizi canı gonulden öpuyorum..
Surekli yattigin halde yine iyi fazla almamişin cnm54le gebe kaldım.. doğum yaptım 65im şuan.. dün 64 gördüm gibi.. hayatımda hiç bu kadar kilo almadım.. sorunlu bir gebelikti ayağa kalkmam yasaktı... şimdi kasım ayını bekliyorum spor için ama sanki hiç veremiyecekmişim gibi
İnşallah büyük bi sorun yoktur cnmKızlar bazı sebeplerden bir süre aranızda olamayacağim .. durumu ozelden kaptanlara bildirdim .. hepinizi canı gonulden öpuyorum..
O kadar yemeye 1 kilomu aldinKacta alacaksin beni 10 kg sonra al laf aramizda cok yedim cok +1im
kız kardeşimin 2. çocuğu kız şimdi 4 yaşın da ama hala baba diye ağlıyor ve bu uykuda , babası işe giderken , babası cumaya gideceğin de gün için de düşüp bir yeri acıdığın da, uğuna uğuna ağlamaları hep oluyor onu oyalayıp ağlamasını durdurmak da baya zor :) o yüzden arada babacı olmaları iyi hep babacı olması iyi değil benceHepsi keşke babaci olsa da az kafa dinlesem ne iyi olur benim için sorun yok
Gercekten mi , ben de kendim de gormeye basladim tek tük, esimde daha fazla ama o kumral tenli oldugu icin beyaz sac yakisiyor ona.Beyaz yaş belirtisi değil geçen okumuştum yaşlanma belirtilerini dur kopyaliyim sana
evett yarın mavi takımı tebrik edicezzzzzBu mesaji kirmizilar okumasin
Maviş kizlar spor için yapacagimizi yaptik :))) bugün menulerimize azami dikkat edip karbondan uzak duralim.
İnşallah yarin zafer bizim olacak
işte tam babacı olması iyi değil o yüzden benim kız kardeşin kızı da öyle :))Benim oglanin oglu kucukken cok babaciydi, o da kötü oluyor
İşteyken bile kapiya gidip saatlerce aglardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?