Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok abla 3 geceden beri uyumuyoruz sağolsun bebik pek nazlı babaya da gitmiyor akşam duşa girdim baktım kapidalar beni bekliyorlar aglaya ağlaya içi çıktı bana gelmedi diye göz yaşları hep gözünde
kıyamam yaa kuzuma tam anneci , az da babacı olsalar arada ne güzel olurdu :))

Haklısın galiba normalde ekmekle yerim doyarim ama yanına salata yapmyi bekleyemedim
arada vakit olmuyor yorgun oluyor insan salata yetişmiyor işte , senin miden sabaha kadar dans misali guruldadı durdu sana yazık oldu gülüm yaa

İnşallah nasip olur o günlerde ablacım görüşebiliriz
Ayaklarına sağlık kaptanım

Aynen ablam sitesine üye oldum dün motivasyon gruplarına da baktım herkesin kafası karışık onlar 1 ekimde başlamış. Püf noktalarını bizimle paylaşırsan mutlu olurum abla
aaa siz yeter ki isteyin ben şimdiye kadar ne öğrendiysem siz bıkana kadar paylaşır yazarım püf noktasını da kestirme yollarınız da :))
bilinç altına yeni bir şeyi kabul ettirmenin kestirme yolu direk kalbin inancını işin içine katmaktır , kesin olmuş gözüyle inanmaktır araya nifak yada acaba olur mi ki diye düşünceyi sokmamaktır nasıl ki istanbuldan ankaraya gitmeye karar verip yola çıkarsın 10 km sonra acaba ankaraya gidebilir miyim ki ya gidemezsem der misin , yolu yarılayınca ya ankaraya gidemezsem diyip geri döner misin demezsin aynı bunun gibi aklından ters düşünce geçirmeyeceksin haa ters düşünce geldi mi farkına vardığın an durup sadece o düşünceye bak ve gitmesine izin ver farkına varıp sadece o düşünceyi kurcalamadan öylece bakarsan gider, yani sırf dille değil kalple de inanç lazım kalple inanmak için de püf noktası var
bilinç altı kapıları uyku öncesi uyku uyanıklık arasındayken açılıyor diyoruz ya hep beynin işleme frakansı yavaşlayıp tetha dalgasına iniyor o zaman işte isteğin şey için sanki olmuş bitmiş ve şu an onun tadını çıkarıyor gibi hayalde canlandırma yapıyoruz (imajinasyon) ama biz bu hayali tam yaşayıp kalbin de inanması için sesleri duyguları dokunma hatta kokuları da kullanıyoruz(afirmasyon) olabildiğince gerçekçi hale getiriyoruz
hemen şimdi gözlerini kapatıp kendini rüzgarın ılık estiği yemyeşil çimenlere çıplak ayak bastığın bir tepede hayal et rüzgarın yüzüne değmesini , ayaklarında ki çimenin hafif serin yumuşak hissini, temiz havanın esintili kokusunu düşün hissedebilirsin bunu işte bu gerçekçi hayal etme afirmasyon oluyor
bilinç altına istediğin şeyi gece uyku öncesi afirmasyonlar ve olumlamalarla zaten istediğin olmuş da şükrediyormuşsun gibi 21 gün yaparsan bilinç altı yeni şeyi artık gerçek kabul eder çünkü bilinç altı gerçekle hayali , şimdi ki zamanla geçmiş ya da geleceği ayırt edemez , kandır gitsin yani :)

aaa ilk başta ilk gün niyet de etmelisin niyet etmenin gücü muhteşemdir gülüm misal
40 günlük yitik şifayı tamamlayıp her hücreme kadar şifalanmaya niyet ediyorum diyebilirsin

Bugün hastaneden hemsire arkadaslarimdan biri bana oturmaya gelecek. Kendim yemiyormya hic birsey yapasim yok. Hatta elimi kolumu kaldirasim eve süpürge tutasimda yok. Cok üseniyorm
gelirken ne seviyorsan onlardan da al gel hayrına diyiver olmaz mı :)

Kızlar bazı sebeplerden bir süre aranızda olamayacağim .. durumu ozelden kaptanlara bildirdim .. hepinizi canı gonulden öpuyorum..
rabbim ne sıkıntın varsa çabucak gidersin feraha çıkarsın sen de inşallah çabucak dön aramıza gülüm

Surekli yattigin halde yine iyi fazla almamişin cnm
10 kilo nedirki max. 3 ayda halledersin
Burda bazilarinin 30 kilo vermesi gerekiyor
Kızlar bazı sebeplerden bir süre aranızda olamayacağim .. durumu ozelden kaptanlara bildirdim .. hepinizi canı gonulden öpuyorum..
İnşallah büyük bi sorun yoktur cnm
En kisa zamanda tekrar bekliyoruz
Kacta alacaksin beni 10 kg sonra al laf aramizda cok yedim cok +1im
O kadar yemeye 1 kilomu aldin

Hepsi keşke babaci olsa da az kafa dinlesem ne iyi olur benim için sorun yok
kız kardeşimin 2. çocuğu kız şimdi 4 yaşın da ama hala baba diye ağlıyor ve bu uykuda , babası işe giderken , babası cumaya gideceğin de gün için de düşüp bir yeri acıdığın da, uğuna uğuna ağlamaları hep oluyor onu oyalayıp ağlamasını durdurmak da baya zor :) o yüzden arada babacı olmaları iyi hep babacı olması iyi değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…