Allah kolaylık versin bende bugün 2.5 saati 3 saatte bitirdim ne kadar sıktım kendimi boynum ağrıyor. Heryerim ağrıyor. Daha kahvaltı bile yapmadım kendimi koltuğu attım birazdan podyum gelecek ve benim hakim yok kalkmayaBugün hastaneden hemsire arkadaslarimdan biri bana oturmaya gelecek. Kendim yemiyormya hic birsey yapasim yok. Hatta elimi kolumu kaldirasim eve süpürge tutasimda yok. Cok üseniyorm
Kazanırlar sa ederiz.evett yarın mavi takımı tebrik edicezzzzz
Teşekkür ederim canımYapma canım hiç birşey sağlığından önemli değil
Afiyet olsun canım
Ayaklarına sağlık canım
Afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık
Eline aklına sağlık ablam müthişsinaaa siz yeter ki isteyin ben şimdiye kadar ne öğrendiysem siz bıkana kadar paylaşır yazarım püf noktasını da kestirme yollarınız da :))
bilinç altına yeni bir şeyi kabul ettirmenin kestirme yolu direk kalbin inancını işin içine katmaktır , kesin olmuş gözüyle inanmaktır araya nifak yada acaba olur mi ki diye düşünceyi sokmamaktır nasıl ki istanbuldan ankaraya gitmeye karar verip yola çıkarsın 10 km sonra acaba ankaraya gidebilir miyim ki ya gidemezsem der misin , yolu yarılayınca ya ankaraya gidemezsem diyip geri döner misin demezsin aynı bunun gibi aklından ters düşünce geçirmeyeceksin haa ters düşünce geldi mi farkına vardığın an durup sadece o düşünceye bak ve gitmesine izin ver farkına varıp sadece o düşünceyi kurcalamadan öylece bakarsan gider, yani sırf dille değil kalple de inanç lazım kalple inanmak için de püf noktası var
bilinç altı kapıları uyku öncesi uyku uyanıklık arasındayken açılıyor diyoruz ya hep beynin işleme frakansı yavaşlayıp tetha dalgasına iniyor o zaman işte isteğin şey için sanki olmuş bitmiş ve şu an onun tadını çıkarıyor gibi hayalde canlandırma yapıyoruz (imajinasyon) ama biz bu hayali tam yaşayıp kalbin de inanması için sesleri duyguları dokunma hatta kokuları da kullanıyoruz(afirmasyon) olabildiğince gerçekçi hale getiriyoruz
hemen şimdi gözlerini kapatıp kendini rüzgarın ılık estiği yemyeşil çimenlere çıplak ayak bastığın bir tepede hayal et rüzgarın yüzüne değmesini , ayaklarında ki çimenin hafif serin yumuşak hissini, temiz havanın esintili kokusunu düşün hissedebilirsin bunu işte bu gerçekçi hayal etme afirmasyon oluyor
bilinç altına istediğin şeyi gece uyku öncesi afirmasyonlar ve olumlamalarla zaten istediğin olmuş da şükrediyormuşsun gibi 21 gün yaparsan bilinç altı yeni şeyi artık gerçek kabul eder çünkü bilinç altı gerçekle hayali , şimdi ki zamanla geçmiş ya da geleceği ayırt edemez , kandır gitsin yani :)
aaa ilk başta ilk gün niyet de etmelisin niyet etmenin gücü muhteşemdir gülüm misal
40 günlük yitik şifayı tamamlayıp her hücreme kadar şifalanmaya niyet ediyorum diyebilirsin
Geçmiş olsun canım bosver gecmisiSabahtan beri geçmişte önemli konu lar var mı ? Hiç halim yok okumaya önemli konu yoksa okumayacağım
Valla babacı olsun canıma yettiişte tam babacı olması iyi değil o yüzden benim kız kardeşin kızı da öyle :))
Fellüzüm sende bişi beğenmion ha
Fellüzüm sende bişi beğenmion ha
Abla kırmızı takimda sen varsan o takim coktan kazanmıştır zatenBu mesaji kirmizilar okumasin
Maviş kizlar spor için yapacagimizi yaptik :))) bugün menulerimize azami dikkat edip karbondan uzak duralim.
İnşallah yarin zafer bizim olacak
Sağol canımGeçmiş olsun canım bosver gecmisi
Yalnız abla mavi takımdaAbla kırmızı takimda sen varsan o takim coktan kazanmıştır zaten
Kaç çocuğun varValla babacı olsun canıma yettizaten bende sena gibi düşünüyom
O az, öz seviyorFellüzüm sende bişi beğenmion ha
Oda siz kazandınız diyor zaten rengi karıştırdı.Yalnız abla mavi takımda
Anladım orasını canım bende doğru rengi söyledimOda siz kazandınız diyor zaten rengi karıştırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?