Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bugün hastaneden hemsire arkadaslarimdan biri bana oturmaya gelecek. Kendim yemiyormya hic birsey yapasim yok. Hatta elimi kolumu kaldirasim eve süpürge tutasimda yok. Cok üseniyorm
Allah kolaylık versin bende bugün 2.5 saati 3 saatte bitirdim ne kadar sıktım kendimi boynum ağrıyor. Heryerim ağrıyor. Daha kahvaltı bile yapmadım kendimi koltuğu attım birazdan podyum gelecek ve benim hakim yok kalkmaya

Eline aklına sağlık ablam müthişsin ben de dün gece karar verdim ve bu 40 günün başlangıcı akşam yemekten sonra niyet etmekmis ben de bugün akşam karnımı şişirmeden iyice doyacağım yerken zevkle ve isteyerek yiyecegim öyle olması gerekiyormuş yemekten sonra güzelce abdest alıp sessiz bir odada kalben ve dil ile niyet edeceğim Allah ım yardımı ve izniyle bu yola gireceğim

Belki fiziksel bir rahatsızlığım vardır da ben bilemiyorumdur ya da yoktur benim ruhsal ve psikolojik sıkıntım çok belki de bunun sifasi da olacaktir dimi abla

Yarin yogunluktan unutabiliim :)
Hem sana hemde sevilaya F Frozen01 desteklerinizden dolayi cok tesekkur ederiz cnm

Masallah hergün 15 bini aksatmadin
Ablacim 15 bin yapamadim ama bir kere 14000 yaptim
Cok hareket edince artilarda gitti biraz sizin sayenizde

Zamanında halacıydı babaanneciydi çok şikayet ettim aman şikayet ettigim geri geldi dilim kurusun valla bi daha da agzımı biçak açmıyom babannede kalınca gelmeyince eve girer girmez göbek atıyom ama bana iyice bağlandı yapıştı bide soruyo anne ne zaman izin alıcan

Bu mesaji kirmizilar okumasin

Maviş kizlar spor için yapacagimizi yaptik :))) bugün menulerimize azami dikkat edip karbondan uzak duralim.
İnşallah yarin zafer bizim olacak
Abla kırmızı takimda sen varsan o takim coktan kazanmıştır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…