Geçmiş olsun neleri var?Selam. Kızların ikisi, eşim hastasiyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
MasterFit Yarışması 3.Etap | 01.10.2021 | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
Kırmızı Takim | |||||||||
| Kırmızı kaptan | 76.9 | |||||||
| kırmızı | 72.6 | |||||||
| kırmızı | 75.0 | |||||||
@Aijoo | kırmızı | 73.9 | |||||||
@Mellemmaltid | kırmızı | 77.1 | |||||||
@aypare- | kırmızı | 62.7 | |||||||
| kırmızı | 68.0 | |||||||
| kırmızı | 89.2 | |||||||
@Cordeliaa | sarı | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
@sena zeynep | sarı | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ❤ | ||
Kırmızı Takım ortalaması | |||||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi kaptan | 60.1 | |||||||
| mavi | 84.0 | |||||||
@Ayyulduz | mavi | 69.5 | |||||||
K klbk33 | mavi | 53.6 | |||||||
| mavi | 98.8 | |||||||
| mavi | 70.9 | |||||||
| mavi | 108.2 | |||||||
| mavi | 67.8 | |||||||
| sarı | ||||||||
F Frozen01 | sarı | ||||||||
Mavi Takım Ortalamasi | |||||||||
@Brzhuzur | |||||||||
@Ytmz | |||||||||
| |||||||||
| |||||||||
@Tostombalakanne | |||||||||
| |||||||||
@Tutaste53 | |||||||||
@Zeynebim2020 | |||||||||
@Lavinia_84 | |||||||||
E Elif_Eylul | |||||||||
|
Gecmis olsun canimSelam. Kızların ikisi, eşim hastasiyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
Eline sağlık canım bende varmisim1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 sardunya1038 kırmızı 68.0 Umutumut82 kırmızı 89.2 @Cordeliaa sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 K klbk33 mavi 53.6 fantastikaaa mavi 98.8 bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 Elhan mavi 67.8 Zipzip- sarı F Frozen01 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz Fatma__4224 masal3487 @Tostombalakanne prensinin annesi @Tutaste53 @Zeynebim2020 @Lavinia_84 E Elif_Eylul Wilma11
Geçmiş olsun canımSelam. Kızların ikisi, eşim hastasiyirdim siyiriyorum. Hic halim yok, ne guzel uyuyordum telefon sesine uyandırıldım
Sen basladinmi işeBenim ki soruyor iş nasıl geçti . İyi geçti aşkım boynum ağrıyor kendimi çok sıktım dedim . O zaman işi bırak çalışma diyor. Her zaman fırsat kolluyor. Zaten çalışmamı isteyen biri değil. Allahım zaten zor buldum girdim işi bırakmam sa , sürekli de sıkıyor çalışma boşver sana yazık diyor ben nasıl baş edecem bunla ya
Menu yazan herkesi ekledimEline sağlık canım bende varmisim
Başladım canım bende 2 iş var .Sen basladinmi işe
Ellerin dert görmesin canım. Mavi takımı tebrik ediyorum.1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 sardunya1038 kırmızı 68.0 Umutumut82 kırmızı 89.2 @Cordeliaa sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 K klbk33 mavi 53.6 fantastikaaa mavi 98.8 bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 Elhan mavi 67.8 Zipzip- sarı F Frozen01 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz Fatma__4224 masal3487 @Tostombalakanne prensinin annesi @Tutaste53 @Zeynebim2020 @Lavinia_84 E Elif_Eylul Wilma11
Bol,hayirli kazanclarin olsun İnşallah canımBaşladım canım bende 2 iş var .
Paraya para demeyeceğim artık
Hadi hayırlı olsun canım benide görürsun artikBaşladım canım bende 2 iş var .
Paraya para demeyeceğim artık
Bi taneKaç çocuğun var
O az, öz seviyor
Amin amin Sağol canım haftada 4.5 saat neki bugün saat 2 de diğerine gideceğim inşaallah. Aldığım aylık ancak kızımın araba benzinine harçlığına gidiyor. Bu kız şimdiden çok masraflı olmaya başladı.Bol,hayirli kazanclarin olsun İnşallah canım
Paypal yolla özeldenHadi hayırlı olsun canım benide görürsun artik
Olsun canim azda olsa kendi parani kazanmak cok guzel ❤❤Amin amin Sağol canım haftada 4.5 saat neki bugün saat 2 de diğerine gideceğim inşaallah. Aldığım aylık ancak kızımın araba benzinine harçlığına gidiyor. Bu kız şimdiden çok masraflı olmaya başladı.Yarın gitmeyeceğim evdeyim . Erken tartılmayacağım geç tartılacağım bakalım ne olacak.
Paypal ne kizPaypal yolla özelden
Para gonderme icin kullanılıyorPaypal ne kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?