Sagol. İnsaallah basaririz ya,verdigimiz kilolari almamayi10 kilodan fazla aldım canım, çünkü bazı sebeplerden dolayı kendimi haketmediğim derecede saldım. Sen sakın yapma, sürekli kilo alıp vermek çok yorucu
Çok geçmiş olsun canım. Üzüldüm. Sağlık haberlerini alalım inşallah.İdrar yolu enfeksiyonu olabilir diye , baktım şimdi internetten Yeşilçay yaptım. Ateşi 37,2’ye düştü ilaçla. Sabahı çıkarayım hastaneye götüreceğim. Teşekkür ederim
Günaydın canımGunaydin arkadaslar
Mutlu anılarıniz çok olsun inşallah.Yarın gidiyorlar canımbir haftadır hem çok güzel hem çok yoğun günler yaşadım diyetin esamesi bile yoktu iki yaşındaki bal damlası yeğenimle çok güzel zamanlar geçirdim hala hala diye etrafımda koşturdu zaman nasıl geçti hiç anlamadım canımın parçası yeğenlerim herşeyim benim
MüthişşşşşşKac saat once kopyalamistim baglantiyi. Atmamistim. Bakayim dedim duruyorsa gondereyim. Keyfim yok ama dayanamadim sarkiyi atiyorum. Kutlama diil heebu sarkiyi mutlulukla aticam insaallah
Elhan ve @HanimKelesimiGetir basta olmak uzere tum takim arkadaslarima gelsin
Devamkee
Alemlere akmiyoruz, tovbe tovbe, nakaratindaki devamke diyet icin
Bu hafta rekor kırmayı planlıyorum innnnsallah kaptanımGüzel menü canim Afiyet olsun
İşte herkese uymuyor benim asla yapamayacağım birsey
Elhan abla sahalara dönmüş
Miktarları nasıl canim. Misal nutella kaşık kaşık mi ? Kanadın yanındaki spagetti bir dolu servis kaşığı mi
Bu hafta çok kilo vereyim de birinci olayımnutella 1 tk, spagetti de evet 1 servis kaşığı.
menülerim pek güzel değil farkındayım baharcım. biraz depo demir ilacının etkisi, biraz sıkıldım evde olmaktan, biraz da regl halen gelmediondan.
yarın dikkat etmeye çalışırım. hareketi çoğaltmaya çalışıcam. ama pazartesi işle beraber öğünler daha güzel olacak.
Bu güzel cümleleri hep okumak nasip olsun bitanemGunler sonra biraz da olsa iyi hissettim bugun cok sukur. Su iki haftayi ataksiz gecireyim amin. İki hafta sora izne ayrilip tum izinlerimi kullanicam insaallah ve bir daha ki esimin gelisinde de ucretsiz izin insaallah ama tabi sagligim elvermesse hemen de kullanirim. İyi dusunuyorum elimden geldigince. Eski sagligim ve nesemin gelecegini hissediyorum.neyse derin dusunup kafayi yiyemem suan. Kiloma konsantre olayim.Devamke
Günaydın minervacimGünaydınanneler gününüz kutlu olsun , isteyen herkese nasip olsun. Umarım şahane evlatlar yetistirirsiniz , dünyanın en zor işini yapiyorsunuzy
Afiyet olsun canimBugün çok kötü beslendim yinede menümü yazayımZipzip- kaptanım senden bi zipzip cezası istiyorum sayıyı sen belirle hak ettim bn günümüz vardı bugün yazayım bakalım
Sabah
Bir bardak fitomilk
5 yk yulaf bi küçük muz 1sb süt 2 ceviz karıştırıp yulaf lapası
1 dilim tb ekmeği
Öğle
Avuç içi kadar 2 pizza
5 6 sarma
Küçük bi parça kıbrıs tatlısı
Akşam
4 yk mantar yemeği
2 yk kadar tavuk göğsü
1 salatalık
Ara
Hindiba kahve
2 kayısı
Su 3.5 lt
Tok muyum şuan hayır baya baya açım
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir yeşil takım kaptanını etiketlerken bi ürkütücü geliyor
Ahaha 34 yaşında bekarım kuzum ve yaklaşık 4 yıldır anne olma düşüncesinden vazgeçtim:) çok zor ya aşırı zor . Herhalde evde de kaldım ahaha :)Günaydın minervacim
Güzel dileklerin için teşekkürler.
Mesajından anladığım kadarıyla ya genç bir kızsin ya da yeni evli bilemedim ama yüreğinde anne olma umudunu yaşıyorsan senin de anneler günün kutlu olsun canım
Afiyet olsun canimMenim
Bugün çok ayarsız oldu
Sabah 12.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 ceviz
1 küçük Akdeniz ekmeği küçük
3 zeytin
Ara 15.00
Sade kahve
Akşam 19.00
1 tabak kısır sadece şekersiz çay
Su 2 lt spor yok spor eklemem gerekirse adım sayari takayım
Zipzip- Cordelia @HanimKelesimiGetir
Iyiyim saracimSağol canım benim sen nasılsın
Gecmis olsun canimBugünde teleferiğe bindik hava çok rüzgarlıydı boğazım ağrıyor baş ağrım hâlâ geçmedi hafta içi doktora gidecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?