Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünkü menümü ve adım sayımı paylaşayım
7 Mayıs 2022 Cumartesi menüm

10.00 kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta, 3 kaşık menemen, 2 dilim ekmek, 2 kk peynir, çay

13.00 ara: 1 sade Türk kahvesi, 1 kuş lokumu

19.00 akşam yemeği: 1 porsiyon soğan kebabı, el kadar lavaş, 2 sb ayran

Su: 3 litreden fazla
Adım sayım: 10.723
Zipzip- Cordelia _ASTRAL_

Eklentiler

• 6AC3469B-59CA-4A7D-92A5-B9D71ED301C0.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 26
Mutlu anılarıniz çok olsun inşallah. Bizimle de çok güzel anılar biriktireceksin kilo vermenin dayanılmaz hafifligini yaşayacaksın çok üzülme onlar gidince.

Müthişşşşşş
Tatlışım tam devamke hep devamke
Güzel günler göreceğiz
Hayali bile güzel sizleri ve kendimi çıtır görmek heyecan veriyor. Aha da böyle yerimde duramıyorum

Bu hafta rekor kırmayı planlıyorum innnnsallah kaptanım üç yüz beş yüz Allah ne verdiyse benim rekorum anca bu kadar
Sahalardan inmicem tatlım.

Bu hafta çok kilo vereyim de birinci olayım
Seni rakip kaptan seçeceğim haberin olsun bebem bütün sıkıntıların son bulacak kaptanlik bayağı yarıyor sana .

Bu güzel cümleleri hep okumak nasip olsun bitanem olumlu düşünmek sana çok iyi gelecek. Sağlıklı olman tabi ki en büyük dileğim.
Kafa yemek yasak onun dışında diyet dahilinde her şeyi yiyebilirsin devamkeeeee

Günaydın anneler gününüz kutlu olsun , isteyen herkese nasip olsun. Umarım şahane evlatlar yetistirirsiniz , dünyanın en zor işini yapiyorsunuzy
Günaydın minervacim
Güzel dileklerin için teşekkürler.
Mesajından anladığım kadarıyla ya genç bir kızsin ya da yeni evli bilemedim ama yüreğinde anne olma umudunu yaşıyorsan senin de anneler günün kutlu olsun canım

Afiyet olsun canim
Aksam mantar ve tavuğu biraz daha fazla yiyebilirmissin ekmekte yememissin
Ip atlamak zarar verebilir belki canim sezeryan dogum yaptiysan
Bugunde itibaren saglikli beslenirsin ödeşiriz

Ahaha 34 yaşında bekarım kuzum ve yaklaşık 4 yıldır anne olma düşüncesinden vazgeçtim:) çok zor ya aşırı zor . Herhalde evde de kaldım ahaha :)

Afiyet olsun canim
Adim yarismasina dahil olmak istersen ekleyebilirsin canim yoksa adim zorunlulugun yok
Sağol canım benim sen nasılsın
Iyiyim saracim
Bugünde teleferiğe bindik hava çok rüzgarlıydı boğazım ağrıyor baş ağrım hâlâ geçmedi hafta içi doktora gidecem
Gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…