Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Arkadaşlar sakin sakın tek öğün yapmayın iki yıla yakın ara ara yaptım mahvoldum hormonlarım bozulmuş

Bı video izlemiştim kadınlara tek öğün ve aralıklı öğün sürekli önerilmiyor pms öncesi sonrası bisiler vardı bulursam atarım
kızlar daha önce de yazmıştım yine yazayım. tek öğün erkeklere uygun bir beslenme yöntemiymiş. kadınlara 2 öğün öneriliyor. bu da işte hormonlardan dolayı. kadınlara tek öğün sakıncalıymış.

Sabah ilk öğün 11.45
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
2 ceviz içi
1 fincan çay
2 dilim ekmek

Ara öğün 15.00
1 dilim tiramisu

Akşam 18.30
Mercimek çorbası
Közlenmiş patlıcan salatası
1 dilim ekmek
Cacık

2.5 litre su

Aralıklı oruca devam. Ama hiç gitmiyor gibi ne olacak sonum bilmiyorum pazartesi tartıdan korkuyorum.

Sabah 10
Taze sarımsaklı yumurta ( 2 tane )
Peynir
Lor peyniri
Zeytin
3 ÇeviZ
1 dilim ekmek

Saat 14.30
Sütlü filtre kahve

Saat 16.00
Gorseldeki şeyin yarisindan biraz fazla

Türk kahvesi

Saat 20.00
5 erik

Saat 22.00
Sütlü filtre kahve

7250 adım
Cordelia Zipzip-

Aynen ben de buna benzer araştırmalar okudum .

Canım travma o şekilde çalışılmaz insanlar travmatize olur
sonuç alan var ama. bakma ben düzgün yapmadım. ondan sonuç alamadım. ben bu konuyla ilgili yapanlardan çok video izledim. çok güzel sonuçlar var. sonra da bir sorun olmamış.
ama tabi şunu da söylüyor: psikotik hastalığı olanlar, şizofreni, biporal, panik atak vs hastaları kendileri yapmasın diyor. çünkü onlarda farklı sonuçlar ortaya çıkabilir. psikolog gözetiminde yapılması daha uygun diyor.

pastelfit son 930 mesaj hadi parmaklara kuvvet yavru

İyi geceler herkese. Zencefilli karışımı içip yatacağım . Regl olacağım galiba kasiklarim ağrıyor günü geçmiş haberim bile yok
İyi gecelerrr

Bende uyumadan bir bakayım dedim geçmişi sabah okurum artık
Biraz konuştuk bi de 180 bin olsun diye

Hanımlar iyi geceler
İyi gecelerr

Aa hatırladım cnm konuşmuştunuz

Aa hatırladım cnm konuşmuştunuz
evet canım konuşmuştuk. fesang a yazmıştım hep tek öğün yapma diye. kadınlara kesinlikle uygun değilmiş çünkü. ama erkekler isterse tek öğün beslenebilir deniyor. sebep de hormonal yapıların uygunluğu...

Ben dediğim gibi uygun bulmuyorum , kanıtlanmış teknikler var

Geçmiş olsun canım

Hoşgeldin canım

Oh, sağlığın yerinde olsun da, atacağız ödemeleri.
Bende yarın çok şişeceğim, pazartesiden itibaren bende dikkat etmeye başlayacağım.
Kısmet olursa cuma takımlara girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…