- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
Sevmiyorum o adamıgeçmiş olsun tatlım
o kısa yayınlar pek yeterli olmuyor. bize en iyisi barış uslu nun yöntemi.
Arkadaşlar sakin sakın tek öğün yapmayın iki yıla yakın ara ara yaptım mahvoldum hormonlarım bozulmuş
kızlar daha önce de yazmıştım yine yazayım. tek öğün erkeklere uygun bir beslenme yöntemiymiş. kadınlara 2 öğün öneriliyor. bu da işte hormonlardan dolayı. kadınlara tek öğün sakıncalıymış.Bı video izlemiştim kadınlara tek öğün ve aralıklı öğün sürekli önerilmiyor pms öncesi sonrası bisiler vardı bulursam atarım
ne gibi canım?Sevmiyorum o adamıçok sıkıntılı şeyler var
Canım travma o şekilde çalışılmaz insanlar travmatize olurne gibi canım?
Aynen ben de buna benzer araştırmalar okudum .kızlar daha önce de yazmıştım yine yazayım. tek öğün erkeklere uygun bir beslenme yöntemiymiş. kadınlara 2 öğün öneriliyor. bu da işte hormonlardan dolayı. kadınlara tek öğün sakıncalıymış.
sonuç alan var ama. bakma ben düzgün yapmadım. ondan sonuç alamadım. ben bu konuyla ilgili yapanlardan çok video izledim. çok güzel sonuçlar var. sonra da bir sorun olmamış.Canım travma o şekilde çalışılmaz insanlar travmatize olur
İyi gecelerrrİyi geceler herkese. Zencefilli karışımı içip yatacağım . Regl olacağım galiba kasiklarim ağrıyor günü geçmiş haberim bile yok
Biraz konuştuk bi de 180 bin olsun diyeBende uyumadan bir bakayım dedim geçmişi sabah okurum artık
İyi gecelerrHanımlar iyi geceler
Aa hatırladım cnm konuşmuştunuzkızlar daha önce de yazmıştım yine yazayım. tek öğün erkeklere uygun bir beslenme yöntemiymiş. kadınlara 2 öğün öneriliyor. bu da işte hormonlardan dolayı. kadınlara tek öğün sakıncalıymış.
evet canım konuşmuştuk.
Aa hatırladım cnm konuşmuştunuz
Ben dediğim gibi uygun bulmuyorum , kanıtlanmış teknikler varsonuç alan var ama. bakma ben düzgün yapmadım. ondan sonuç alamadım. ben bu konuyla ilgili yapanlardan çok video izledim. çok güzel sonuçlar var. sonra da bir sorun olmamış.
ama tabi şunu da söylüyor: psikotik hastalığı olanlar, şizofreni, biporal, panik atak vs hastaları kendileri yapmasın diyor. çünkü onlarda farklı sonuçlar ortaya çıkabilir. psikolog gözetiminde yapılması daha uygun diyor.
Bendim,Kim hatırlamıyorum biri yarın tek öğün yapicam demişti de aman diyim yapmasın ben tövbe ettim
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar
Canım kırmızı takımim ve @yildiz4kc kaptanım bugün için affınızı istiyorum uyumuşum ağrıdan adım sayım olmadı eşim de yürüyüşe çıkarmadi halsizim diye
Sadece menü paylaşımım var,
07.05 cumartesi
10.30< omlet, 7 zeytin, salatalık, 2/3 dilim fıstık ezmeli ve çikolatali ekmek (benim ekmeğim)
Aralarda bitki çayı 3 hurma
Türk kahvesi mini kek
20.00< 1 tabak ıspanak yemeği, 4/5 yk pilav bolca salata 3 dilim çok tahıllı ekmek özel geldi tost makinasın da kızarmıştı dayanamadim
Daha birşey yemem sancim çok ilaç alicam
Kapanış verdim
2 litre su
Cordelia Zipzip-
Sanki maydanoz adet söktürücüydü, bi araştır istersenİki aydir reglim hem erken başlıyor hem de doğru düzgün sökülmuyor sancı ve karın sertliğim çok oluyor şükür işte değilim de dinleniyorum
Hoşgeldin canımBenim adim selda 29 yasindayim 66.300 kilom baslangic kilom 74.600du mart 15den buyana 66lari gordum hedefim suanlik 60 o kiloya geldikten sonra 55i hedefliyorum9 sene once ikiz dogum yaptim gobegim gitmiyor santim santim incelmeye basladim hergun duzenli doris hoferin egzersizlerini en az 30 dakika yapiyorum aralikli oruc uyguluyorum ilk ogunum 12 gbi falan oluyor son ogunum en gec 6 oluyo sabah kalkar kalkmaz bir bardak su ve tarcinli filtre kahve iciyorum 1 saat sonra falan yesilcay ve biberiye cayi demleyip iciyorum sonrasinda ilk ogunumu bekliyorum
Oh, sağlığın yerinde olsun da, atacağız ödemeleri.Merhaba kızlar sağolun merak etmişsiniz haber vermediğim için üzgünüm ama hiç müsait değilim ve çok yoğunum misafirlerim yarın gidiyor yorgun yoğun uykusuz ödemli ve artı dört kiloyum yarından sonra gelecem inşallah bu hafta hiç bir takımda olmak istemiyorum çünkü dinlenip ödem atmakla ilgilenecem
Hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?