Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyilik canım senden naber
Oh, sağlığın yerinde olsun da, atacağız ödemeleri.
Bende yarın çok şişeceğim, pazartesiden itibaren bende dikkat etmeye başlayacağım.
Kısmet olursa cuma takımlara girerim
Sağol canım sende dikkat et kendine
Mutlu anılarıniz çok olsun inşallah. Bizimle de çok güzel anılar biriktireceksin kilo vermenin dayanılmaz hafifligini yaşayacaksın çok üzülme onlar gidince.
Teşekkür ederim canım
Üzülmemek elde değil bugün gözyaşlarım durup durup geliyor dokunsan ağlama modundayım

Bugün annemin olmadığı ilk anneler günü bundan sonra anneler günü benim için hep boynu bükük olacak içimdeki çocuk öksüz kalacak bundan dolayıdır ki bugün günlerden hüzün benim için üstüne kardeşim ve yeğenlerim gitti evde onların yokluğundan dolayı ev bomboş sanki tüm bunların üstüne hava yağmurlu ve kapalı anlayacağınız bugün hiç tadım yok hiç bir şey tat vermiyor

Ama yarın toparlarım gibi biliyorum hayat devam ediyor ama insanız işte bide benim gibi duygusalsanız böyle zamanlar geçmek bilmiyor oysa geçen bir hafta ne kadarda çabuk geçmişti........

Allah kalbinize ferahlık versin

Canım Allah rahmet eylesin. İnşallah yeğenlerinle Çocuklarınla coşkulu neseli anneler günlerin olur. Her şey nasip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…