İyiyim kuzum. Sağol.Başım ağrımıyor bugün daha iyiyim canım sağolasın sen nasılsın
İyilik canım senden nabernaberrrr
Sağol canım sende dikkat et kendineOh, sağlığın yerinde olsun da, atacağız ödemeleri.
Bende yarın çok şişeceğim, pazartesiden itibaren bende dikkat etmeye başlayacağım.
Kısmet olursa cuma takımlara girerim
Teşekkür ederim canımMutlu anılarıniz çok olsun inşallah.Bizimle de çok güzel anılar biriktireceksin kilo vermenin dayanılmaz hafifligini yaşayacaksın çok üzülme onlar gidince.
İyi olmana sevindim canımİyiyim kuzum. Sağol.
Teşekkür ederim ablaİyiyim bitanemmm
Eskisinden daha iyiyim hem de
Takımlar hayatıma renk getirdi.
Senin burada oluşun da ayrıca daha daha güzel.
Sağol canım senin de.Tüm annelerin anne olmak isteyenlerin ve kendini anne hissedenlerin anneler günü kutlu olsun
Selamİyiyim canım sabah 60 kiloyu görünce nedense aklıma geldinizbı selam vereyim dedim
Birileri bizi gözetliyor ahaha83 kişi mi?
Bence güneşi gören diyet sayfalarına koşuyor.Birileri bizi gözetliyor ahaha
AhahahaBence güneşi gören diyet sayfalarına koşuyor.
Teşekkür ederim canımSağol canım senin de.
İyiyim kaptanım....bı yaramazlık yok...okul ev gidip geliyor çok şükürHosgeldin canim nasılsın
Allah kalbinize ferahlık versinBugün annemin olmadığı ilk anneler günü bundan sonra anneler günü benim için hrp boynu bükük olacak içimdeki çocuk öksüz kalacak bundan dolayıdır ki bugün günlerden hüzün benim için üstüne kardeşim ve yeğenlerim gitti evde onların yokluğunsan dolayı ev bomboş sanki tm bunların üstüne hava yağmurlu ve kapalı anlayacağınız bugün hiç tadım yok hiç bir şey tat vermiyor
Ama yarın toparlarım gibi biliyorum hayat devam ediyor ama insanız işte bide benim gibi duygusalsanız böyle zamanlar geçmek bilmiyor oysa geçen bir hafta ne kadarda çabuk geçmişti........
Canım Allah rahmet eylesin. İnşallah yeğenlerinle Çocuklarınla coşkulu neseli anneler günlerin olur. Her şey nasip.Bugün annemin olmadığı ilk anneler günü bundan sonra anneler günü benim için hrp boynu bükük olacak içimdeki çocuk öksüz kalacak bundan dolayıdır ki bugün günlerden hüzün benim için üstüne kardeşim ve yeğenlerim gitti evde onların yokluğunsan dolayı ev bomboş sanki tm bunların üstüne hava yağmurlu ve kapalı anlayacağınız bugün hiç tadım yok hiç bir şey tat vermiyor
Ama yarın toparlarım gibi biliyorum hayat devam ediyor ama insanız işte bide benim gibi duygusalsanız böyle zamanlar geçmek bilmiyor oysa geçen bir hafta ne kadarda çabuk geçmişti........
Amin canım sağolasınCanım Allah rahmet eylesin. İnşallah yeğenlerinle Çocuklarınla coşkulu neseli anneler günlerin olur. Her şey nasip.
Bildirimleri kapamış olabilir misin? Bizden bildirim gelmemesi mümkün değil?Ama bana neden bildirim gelmiyordedim pazar olunca kimse yazıyor sanırım. Sayfaya girmesem haberim yok mesajlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?