Amin teşekkür ederimAllah kalbinize ferahlık versin
Teşekkür ederim, hoşbuldumAmin teşekkür ederim
Sizde sayfamıza hoşgeldiniz
Yok açık ama galiba son mesajı açmamışım.Bildirimleri kapamış olabilir misin? Bizden bildirim gelmemesi mümkün değil?
Kız bize ne?Kızlar mükremin gezgin anne oldu mu adam hamileydi ama doğuramamiş sonra hesaplari kapatıp ortadan kayboldu
Oyy oyy gece yiyor musun?Bende 4.2 kğ
O kimKızlar mükremin gezgin anne oldu mu adam hamileydi ama doğuramamiş sonra hesaplari kapatıp ortadan kayboldu
63 e düşmüş83 kişi mi?
Ne kadar gecikmiştikiayy hiç sorma aydın ki ne aydınoh be dedim sonunda
Tiktok ünlüsü olabilir. Benim karşıma çıkıyor bir tane göbekli bir adam hamile gibi böyle bir şeyler ama izlemedim direkt geçiyorum o olabilir.O kimmagazini hiç takip etmediğinden hiç bilmiyorum böyle haberleri
Regliden olabilirsabah tartısı felaketti85.2 gerçi cuma 84.9 muşum. çok da kötü sayılmaz. ben 84 tüm gibi düşündüm bir an moralim bozuldu.
İyiyiz cnm hoşgeldinPisssttt nabersiniz
İyiyim cnm sağolİyilik canım senden naber
Kızz 2 kadeh şarap ? HımmmAhahaha
Geçtiğimiz hafta yedim malesef gwce geç saatlere kadar oturunca ister istemez bişeyler yiyip içiyorsun ama hiç pişman değilim çünkü sevdiklerimle beraberdimOyy oyy gece yiyor musun?
Hmmm anladım canımTiktok ünlüsü olabilir. Benim karşıma çıkıyor bir tane göbekli bir adam hamile gibi böyle bir şeyler ama izlemedim direkt geçiyorum o olabilir.
Ohhh iyi yapmışsınız canım
İyiyiz cnm hoşgeldin
İyiyim cnm sağolhava da güzeldi dolaştık biraz :))
Kızz 2 kadeh şarap ? Hımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?