Geçmiş olsun canım, sağlıkla kucağına al yavrunu. Bulantı çok zor bilirim, en kısa sürede geçer inşallahçook teşekkür ederim. bu 2. gebeliğim ilkte hiç bulantı vs yaşamadığım için biraz zorlanıyorum galiba
Tebrik ederim canımCuma 66.2
Pazartesi 65.7
Fark -500 grcumaya inşallah 65 i görürüm dümdüzzz
@Zipzip- @CordeliaHanimKelesimiGetir
Teşekkür ederim HanımcımTebrikler fitim güzel vermişsin kiloyu
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim Hanımcım
Her bebek farklı kuzum. Onlar büyüyünce huylarinin da farkli olduğunu göreceksin.çook teşekkür ederim. bu 2. gebeliğim ilkte hiç bulantı vs yaşamadığım için biraz zorlanıyorum galiba
Her hamilelik farklı olur,daha başlarda bulantı olması çok normal.
Geçmiş olsun canım, sağlıkla kucağına al yavrunu. Bulantı çok zor bilirim, en kısa sürede geçer inşallah
Tebrik ederim canım
aminnn.. çok teşekkür ederim hepinize.. öyle böyle geçecek inşallahHer bebek farklı kuzum. Onlar büyüyünce huylarinin da farkli olduğunu göreceksin.Sağlıklı doğum dilerim.
3 saatlik uykuyla işe geldim abla
Tebrik ederim canım muhteşemsinGünaydın kızlar
Cuma 91.000 kg
Pazartesi 90.000 kg
Fark -1 kg
Hımmm maşallah maşallah, yooo neden kıskanayımkiGünaydın kızlar
Cuma 91.000 kg
Pazartesi 90.000 kg
Fark -1 kg
Evet bebeğim
Teşekkür ederim canımTebrik ederim canım muhteşemsin
Yok canım sen kıskanmazsın kiHımmm maşallah maşallah, yooo neden kıskanayımki
Sevindim canım senin adına. Kıskanmam tabikiTeşekkür ederim canım
Yok canım sen kıskanmazsın ki
Oralara ben de gelicim inşallahEvet bebeğiminşallah beraber 55e de ineriz
Ben daha çay keyfi yapıyorum, sonra kahve
Bal mısın acaba
Hem Urfa'da hem Hatay'da çalıştım. Favorim HatayTeşekkür ederim canım, Allah şifa versin kv me, severim kendisini , bu yüzden üzülüyorum ona. Ben iyiyim şükür. Ama şu obez gibi yeme isteğimden kurtulmak istiyorum artık. Deli gibi yiyesim, Mutfakta her şeye saldırasım var. Çok çaba sarfetmem lazım bu hafta. Ankara’ya gelince de mutlaka görüşmek isterim seninlegelmişken Göksu’yu 3 kez turlarız canım ben evlendikten sonra eşimin memleketini gördüm Antakya yı çok sevdim, oraya tayin istemeyi düşünüyoruz. Urfa yı gezmek güzel de yaşamak için ben pek sevemedim. Ama ekmeğin nerdeyse oralısın derler bizde. Mecbur yaşıyorsun işte
Bu arada hava ne güzel günlük güneşlik
O oooo beklemeyim seniBen daha çay keyfi yapıyorum, sonra kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?