Niki degistiremiyorum yarim saattir ariyorum bulamadim selda benim adimO zaman süper canım.kendine takma bir isim versen ne güzel olur sana öyle hitap ederdim. okuyamıyorum ki nikini
Teşekkürler ortaaaammmmO nasıl bir eksidir öyle
Ortaaaam. Yakıyorsun
Allah gönlüne ferahlık versin. Her ne sıkıntın varsa selamete çıkartsın
O 85 buraya gelecek
Minik güzel cadının ellerini öperim annesiUyutmadı cadi
Wuhuuuuu işte fesangim
Allah kavuştursun
Baslangicin hayırlı olsun
Sağol Cordisim ❤
tebrikler canım
Hayırlı olsun başlangıcın pamugum
300 g haa
İnşallah kuzum günaydınGünaydın enerjiniz bol olsun
Çok güzel eksiler var. Tatil artılarını temizlediğimiz bir hafta olacak
Ben de kilo bildirimini yapayım. @North River başarılar
İlk zamanlar böyle olabiliyor canım. Geçmiş olsun. İlerleyen zamanlarda daha iyi hissedersin. Sağlıklı bir gebelik dilerim.selamm.. uzun zamandır uğrayamadım.. herkes iyidir umarım. maalesef bu hamilelik beni çok zorladı. 2 haftadır bulantılar ve anksiyete ataklarıyla başım derttebugün yeniden okula geldim umarım güzel bir hafta olur
Çok güzel eksiTeşekkür ederim
Teşekkür ederim
Ödemdi benimki biliyodum çünkü bayramda yemedim. Hareketsizlik ve susuzluktan olmuştu
Cuma ödülün olsunTeşekkür ederim bitanemciğerciye gidiyim mi gitmeyim mi sen onu söyle...eksiler fani şeyler
Güncel kilomuzla idareye başvurduk bakalımTeşekkürler ortaaaammmmsende yakmışsındır ortalığı çok güzel bir sonuçla geleceksin bekliyorum
Minik güzel cadının ellerini öperim annesi
Teşekkürler bebeğim
İnşallah kuzum günaydın
Afiyetler olsunGünaydın hanımlar
Cuma : 79.7
Bugün: 79.7
Kilom sabit cumaya güzel eksi olur inşallah
Zipzip- @ cordeliaa HanimKelesimiGetir
Yeni uye olmussun canim 29 martta 3 ay geçmesi gerekiyorNiki degistiremiyorum yarim saattir ariyorum bulamadim selda benim adim
Kolay gelsin sanaİşe güce başlayayım. Gelirim kahvemle
Günaydın kaptanimGünaydın enerjiniz bol olsun
Çok güzel eksiler var. Tatil artılarını temizlediğimiz bir hafta olacak
Ben de kilo bildirimini yapayım. @North River başarılar
Sabit olmanda guzel canim
Ekside olman guzel tebrik ederimSelam bu sabah ki kilom 72.8 fark 500 grZipzip- @Cordelia @North River
7 mayis cumartesi menüsü
Sabah
peynirli yumurta,2 dilim ekmek, çay, 1 kaşık çikolata, 1 dlm peynir, 1 dlm kaşar
13.00
Çiğ kofte dürüm ayran
16.30
3 findik 3 badem
2 kuru kayisi
18.45
1 tabak ıspanak yemeği
Yogurt, salata
---------------------------------------
8mayis menüsü
10.30
Patates kizartmasi, peynir zeytin
Salatalik, nescafe
Ara da yeşilçay
15.30
Türk kahvesi
2 lokum, 2 buskuvi
19.30
Yarim tabak çorba, et yemegi
3 kaşık makarna, salata
Aaa bugün benim değişim günüm. Lütfen bana bir nickYeni uye olmussun canim 29 martta 3 ay geçmesi gerekiyor
Ooo bu gazla ben 2 güne tığ olurumvur kır parçala bu maçı kazan
İnşallahGünaydın canim reglin etkisi olabilir artin cok degil cumaya eksiye düşersin
Bi düşüneyim canım inşallah.Aslında AÖF için devam konusunda bebiş çok zorlamaz yavs yavs sınavları halledersin , hayırlısı olsun ama . Edebiyat çok zor bir bölüm ben de lisans olarak okuyamadım içimde kaldı diye , aoften yazıldım sağlam ders çalışmak lazım. Meslek olarak düşünmüyorsan yazma üzerine online atölyelere fln katılabilirsin
İnşallah abla gayret edeceğimBu anlık değişmeleri dikkate alma tatlım. Hafta içi halledersin.
Edebiyat alanını sevmen çok güzel.
Edebi eserleri okursun bu ilgiyle. Nasipmiş tatlım. Canın sağ olsun. İlahiyat okumak da güzel.
Selam canim cok gecmis olsunselamm.. uzun zamandır uğrayamadım.. herkes iyidir umarım. maalesef bu hamilelik beni çok zorladı. 2 haftadır bulantılar ve anksiyete ataklarıyla başım derttebugün yeniden okula geldim umarım güzel bir hafta olur
Evet az once buldum 28 haziran tarihine kadar boyle kaliyormusYeni uye olmussun canim 29 martta 3 ay geçmesi gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?