- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Neden yemek yok ? güzel bir ana yemek ve salata ne güzel olurdu kapanışta8 Mayıs menüm
Sabah 10.30
1 yk ayvar sos
2 yumurta 4 ince dilim sucuklu omlet
7 zeytin
1 kk peynir
4 kiraz domates
1 simit
Ara 3 kare çikolata
2 avuç karışık kuruyemiş
1 kk cevizli sucuk (galiba)
Akşam 19.30
1 kk peynir
8 zeytin
2 dilim tbe
2 haşlanmış yumurta
4 küçük salkım domates
2 salatalik
1 kk cevizli sucuk
Yemek yok canım aramasın gözlerin.
@yildiz4kcZipzip- Eki Görüntüle 3062116
Koye derken ablaKızlaaaar bizim köye internet geliiiiiii, şu an kablo döşüyolar
Hosgeldin canim nasılsınNeden yemek yok ? güzel bir ana yemek ve salata ne güzel olurdu kapanışta
Baya köyKoye derken abla
Şükür canım sizler nasılsınızHosgeldin canim nasılsın
Hoşgeldin canım , özledikŞükür canım sizler nasılsınızkoşturmaca devam kurs çocuk ev derken
Eee internet nasıl yetiyor telefondan mi kullaniyordunuzBaya köyinternet yok biraz gelişmiş bi köy sadece
Iyiyiz bizde canim kolay gelsinŞükür canım sizler nasılsınızkoşturmaca devam kurs çocuk ev derken
Artiyi atmissin canim ekside olman guzel tebrik ederim canimKontrol tartısı
Cuma 77.9
Bugün 77.8
-100 gr
Bu Turkcell’in süperbox vardı. Pandemide, baktık olmuyo onu almıştık. Sınırsız olduğu için yetiyo.Eee internet nasıl yetiyor telefondan mi kullaniyordunuz
Sizin koy gec kalmis abla bizim normal koyde 2 yil once baglattik
Kontrol tartısı
Cuma 77.9
Bugün 77.8
-100 gr
Bende sizleri canım çok giremiyorum buraya girsem realde çok işlerim aksıyor tel kızda kavga ediyoruzHoşgeldin canım , özledik
Iyi yapmissiniz abla bizde baktik pandemide koydeyiz 4 kisiyiz net paketleri yetmiyor en iyisi net baglatalim dedikBu Turkcell’in süperbox vardı. Pandemide, baktık olmuyo onu almıştık. Sınırsız olduğu için yetiyo.
Saol kuzum sizleredeIyiyiz bizde canim kolay gelsin
+400 geldim bugün regl olamadim ondan sanırım.cumaya eksi geleceğim inşallah
Kontrol tartısı
Cuma 77.9
Bugün 77.8
-100 gr
Doğru haklısın, işler yetişmiyo bazenBende sizleri canım çok giremiyorum buraya girsem realde çok işlerim aksıyor tel kızda kavga ediyoruztelefona el koydu
Şarj da harcıyor. Sohbet güzel, vakit de harcıyorIyi yapmissiniz abla bizde baktik pandemide koydeyiz 4 kisiyiz net paketleri yetmiyor en iyisi net baglatalim dedik
Burasi cok net harcıyor
54 de guzel keske bende dusebilsemSaol kuzum sizleredekilom bıraktığım gibi bir gram veremedim vücudum 54 du benimsemiş olmuyor 50
Sabit olman guzel canim cumaya eksilerle gelirsinBen hiç kilo vermemişim fark etmiştim zaten. Sporsuz yada yürüyüşsüz olmayacak bu iş. Bugünde 81.7 çıktım.Zipzip- @hanımkelesimigetir
Big boss girişe adını böyle yazdıralım. Güzel eksi kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?