Cok guzel 70,1 kg edinmisimTatlım hiç demem beş kiloyu geçmeyeceksin ki
Ben de senin gibi yaptım Ramazan'da diyette yenmemesi gereken ne varsa yedim. Sadece tıka basa yemedim mide küçülmese belki yerdim. Olsun alıp da tekrar diyet yapmak güzel bence .hayat çok sıkıcı olurdu yoksa.
Teşekkür ederim kaptanımBig boss girişe adını böyle yazdıralım. Güzel eksi kaptanim
Allah şifa versin canımKaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
Teşekkür ederim canımArtiyi atmissin canim ekside olman guzel tebrik ederim canim
Hosbulduumm canim kaptanimAfiyet olsun pastelfitim
Bu kadar kilo almamissindir bence hosgeldin yeniden canim
Kaç sin şuan54 de guzel keske bende dusebilsem
Evet başlangıç kiloma bende sasirim bi 78 80 oldugumu dusunuyodum10 kilo almamissin
Bugun 58.5 canimKaç sin şuan
Kız bebek olunca spor zor oluyor bi uyusun koşa koşa iş yapıyorum bnde uykusuda gündüz en fazla on dkBen hiç kilo vermemişim fark etmiştim zaten. Sporsuz yada yürüyüşsüz olmayacak bu iş. Bugünde 81.7 çıktım.Zipzip- @hanımkelesimigetir
Havalar güzelleşti dışarıda yürüyüş yap birazda diyetle çok rahat verirsin canım ne kalmış 54 deBugun 58.5 canim
Yeniden diyete basladim
Bir ara 62 ye kadar çıktım gecen ay
Tebrikler kaptanım
Tebrikler canımKontrol tartısı
Cuma 77.9
Bugün 77.8
-100 gr
Canim izin alma durumun yok mu aklın kalacak . Çok çok geçmiş olsunKaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
İnşallah canimHavalar güzelleşti dışarıda yürüyüş yap birazda diyetle çok rahat verirsin canım ne kalmış 54 de
Teşekkür ederim canımTebrikler kaptanım
Hayırlı olsun başlangıcın, şaşkınlıktan öyle hissetmissindirEvet başlangıç kiloma bende sasirim bi 78 80 oldugumu dusunuyodumşaşırdım
04 mayis 70,1 kg
Tebrikler bitanem
Tatlım benimGeleceksin tabi ki biricikim
Üşürsen sarılırım ben sana
Görmedim mi acaba
Dünkü mesajlarına baktım canım hatta cumaya kadar gittim bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?