- 20 Mart 2008
- 142.094
- 214.263
- 1.423
- 61
Rica edrrim sağlıcakla dünyaya gelsinaminnn.. çok teşekkür ederim hepinize.. öyle böyle geçecek inşallah
Korktuğun gibi değil üç buçuk kilo kadar da ben almışım. Biliyordum fazla olmayacağınıHosbulduumm canim kaptanim
4kilo 200 gr almisim gibi gorunuyor
Doğru cnm kalori ihtiyacın kilondan dolayı daha yüksek emzirince daha artıyor :)
Yo bence fazla değil ama hep korkmuşuz kh dan o yüzden yoksa kalorisi düşük
@balpamuk
Selam cnmmm
İyi geceler cnmm
Kız şarjdan almışsın enerjiyi
Ayyy maşallah
Annemin kaynanasının kız kardeşi misal, ablası istedi diye annemi doğuma yakın bırakıp dizinin dibine gidiyor yıllarca anneme kötü davranıyor ama hala anneme dargınmış
Ben affettim ama görüşüyorum :)
Oo cnm iyi olmasına çok sevindim :)
Hıım dün 8e yakın burdaymış bugün de dediğin gibi ev işi vs belki
İyi gecelerrr
Rica ederim tatlım
Tebrik ederim canim
Tebrikler kekimmmm
Babaannen yabancı uyruklu mu tatlımDoğru cnm kalori ihtiyacın kilondan dolayı daha yüksek emzirince daha artıyor :)
Yo bence fazla değil ama hep korkmuşuz kh dan o yüzden yoksa kalorisi düşük
@balpamuk
Selam cnmmm
İyi geceler cnmm
Kız şarjdan almışsın enerjiyi
Ayyy maşallah
Annemin kaynanasının kız kardeşi misal, ablası istedi diye annemi doğuma yakın bırakıp dizinin dibine gidiyor yıllarca anneme kötü davranıyor ama hala anneme dargınmış
Ben affettim ama görüşüyorum :)
Oo cnm iyi olmasına çok sevindim :)
Hıım dün 8e yakın burdaymış bugün de dediğin gibi ev işi vs belki
İyi gecelerrr
Rica ederim tatlım
İkisi de uyumuyor cocuklarin ..
Menu yazayim
Sabah
Erik kurusu ile fotosunu attigim klasik kahvalti
Ara
1 cig badem
1 bebe bisk.
Ogle
Bir porsiyon kadar et
Bulgur pilavi (tablot gibi bir kabin gozundeydi) kesin bir porsiyon
Yogurt
İrmik helvasi
Saat 14:00 gibi pamuk seker bitmisti (kizim yemedi, yedim, zorla)
Aksam yemedim, ogle icime sinmedigi icin. Maalesef cok açım. Aksam cok guzel bir yoresel hamur ve icli kofte yollamis komsumuz ama yiyemedim maalesef.
Aralarda,
Erik, kahve, cagla
Spor
3 dk yavas tempo dans
3.000 kusur adim
Puan hesaplamama gerek yok
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Cnm hazır satılan kuru meyveli gurme çaylar pahalı oluyor ama evde istediğin gibi yaparsınKuru meyve?
Gunaydin,iki gundur aksami kestim. Kilo gitmiyo. 100 verip yine almisim
Hayirrlisi olsun
Saglik olsun
Cuma 76.20
Pazartesi 76.10
_100
Zipzip- Cordelia HanimKelesimiGetir
Rica ederim ne demek darısı bana olsun cumaya kadarTeşekkür ederim
Tebrikler çizkekim
Günaydın Burcum eksin cok guzel tebrik ederim
Tebrikler canım
Hava çok güzel bugün . Çayın kahven yok mu abla bende eve yeni girdim kızımı uyutup 1.30 da tekrar çıkacağım
Tembel şirine
Bizimki gibi 3 almadın ki verdiğin gayet güzel
Abla erkek olsan çok çapkın olurdun
Tebriklerrr askito
Teşekkür ederim ballarrrrTebrikler kekimmmm
Teşekkürler
Çünkü yapmıyorum eşim yemege gelmiyor tek başına olunca istemiyorum.Neden yemek yok ? güzel bir ana yemek ve salata ne güzel olurdu kapanışta
Tabi canım tek başınaysa, ne istiyorsan onu yemek senin için de rahat olur.Çünkü yapmıyorum eşim yemege gelmiyor tek başına olunca istemiyorum.
Su az maalesef. Evet ogle hic icime sinmedi yaCnm hazır satılan kuru meyveli gurme çaylar pahalı oluyor ama evde istediğin gibi yaparsınörneğin baharatlı mı seversin fresh mi meyveli tatlı mı ?
Canım menünü yorumlayayım mıhareketin az olmuş su göremedim canım
Lif az almışsın, leblebili yeşil çaylı öğün olsa çok güzel olurmuş :)
Günaydın kızlar
Cuma 91.000 kg
Pazartesi 90.000 kg
Fark -1 kg
Yok cnm ,vefat etti ama kız kardeşini öyle doldurmuş ki babamı doldurduğu gibi, hala unutamıyormuş annemin yaptıklarını ki kadıncağız sadece sinirlendi onu suçlamalarına ve sadece sözle karşılık verdiBabaannen yabancı uyruklu mu tatlım
Cnm çok geçmiş olsunKaptanım hakkını helal et. Soran sormayan arkadaşlarada teşekkür ederim. Cumartesi gecesi herşey güzel gidiyordu. Eve nebülizatör aldık. Doktor ciğerler kötü olduğundan gerekli dedi. Akşam çocuğa havayı verdik 5 dk geçmedi kızım baygın gibi yığıldı kaldı. İçimin nasıl koptuğunu size anlatamam. Hastaneye nasıl gittik. Gece 3 te döndük eve. İlaçtan dolayı olmuş. Tahlilleri iyi çıktı şükür. Doktor tekrar havayı kullanmayın dedi. Şimdi iyi. Bugün işteyim ama ruhum çöktü çökecek yani. Hemen menülerimi yazayım. Şimidedn adım ve menüler için kusura bakmayın ama şu 4 gün toplayacağım. Cumaya eksiyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?