Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Emzirmeyi birakiyoruz. Dün akşam emzirdim en son.. bu gecede biraz sorunlu geçer, bebek alışır da.. ben kendim nasil alışacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Hem suçlu hissediyorum, hem sanki aramizdaki o bağ kopup gidecekmiş gibi hissediyorum. Niye bu kadar duygusalim her konuda

Motivasyonu oluşturamiyorum nasil verceksem
Sen nasıl 100 lerden 73 e inecegi düşün bu kilolari kolay vermedin çok emek harcadin çok çaba ettin bogazini tuttun yemedin içmedin azim başarınıza hayranım gerçek diyorum gerçekten çok azimlisin büşra sen verirsin kilolari kendini sirkele topla hadi verelim kilolari

Geçen yıl psikolojim daha iyiydi galiba. Bu yıl psikolojim iyi değil o yüzden kendimi toparlayamiyorum

O bağ bambaşka birşey canım benim sıpa koca adam oldu ama ben hala yıllar geçse de gözümün içine bakarak emzirdiğim günleri özlüyorum kendini kötü hissetme o bağ hiç kopmaz hep kalbinde hissedersin

Tecrübeli anneler daha iyi yanıt verir Ama hayattan öğrendiğim bir şey varsa hiç bir duygu sonsuza kadar ayı kalmıyor yerini başka bir duyguya bırakıyor. Geçici bir süreç olarak kabul edersen atlatman daha kolay olur

Şimdi bile agliyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum. Büyük kızım çok emmemişti. Bu bebeğim emsin diye çok şey yaptim, hatta korona gecirdigimizde sütüm uzuntuden gidecek korkusuyla 1 ayda 8 kg almıştım o denli emzirmeyi cok istedim. Seve seve emzirdim

Umarım öyle olur teşekkür ederim. Ve bebeğimde kolay alışır da çok ağlamaz

Canımsın bebişin senden alması gereken herşeyi almış bitanemmm hiç üzülme ağlama sen sonuna kadar bebişinin yanında olmuşsun artık sütten kesme vaktin gelmiş ne kadar şanslısın ki hasta olmuşsun yılmamışsın en zor zamanlarında bile bebişinden sütünü mahrum etmemişsin Mutlu ol bence sen harika bir annesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…