Valla ben beğendin karar seninBakalımAstral cepte alan yok sanırım etikette çıkmadı.
Sen nasıl 100 lerden 73 e inecegi düşün bu kilolari kolay vermedin çok emek harcadin çok çaba ettin bogazini tuttun yemedin içmedin azim başarınıza hayranım gerçek diyorum gerçekten çok azimlisin büşra sen verirsin kilolari kendini sirkele topla hadi verelim kilolariMotivasyonu oluşturamiyorum nasil verceksem
Güncel bir sorun sıkıntı mı var?Ben kendimi dizginlemekte cok zorlaniyorum. Ya birşeyler yemek istiyorum ya uyumak. İçimden başka hiç bir şey gelmiyor. Bu gidişe dur diyemezsem 80leri görmem cok zor degil
Geçen yıl psikolojim daha iyiydi galiba. Bu yıl psikolojim iyi değil o yüzden kendimi toparlayamiyorumSen nasıl 100 lerden 73 e inecegi düşün bu kilolari kolay vermedin çok emek harcadin çok çaba ettin bogazini tuttun yemedin içmedin azim başarınıza hayranım gerçek diyorum gerçekten çok azimlisin büşra sen verirsin kilolari kendini sirkele topla hadi verelim kilolari
Teşekkürler sorduğun icin. Bu yil genel olarak depresyon halim çok baskin. Birde onceki mesajimda da yazdim bebegimi sutten kesiyorumGüncel bir sorun sıkıntı mı var?
O bağ bambaşka birşey canımEmzirmeyi birakiyoruz. Dün akşam emzirdim en son.. bu gecede biraz sorunlu geçer, bebek alışır da.. ben kendim nasil alışacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Hem suçlu hissediyorum, hem sanki aramizdaki o bağ kopup gidecekmiş gibi hissediyorum. Niye bu kadar duygusalim her konuda
Tecrübeli anneler daha iyi yanıt verirEmzirmeyi birakiyoruz. Dün akşam emzirdim en son.. bu gecede biraz sorunlu geçer, bebek alışır da.. ben kendim nasil alışacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Hem suçlu hissediyorum, hem sanki aramizdaki o bağ kopup gidecekmiş gibi hissediyorum. Niye bu kadar duygusalim her konuda
Şimdi bile agliyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum. Büyük kızım çok emmemişti. Bu bebeğim emsin diye çok şey yaptim, hatta korona gecirdigimizde sütüm uzuntuden gidecek korkusuyla 1 ayda 8 kg almıştım o denli emzirmeyi cok istedim. Seve seve emzirdimO bağ bambaşka birşey canımbenim sıpa koca adam oldu ama ben hala yıllar geçse de gözümün içine bakarak emzirdiğim günleri özlüyorum kendini kötü hissetme o bağ hiç kopmaz hep kalbinde hissedersin
Neyseki çamaşırları gitmeden bitirmiştim, şimdi yavaş yavaş ev işi yapıyorum canım, yormuyorum kendimiSevindim guzel gecmesine ablacim
Olsun dinlenirsin yorma kendini bugun
Umarım öyle olur teşekkür ederim. Ve bebeğimde kolay alışır da çok ağlamazTecrübeli anneler daha iyi yanıt verirAma hayattan öğrendiğim bir şey varsa hiç bir duygu sonsuza kadar ayı kalmıyor yerini başka bir duyguya bırakıyor. Geçici bir süreç olarak kabul edersen atlatman daha kolay olur
Astral güzelmiş canım_ASTRAL_
Ben de beğendimValla ben beğendin karar senin
Kaç yaşında?Umarım öyle olur teşekkür ederim. Ve bebeğimde kolay alışır da çok ağlamaz
27 aylik olacak. Şubatta 2 yaşı bitirdiKaç yaşında?
Sağol kuzum,çok yoruldum, çok eğlendim.Ah canim ya, cok gecmis olsuncok da yorulmussun.
Canımsın bebişin senden alması gereken herşeyi almış bitanemmm hiç üzülme ağlama sen sonuna kadar bebişinin yanında olmuşsun artık sütten kesme vaktin gelmişŞimdi bile agliyorum. Kendimi cok kötü hissediyorum. Büyük kızım çok emmemişti. Bu bebeğim emsin diye çok şey yaptim, hatta korona gecirdigimizde sütüm uzuntuden gidecek korkusuyla 1 ayda 8 kg almıştım o denli emzirmeyi cok istedim. Seve seve emzirdim
Azaltarak mı deniyorsun? Hazır hissetmiyorsan biraz daha süre ver kendine. Hem bedenen hem ruhen daha hazır olduğunda tekrar denersin27 aylik olacak. Şubatta 2 yaşı bitirdi
Saglik olsun canim benimSağol kuzum,çok yoruldum, çok eğlendim.
Tekrar döndüm kürkçü dükkanına, kaldığım yerden devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?