Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Amin canım
Allah gönlünüze göre versin

Kizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4 onemli bir sey midir ki
Çok bir azalma yok. Korkutma kendini. İyi haberler alırsın inşallah

Sağol kuzum,çok yoruldum, çok eğlendim.
Tekrar döndüm kürkçü dükkanına, kaldığım yerden devam.
Hoşgeldin abla
Kizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4 onemli bir sey midir ki
Geçmiş olsun canım ben hiç anlamıyorum

Bakalım Astral cepte alan yok sanırım etikette çıkmadı.

Ben kendimi dizginlemekte cok zorlaniyorum. Ya birşeyler yemek istiyorum ya uyumak. İçimden başka hiç bir şey gelmiyor. Bu gidişe dur diyemezsem 80leri görmem cok zor degil
Bırakma sakın kendini lütfen,bak 115 kilodan düşemek biile o kadar muhteşem bir duygu ki,arada hepimiz yaşıyotuz bunu gayet normal bunu hissetmen.
27 aylıkmış gayet güzel emmiş b zamana kadar,hem biliyorsun süre uzadıkça anne sütündeki değerlar zaten azalmaya başlıyor.Bağ olayında haklsın ama üzülme ne olur gayet uzun sire emmiş zaten.
Ben de beğendim HanimKelesimiGetir nick önerecekti. Onlara da bakıp öyle son kararı verelim
Bendekiler matrak nickler komik olanlar hep.
Sanki yüzdesi alınmış gibi gözüküyor.

_ASTRAL_

Ben bugün kaç çıktım bilmiyormusunuz?
76,200
Daha 2 gün önce 74 lerdeydim.
Neyse cumaya kadar biraz eksilir, inşallah cuma bende katılırım sizlere
25 mart bu senenin en düşük kilosu 71 deymişim
Ödemdir abla yola gidip geldin cumaya kadar eksiye dusersin
Artik cuma gunu bekliyoruz masterfite

Daha once hic gormedim canim inşallah onemli degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…