- 18 Mart 2018
- 31.131
- 124.333
- 598
- 35
Amin canımKv üst katını bize verdi, ev sizin oturun diye. Ama çok masraf yapılması gerektiğini öne sürüp reddettik. Tamam dersek eltimle karşı komşu olacağız. İlçede oturuyorlar. Biz eşimle Antakya düşünüyoruz. Mesafe 40 dk. Ama işte eşimin 300 küsür, benim de 150 küsür puanımız var. Eşime olur da benim eş durumu olmama ihtimali yüksekonda da yakın ilçe yazıp gidip gelirim diye düşündük. Bu ayın 15 inden sonra il dışı-il içi açılmasını bekliyoruz . Hayırlısı bakalım abla, nasıl mutlu olacaksak öyle olsun
Kizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
Gecmis olsun canim hic bilmiyorumKizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
Çok bir azalma yok. Korkutma kendini. İyi haberler alırsın inşallahKizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
Hoşgeldin ablaSağol kuzum,çok yoruldum, çok eğlendim.
Tekrar döndüm kürkçü dükkanına, kaldığım yerden devam.
Geçmiş olsun canım ben hiç anlamıyorumKizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
Çok tatlı olurlar, benimde 3 kız torunum varHoşbuldum canım belli kız geliyor nasipse 3luyorumn kızları inşallah
BakalımAstral cepte alan yok sanırım etikette çıkmadı.
Bırakma sakın kendini lütfen,bak 115 kilodan düşemek biile o kadar muhteşem bir duygu ki,arada hepimiz yaşıyotuz bunu gayet normal bunu hissetmen.Ben kendimi dizginlemekte cok zorlaniyorum. Ya birşeyler yemek istiyorum ya uyumak. İçimden başka hiç bir şey gelmiyor. Bu gidişe dur diyemezsem 80leri görmem cok zor degil
27 aylıkmış gayet güzel emmiş b zamana kadar,hem biliyorsun süre uzadıkça anne sütündeki değerlar zaten azalmaya başlıyor.Bağ olayında haklsın ama üzülme ne olur gayet uzun sire emmiş zaten.Emzirmeyi birakiyoruz. Dün akşam emzirdim en son.. bu gecede biraz sorunlu geçer, bebek alışır da.. ben kendim nasil alışacağım. Çok kötü hissediyorum kendimi. Hem suçlu hissediyorum, hem sanki aramizdaki o bağ kopup gidecekmiş gibi hissediyorum. Niye bu kadar duygusalim her konuda
Bendekiler matrak nickler komik olanlar hep.
Sanki yüzdesi alınmış gibi gözüküyor.Kizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
Heee anladım kuzumKız sırf bitki çayı olmasın aroma olsun diye diyorum
Aslında siyah çay da diüretik ama su içmek lazım peşine
Hic anlamam canımKizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
Yildiz4kcEvet yıldızlı bir şey Türkçe ya da İngilizceBir de Cordelia kaptanı güldürmeyecek bir isim
Hayırlı olsun Allah kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin
Hoşbuldum kuzumHoşgeldin abla
Geçmiş olsun canım ben hiç anlamıyorum
O kısma hiç dikkat etmedim benKendinin en iyi hali ol ve ytmz ile ortaksın,meltemsiniz üç ortaksınız.
Belki gaza geliriz canımGuzel olur aslinda bende uzun zamandir kitap okumuyorum
Ödemdir abla yola gidip geldin cumaya kadar eksiye dusersinBen bugün kaç çıktım bilmiyormusunuz?
76,200
Daha 2 gün önce 74 lerdeydim.
Neyse cumaya kadar biraz eksilir, inşallah cuma bende katılırım sizlere
25 mart bu senenin en düşük kilosu 71 deymişim
Daha once hic gormedim canim inşallah onemli degildirKizlar, anlayan vardir insaallah, doktor sirasi bekliyirum ama yine de size de sormak istedim. Ozellikle son satirdaki ALY yuzde 30-36 olmasi gerekirken yuzde 0.4onemli bir sey midir ki
Cordiş ortak olanları her hafta yazıyor zaten orada görüyoruz bizde.O kısma hiç dikkat etmedim benteşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?