Çok güldüm bazısınaSözler Sepeti: Komik ve İlginç Nickler
Güzel sözler, anlamlı sözler, sosyal medya sözlerinin paylaşıldığı anlamlı sözler sepeti sitesi.sozlersepeti.blogspot.com
güldüren en komik nickler
komik nickleri en komik nickler nikler nickler oyun nickleri * Yeni yil iptal edildi. Çünkü eskisini buldular!.. * Maliyeden yeni bi vergi daha ”duvar yazisi vergisi” * Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ÖDERİM. * Vatandaş çok BONKÖR. Krizlerin faturasını o ödüyor çünkü.. *...www.meleklermekani.com
_ASTRAL_
Sagol canim. Elimden geleni yaptim cok şükür emdi bu kadarCanımsın bebişin senden alması gereken herşeyi almış bitanemmm hiç üzülme ağlama sen sonuna kadar bebişinin yanında olmuşsun artık sütten kesme vaktin gelmişne kadar şanslısın ki hasta olmuşsun yılmamışsın en zor zamanlarında bile bebişinden sütünü mahrum etmemişsin Mutlu ol bence sen harika bir annesin
Mart ayinda azaltmistik baya. Gunde toplam 3 4 kez emiyoduAzaltarak mı deniyorsun? Hazır hissetmiyorsan biraz daha süre ver kendine. Hem bedenen hem ruhen daha hazır olduğunda tekrar denersin
Evet 2 yaşı gecelide cok oldu. Kışta bitiyor artik. Emmeyi birakacak ki daha wc egitimi, emzik birakma var. Zamana yayacagim tabiBırakma sakın kendini lütfen,bak 115 kilodan düşemek biile o kadar muhteşem bir duygu ki,arada hepimiz yaşıyotuz bunu gayet normal bunu hissetmen.
27 aylıkmış gayet güzel emmiş b zamana kadar,hem biliyorsun süre uzadıkça anne sütündeki değerlar zaten azalmaya başlıyor.Bağ olayında haklsın ama üzülme ne olur gayet uzun sire emmiş zaten.
Bendekiler matrak nickler komik olanlar hep.
Sanki yüzdesi alınmış gibi gözüküyor.
Çok güzel bir zamanlar bunu atlatır biraz toparlar sonra da beze geçersin ,:) sagliklica büyüsün27 aylik olacak. Şubatta 2 yaşı bitirdi
Anladım şimdi yeni trend böyle nickler ondan kopyaladım oraya.Çok güldüm bazısınaNick olarak pek beni yansıtan bulamadım ama.
Astal olsun o zaman? Büyük mü yazayım harfleri, boşluklu mu normal mi?
Ödem canım, çoğu gider umarımÖdemdir abla yola gidip geldin cumaya kadar eksiye dusersin
Artik cuma gunu bekliyoruz masterfite
Kolay olsun yazınca hemen çıksınÇok güldüm bazısınaNick olarak pek beni yansıtan bulamadım ama.
Astal olsun o zaman? Büyük mü yazayım harfleri, boşluklu mu normal mi?
Bence yeterli bir zamanda kestin memeyide,torunda 2 yaşını biraz geçmişti kendi bıraktı bir anda,sonrada wc eğitimi başladı çok kısa sürede onuda öğrenmişti.Sagol canim. Elimden geleni yaptim cok şükür emdi bu kadar
Mart ayinda azaltmistik baya. Gunde toplam 3 4 kez emiyodu
Evet 2 yaşı gecelide cok oldu. Kışta bitiyor artik. Emmeyi birakacak ki daha wc egitimi, emzik birakma var. Zamana yayacagim tabi
2. güzel gibi. Yapayım mı yapıyorum bakınAnladım şimdi yeni trend böyle nickler ondan kopyaladım oraya.
A S T R A L
_ASTRAL_
_A S T R A L_
_AStRAL_
_AsTrAl_
Bu şekildede ola bilir yada aklına başka geliyorsa.
A s t r a l iiiAnladım şimdi yeni trend böyle nickler ondan kopyaladım oraya.
A S T R A L
_ASTRAL_
_A S T R A L_
_AStRAL_
_AsTrAl_
Bu şekildede ola bilir yada aklına başka geliyorsa.
İş yerinde nasıl adım atıyon b kadar hiç oturmuyon demek ki.9108 de oturdum
Evet niyetim öyle. Şimdi emzirme bitirme, 1 ay sonra da wc egitimi deneriz olmazsa zorlamam zaten. Birde emzik birakma varÇok güzel bir zamanlar bunu atlatır biraz toparlar sonra da beze geçersin ,:) sagliklica büyüsün
Öğlende yürüdüm ablaİş yerinde nasıl adım atıyon b kadar hiç oturmuyon demek ki.
Karar senin sen seç artık,ben seçenek sundum sana2. güzel gibi. Yapayım mı yapıyorum bakın
_ASTRAL_ güzelZor işmiş
Emziktede memedede bir arkadaş söylemişti sirkeye batırıp vermişti meme için anında bıraktı hatta tabi ağladı birazda.Evet niyetim öyle. Şimdi emzirme bitirme, 1 ay sonra da wc egitimi deneriz olmazsa zorlamam zaten. Birde emzik birakma var
Allah razı olsunKarar senin sen seç artık,ben seçenek sundum sana
Gayet süper daha akşamda yürürsün kesinÖğlende yürüdüm ablabide aralıklarda geziniyom evrak götürüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?