- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.269
- 1.423
- 61
Kaptanımız merak etti seni bende öyle keza erken gelirdin çünküGeldim ablacim
Metabolizmamiz aynı yaşta mi inanmam
Bak buna çok sevindim.
Kabağı bugün ben de çiğ olarak kullanacağım içine ceviz veya badem eklerim bir de isot, naneyle lezzet katarim.
Ramazan öncesi kiloma inersem daha sakin giderim. Bu hafta özellikle fulya için kilo vermek istiyorumen büyük rakibim sensin bu çok zor olacak
ÖyleymişSudocream derim
İştahın mı yok neden bir şey yemedin
Çok güzel görünüyor afiyet olsunEki Görüntüle 3062815
Eki Görüntüle 3062816
_ASTRAL_ North River
Dört minik kabak, bir minik marul göbeği, bir tutam taze nane, bir çimdik sumak, isot, yarım kapya , bir tutam badem, dört kaşık yoğurt
Öğle yemeği hazır.
Görsellerine bayılıyorum
Yeterince ilgilenemediğimdendir. Nasılsın kaptanımBazen ya ben mavi miyim kırmızı mıyım kaptanım kim diye düşünürken buluyorum kendimi.Bi tek bana mı oluyor bu?
Dün kabak , japon karışık gibiydi fark ettimYumurta diyeti, japon diyeti, olmadi at kafadan diyeti ile devam etcem bugün.
Teşekkür ederim ablacimKaptanımız merak etti seni bende öyle keza erken gelirdin çünkü
Akşama yiyeceksin değil mi? Kabak tek yenince tutmuyor. Evde olduğun zamanlarda yanına 2-3 et köfte de eklersen çok daha doyurucu bir menü olurDün kabak , japon karışık gibiydi fark ettimastraldan hirkizlik yaptım ben
At kafalı diyeti nasıl ki
Aaaa cordiş kırmızı miNorth River beni marke eder. Diğer takım üyelerinden seç istersen. Hepsinin masAllahı var
Öyleymiş
İştahın mı yok neden bir şey yemedin
Çok güzel görünüyor afiyet olsun
Görsellerine bayılıyorum
Yeterince ilgilenemediğimdendir. Nasılsın kaptanım
Hocam çiğden nasıl oluyor tadı filan güzel oluyormu,normalde kavurarak pişiriyorum bende onu.Metabolizmamiz aynı yaşta mi inanmam
Bak buna çok sevindim.
Kabağı bugün ben de çiğ olarak kullanacağım içine ceviz veya badem eklerim bir de isot, naneyle lezzet katarim.
Ramazan öncesi kiloma inersem daha sakin giderim. Bu hafta özellikle fulya için kilo vermek istiyorumen büyük rakibim sensin bu çok zor olacak
3 günde 2.8Aaaa cordiş kırmızı mi
Astral kaptanım sen 1.600 gram verdin iki günde. Şeyhim sensinyanlis miyim varsa hata B12 eksikligime verin
Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canlarÇok şükür canım Allah acil şifalar versin inşallah
Atladım ben cevaba daHocam çiğden nasıl oluyor tadı filan güzel oluyormu,normalde kavurarak pişiriyorum bende onu.
Uyku daha tatlı geliyor yatsan uyuyacan gibi.Teşekkür ederim ablacim
Sabah da bir kac kez sayfaya girdim ama uyku daha tatli geldi
Günaydınlar bende gördüm sabah cumaya bomba gibi geleceğizGüüünnnaayyydınnn kızlarBugün -200 gr ı gördüm. Cuma korkun benden.
Çok geçmiş olsun. Şükür toparlamış. Gözün aydın
Yok tatlım kahvaltıda bir bardak sütlü kahve içtim. Onu öğle üzeri -acikmama bağlı - yiyeceğim. Eve gidince de airfryima iki üç köfte atarım buzluktanAkşama yiyeceksin değil mi? Kabak tek yenince tutmuyor. Evde olduğun zamanlarda yanına 2-3 et köfte de eklersen çok daha doyurucu bir menü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?