Seni nasıl kaptırdım benGüüünnnaayyydınnn kızlarBugün -200 gr ı gördüm. Cuma korkun benden.
Daha pratik hiç değilse alayımda bende yapayım böyle,yarın yumurta diyetine girecem kısmetse 2 gün süt yerine limonlu su ile yapanlar var.Atladım ben cevaba daPul biber nane ile süsleyince güzel oluyor. Cacık hissi veriyor bana.
Teşekkürler canım topladı topladıÇok geçmiş olsun. Şükür toparlamış. Gözün aydın
Kızın nasıol oldu daha iyidir umarım .Teşekkürler canım topladı topladı
Ehh bir dahakine artıkSeni nasıl kaptırdım ben
Hiç bilmiyorum. Karatayı biliyorum biraz. Kilo vermem gerektiğinde genelde dünki gibi menüler yapıyorum. Hareketi de biraz arttırınca sonuç alıyorum.Daha pratik hiç değilse alayımda bende yapayım böyle,yarın yumurta diyetine girecem kısmetse 2 gün süt yerine limonlu su ile yapanlar var.
Şükür canım iyi. Öksürüğü baya azaldı. Bir kaç güne tamamen atlatır inşallah.Kızın nasıol oldu daha iyidir umarım .
Neden açlık, gebelik için mi?Ehh bir dahakine artıkbu ay gebelik istediğim için daha dikkatliyim. Ve haftada 1 kez 36 saatlik açlık yapmayı planlıyorum. Bugün ilk açlığıma başladım inşallah sonunu getirebilirim.
Çok sevindim iyi olmasına,öksürüğüde atlatır en kısa zamanda.Şükür canım iyi. Öksürüğü baya azaldı. Bir kaç güne tamamen atlatır inşallah.
Bak yine yok
Annem kolunu kırdı iki aydır bendeydi kız çok hasta oldu ,derken zor günlerdi şükür geçti canımAaa harika yaaçok sevindim cnm stres bitti artık
Aynen güzel olurr
Kilo aldım geldim cnm işte ama yürüyüş devam
Sakatlık mevzusu nedir cnm ? Geçmiş olsun
İnşallah canım inşallah. Gitsin kilolar. Valla göbeğimden nefret ediyorum. Hani çok bir kilom yok ama temmuzda kaynım evlenecek. Birde pkoluyum ben gebelik istiyorum. İnşallah nasip olurGünaydınlar bende gördüm sabah cumaya bomba gibi geleceğiz
Evet canım gebelik için. Bende pko var. Ve adet çok zor görüyorum. Açlık iyi geliyor. Birde şekeri ve karbonhidratı kesmek. O yüzden dünden itibaren kendimi baya kısıtladım. Yumurtlamayı görene kadar böyleyimNeden açlık, gebelik için mi?
Çok kilon yok ki seninde gayet fitsin,çok geçmişler olsun,inşallah erşey gönlünce olsun.İnşallah canım inşallah. Gitsin kilolar. Valla göbeğimden nefret ediyorum. Hani çok bir kilom yok ama temmuzda kaynım evlenecek. Birde pkoluyum ben gebelik istiyorum. İnşallah nasip olur
Allah nasip etsin hayırlısıylaEvet canım gebelik için. Bende pko var. Ve adet çok zor görüyorum. Açlık iyi geliyor. Birde şekeri ve karbonhidratı kesmek. O yüzden dünden itibaren kendimi baya kısıtladım. Yumurtlamayı görene kadar böyleyim
Gerçekten de öyle ablacım dovunsende kendini yirsanda her şey zamanı gelince oluyor geçiyor tevekkül etmek lazım .. sağlık en zor imtahan panik atak hastası biri olarak çok zorlanıyorum bu konudaNormale dönmen harika annen ve kızın için derecesiz sevindim tatlim.
Sakatlık neydi onu unuttum. Zor günler geçmeye mahkum sabırla her şey daha güzel oluyor.Her zaman iyi ol kuzum. Bizler bıraktığın gibi yani ben gayet iyiyim. Dertlere takılıp kalmam. Tecrübeler akillandiriyor insanı.
Teşekkürler szlerinde geçmiş bayramınız kutlu olsun..
Hosgeldin canim seninde gecmis bayramin kutlu olsun
Teşekkür ederim kızlarHemşire hanım gelmiş iyi bayramlar canım. Senin de geçmiş bayramın kutlu olsun.
Afiyet olsun canim8.5 pazar menusu
sabah 10 4 ctl salcali yumurta,domates,peynir,salatalik 2 zeytin ,3 dilim ekmek
ögle 14.00 1 kruvasan,birazcik uzum
aksam 18.00 1 kase yogurtlu kabak ,2 yk kuru fasulye
su 1.5 lt
spor yok
9.5 pazartesi menusu
sabah 9.00 2 yk menemen ,2 dlm ekmek ,3 zeytin,2 dilim peynir
ogle 15.00 1 kase kofteli corba
15.30 1 tane kucuk cikolata
aksam18.00 1 kase kofteli corba,1 kase kabak yogurtlu,3 yk bulgir pilavi
su .1.5 lt
spor adim sayım var onu paylasicam
Zipzip-
@Cordelia
@_Citlembik_
@Chedarice
bu arada sabitim
Afiyet olsun canimSaat 11
Biraz haşhaşlı
2 yumurtalı soğan
Peynir
Zeytin
Saat 17
Az karışık salata
Saat20
6 tane çiğ köfte
1 ekler
Domates salatalık
Marul
Çok az lavaş
Aralarda
kahveler çaylar
Zipzip- @Cordelia HanimKelesimiGetir
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanimerenmothers @Cordelia Zipzip-
Sabah 8.30
Dereotlu ve peynirli omlet, sövüş domates, salatalık, yeşil soğan, çeyrek avokado, çeyrek yufka ve çay
Ara 13.30
Sütlü Türk kahvesi
5-6 badem (kabuklu)
Akşam 18.30
Somon (2 dilim), marul salatası, köz domates ve biber, sade soda
Su 3 litre
Eki Görüntüle 3062754
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?