Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Daha pratik hiç değilse alayımda bende yapayım böyle,yarın yumurta diyetine girecem kısmetse 2 gün süt yerine limonlu su ile yapanlar var.
Hiç bilmiyorum. Karatayı biliyorum biraz. Kilo vermem gerektiğinde genelde dünki gibi menüler yapıyorum. Hareketi de biraz arttırınca sonuç alıyorum.

Her öğün yumurta mı yiyeceksin?

Bak yine yok
Aaa harika yaa çok sevindim cnm stres bitti artık
Aynen güzel olurr
Kilo aldım geldim cnm işte ama yürüyüş devam
Sakatlık mevzusu nedir cnm ? Geçmiş olsun
Annem kolunu kırdı iki aydır bendeydi kız çok hasta oldu ,derken zor günlerdi şükür geçti canım

İnşallah canım inşallah. Gitsin kilolar. Valla göbeğimden nefret ediyorum. Hani çok bir kilom yok ama temmuzda kaynım evlenecek. Birde pkoluyum ben gebelik istiyorum. İnşallah nasip olur
Çok kilon yok ki seninde gayet fitsin,çok geçmişler olsun,inşallah erşey gönlünce olsun.

Gerçekten de öyle ablacım dovunsende kendini yirsanda her şey zamanı gelince oluyor geçiyor tevekkül etmek lazım .. sağlık en zor imtahan panik atak hastası biri olarak çok zorlanıyorum bu konuda geçtikten Sonra diyorum deydimi ? Kendimi uzdugumle kalıyorum

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…