Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun
Aomine Daiki sanada geçmiş olsun
Sağol canım sanada
Bileklik mi aldın canım bende istiyorum.sen memnunsan bir bakayım bende
Geçmiş olsun kuzum herşey gönlünce olsun inşallah
Bebişin nasıl oldu iyi mi canım
Sağolasın canım. İyi iyi şükür. Düzeldi
Galiba biz perşembe yada pazartesi başlıyoruz, keşke birlikte yapsaydık
Ben perşembe ve pazartesi normal oruç tuttuğumdan açlığı salı çarşambaya aldım canım. Sende yapacak mısın
Allah gönlüne göre versin canım
Sağol tatlım.
Nick degiştirsem mi acaba
Güzel ama beğendiğin başka bir nick varsa nasıl için rahat edecekse öyle olsun.
Günaydın citirlar yeni girdim eve su, kahve ictim sadece çok acim karnımı doyurup geleceğim
Afiyet olsun kaptanım
Günaydınlar herkese bugün çok güzel bir gün hava güzel ben güzel ohhh mis
Burda da hava misss
Aaa diyet listen nasıl canım.
Yok canım. Ben daha öncede denedim. Bana çok iyi geliyor. Hatta bozuk hormonlarımı düzeltiyor.

Katılmak isterdim ama yarın ikizler burcu olarak Merkür retrosuna gireceğim, benden bi cacık olmaz artık

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim ablacım
Teşekkür ederim balımmm
Geçmiş olsun canım tansiyonuna baktın mı baş ağrısı için
Teşekkür ederim tatlım yok bakmadım aklıma gelmedi tansiyon olabilirdi boynuma vuruyordu çünkü ağrı ama çok şükür iyiyim
Saol canım yok eskiden derdi kendi zayıfken şimdi kıskandı beni bence kendi harekete geçmeye başladı eskiden o zayıf ben şişmandım şimdi o şişman ben zayıf
Teşekkürler kaptanım maceraya atıldı benimle bakalım ne kadar dayanacak kabak detoksu yapıcam kocacığıma akşam yoğurtlu bişey yap dedi yoğurtlu kabağı yesinde görsün gününü

Bence de değiştirmek lazım. Zipzip- zorunlu yapalım değişimi

Ben hep zorunlu olsun dedim zaten yoksa amaci kalmiyor pazartesi tartısinin
Yüzde avantajı sağlıyor ya kaptanım Hem haftasonu kaçamaklarını frenliyor cuma öncesi kontrol ve durum değerlendirmesi imkanı veriyor

Daha da kaptanlık gelmez zaten bana son haftalarım. Kurtardım bu haftayı
Ben kazansam Cordelia alacaktım ama olmadı
Hayaller hayaller
Geçmişi şimdi bitirdim selamün aleyküm şu andan itibaren emojileri yasakladim kendimegecmis daha zor bitiyor.kimseye alınıp gucenmedim.oyle bir şey söz konusu bile olamaz.azicik emojilerimi ozleyin
Dün yazacaktım sana yanlış anlarsın diye vazgeçtim. Her beğeniye 1 sn harcasan dünya vakit kaybı
Et de yap yanına. Doymaz çok acıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…