- 1 Kasım 2018
- 3.329
- 12.342
- 208
Sağol canım sanada
Bileklik mi aldın canım bende istiyorum.sen memnunsan bir bakayım bendeSelamm:) doktora gittim çok tatlı bir kadın bayıldım, çok sorun yok ama esnemen lazım dedi kaslar kısa dedi . Bir kaç hafta esneme çalışıp tenise dönebilirim inşallah. Mi bandi sevdim alıştık hemen ve adım konsuunda cidden fark ediyor , şu anda bile telle arasında 500 adım fark var ahah :) insallah cumaya takımlara girerim
Sağolasın canım. İyi iyi şükür. DüzeldiGeçmiş olsun kuzum herşey gönlünce olsun inşallah
Bebişin nasıl oldu iyi mi canım
Ben perşembe ve pazartesi normal oruç tuttuğumdan açlığı salı çarşambaya aldım canım. Sende yapacak mısınGaliba biz perşembe yada pazartesi başlıyoruz, keşke birlikte yapsaydık
Sağol tatlım.Allah gönlüne göre versin canım
Güzel ama beğendiğin başka bir nick varsa nasıl için rahat edecekse öyle olsun.Nick degiştirsem mi acaba
Afiyet olsun kaptanımGünaydın citirlaryeni girdim eve su, kahve ictim sadece çok acim karnımı doyurup geleceğim
Burda da hava misssGünaydınlar herkese bugün çok güzel bir gün hava güzel ben güzel ohhh mis
Aaa diyet listen nasıl canım.Diyetisyen kontrolüm süper geçti kilo almışım evet ama hepsi ödemmiş dahası 1 kilo yağ yakmışım ama ödemlerden dolayı tartıya yansımamış sağlık olsun önemli olan bundan sonrası dedik ve yeni listemle start verdik ayrıca daha ben demeden diyetisyenim kurban bayramına kadar 15 - 17 arası kilo verelim mi dedi tam bende bunu istiyorum dedim ve en güzelide hiç aç kalmadan kibrit kutusu peynir yada kaşık kaşık yemek saymalar olmadan yiyip yiyip kilo verecem bundan iyisi şamda kayısı
Yok canım. Ben daha öncede denedim. Bana çok iyi geliyor. Hatta bozuk hormonlarımı düzeltiyor.Süpersin abla soteledin mi kapakları benimde persembe menum olabilir sabah akşam yerim
Geçmiş olsun abla
Yarın gideceğim canim eşim evde bebisi ona bırakırım
Sağol abla , ceviz var evde onu da denerim
Sayende marke etmenin ne demek olduğunu öğrendim. Öğrenmenin yaşı yok
Alamadık abla cordisi Kırmızı o
Süpersin canım
Oo Yeşil takimda atağa geçti
Afiyet olsun, Allah kabul etsin canim
Hala kızımın etrafında mi dolaşıyorsun sen
Canim bu uzun süre açlık ters tepmesin . Hormon dengeni etkilerle hamile kalmakta zorlaşıyor. Doktor mu dedi
Geçmiş olsun canım annene
Afiyet olsun . Kızartması süper olur balığında
Geçmiş olsun canım. İyi ki sana ye demiyor kendi harekete geçiyor
Afiyet olsun kaptanim menüde adimlarda cok güzel