Eline sağlık kaptanimHellloooo
Bugün ve yarın adım yarışımız var. Adım kraliçesi ve yükselen yıldızımızı seçeceğiz. Başarılar.
bol bol yürüyelim.
sara_28 @kackaloribu @sabahvesen @ada81 @Kahve __Kokusu gezegenfeza @aypare ackerman
Üye Adı Takım @_ASTRAL_ Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı @She-Raa Kırmızı Hedef60kgolmak Kırmızı @erenmothers Kırmızı @Migim Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @Tempus Kırmızı North River Mavi Kaptan @Elhan Mavi Zipzip- Mavi @fesang Mavi @pastelfit Mavi @Aomine Daiki Mavi @60kiloyum Mavi @busra ytez Mavi @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @Chedarice Yeşil @19Temmuzda69um Yeşil @Ytmz Yeşil @Beklenen2 Yeşil @Mehfam Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @_Citlembik_ Yeşil @zeyneppk Yeşil @minerva1988 Yeşil @Tutku44 Yeşil @sandriyon Yeşil
@minerva1988 canım yarışmaya katıl
Kolay gelsin canımAynen benim deÇamaşır makinesi bitmiştir. Toplanacak ve serilecekler var. Bir de havlu-çarşaf dolabını bir düzenleyeceğim. İkimize de kolay gelsin
Sağol canımKollari guzel toparliyor gerçekten ablamda cok faydasi oldu
Kolay gelsin ablacim
Ben ramazan boyunca 5 kg yemişimdir
Ramazanda cok aklima gelmiyorduBen ramazan boyunca 5 kg yemişimdir
Bizde mi katılıyoruzHellloooo
Bugün ve yarın adım yarışımız var. Adım kraliçesi ve yükselen yıldızımızı seçeceğiz. Başarılar.
bol bol yürüyelim.
sara_28 @kackaloribu @sabahvesen @ada81 @Kahve __Kokusu gezegenfeza @aypare ackerman
Üye Adı Takım @_ASTRAL_ Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı @She-Raa Kırmızı Hedef60kgolmak Kırmızı @erenmothers Kırmızı @Migim Kırmızı @Kinoalihatun Kırmızı @Tempus Kırmızı North River Mavi Kaptan @Elhan Mavi Zipzip- Mavi @fesang Mavi @pastelfit Mavi @Aomine Daiki Mavi @60kiloyum Mavi @busra ytez Mavi @HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan @Chedarice Yeşil @19Temmuzda69um Yeşil @Ytmz Yeşil @Beklenen2 Yeşil @Mehfam Yeşil @Kendinin en iyi hali ol Yeşil @_Citlembik_ Yeşil @zeyneppk Yeşil @minerva1988 Yeşil @Tutku44 Yeşil @sandriyon Yeşil
Herkes katılabiliyorBizde mi katılıyoruz
Bacaklar pert, olsun, yapabildiğim kadar
Takımda şampiyon olamasamda kendi içimde şampiyon olurum
Baba da mı zayıf cnm ona çekmiş olabilir miOnu da yiyor diğerlerini de yiyor ama kilo almıyor hiç
Ayyy cnm çok geçmiş olsunBak yine yok
Annem kolunu kırdı iki aydır bendeydi kız çok hasta oldu ,derken zor günlerdi şükür geçti canım
Oo cnm süperrr hayırlı olsunEvet canım daha öncede bu diyetisyenimle çalıştım
Hellloooo
bol bol yürüyelim.
Hiç rahatsız etmediRamazanda cok aklima gelmiyordu
Fesanga çekme ihtimali olmaz mı kızBaba da mı zayıf cnm ona çekmiş olabilir mi
Ayyy cnm çok geçmiş olsunneyse feraha ermişsiniz şükür
Oo cnm süperrr hayırlı olsun
Aleykum selam canimGeçmişi şimdi bitirdim selamün aleykümşu andan itibaren emojileri yasakladim kendime gecmis daha zor bitiyor.kimseye alınıp gucenmedim.oyle bir şey söz konusu bile olamaz. azicik emojilerimi ozleyin
İsterseniz aktifsiniz diye etiketledim.canim.Bizde mi katılıyoruz
Bacaklar pert, olsun, yapabildiğim kadar
Takımda şampiyon olamasamda kendi içimde şampiyon olurum
Geçmişte çok takılıyorsun. Guncele gel, sohbet muhabbet edelim . İtinayla geçmiş okuyorsun vallaGeçmişi şimdi bitirdim selamün aleykümşu andan itibaren emojileri yasakladim kendime gecmis daha zor bitiyor.kimseye alınıp gucenmedim.oyle bir şey söz konusu bile olamaz. azicik emojilerimi ozleyin
Tamam canım elimden geldiği kadarİsterseniz aktifsiniz diye etiketledim.canim.
Yarışmada bende varımHellloooo
bol bol yürüyelim.
Genelde yiyip kilo almayan gıccık kocalar olur yaFesanga çekme ihtimali olmaz mı kızazcık ortalığı karıştırıyim
Ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?