Kiiiiiiiz nirdesin sen
Aynen benim deKahve ve geçmiş bittiğine göre iş vakti
Ev işi beni bekler, görüşürüz kızlar
Cok sevindim canimDiyetisyen kontrolüm süper geçti kilo almışım evet ama hepsi ödemmiş dahası 1 kilo yağ yakmışım ama ödemlerden dolayı tartıya yansımamış sağlık olsun önemli olan bundan sonrası dedik ve yeni listemle start verdik ayrıca daha ben demeden diyetisyenim kurban bayramına kadar 15 - 17 arası kilo verelim mi dedi tam bende bunu istiyorum dedim ve en güzelide hiç aç kalmadan kibrit kutusu peynir yada kaşık kaşık yemek saymalar olmadan yiyip yiyip kilo verecem bundan iyisi şamda kayısı
Dünden giden 1,900 gr
Keşke hep böyle gitseler
Kollari guzel toparliyor gerçekten ablamda cok faydasi olduBen de öyle düşündüm. Zaten yürüyüş ve ufak spor yapıyorum. Kollar jöle gibi , sezeryan göbeği de gitmiyo. Biraz daha hızlandırayım olayı dedim
Kolay gelsin ablacimKahve ve geçmiş bittiğine göre iş vakti
Ev işi beni bekler, görüşürüz kızlar
Ben hep zorunlu olsun dedim zaten yoksa amaci kalmiyor pazartesi tartısinin
Teldeki uygulama neydi canımBenim de tam tersi mi band eksik sayıyor gün toplamında 1400 adima yakın denemiştim ama telefonu sürekli taşımak zor. Bebek arabası, alışveriş arabası gibi kolun sabit kaldıklarını saymıyor. Onları telden hesaplayıp ekliyorum
Kaç hurma9 Mayis Pazartesi
Kahvalti 12
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalik
Ara 15.30
Kahve
Hurma
Aksam 18.30
1 tabak bezelye
4 kasik bulgur pilavi
Yogurt
Su :1,5 lt
Adim :11.582 adim
fesang
North River
Cordelia
Ben kazansamBen hep zorunlu olsun dedim zaten yoksa amaci kalmiyor pazartesi tartısinin
3 :)Kaç hurma
Samsung kendi uygulaması canimTeldeki uygulama neydi canım
33 küçük hurma :)Kaç hurma
Üye Adı | Takım |
| Kırmızı Kaptan |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Kırmızı |
| Mavi Kaptan |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Mavi |
| Yeşil Kaptan |
| Yeşil |
@19Temmuzda69um | Yeşil |
@Ytmz | Yeşil |
B Beklenen2 | Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
| Yeşil |
Takımlarda yokum ama adımlarımı yazayım belki motive eder :)Hellloooo
Bugün ve yarın adım yarışımız var. Adım kraliçesi ve yükselen yıldızımızı seçeceğiz. Başarılar.
bol bol yürüyelim.
sara_28 kackaloribu yazarhanim35 ada81 Kahve __Kokusu gezegenfeza aypare ackerman
Üye Adı Takım _ASTRAL_ Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı She-Raa Kırmızı Hedef60kgolmak Kırmızı erenmothers Kırmızı Wilma11 Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı Tempus Kırmızı North River Mavi Kaptan Elhan Mavi Zipzip- Mavi fesang Mavi pastelfit Mavi Aomine Daiki Mavi 60kiloyum Mavi Amine Busra Mavi HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan Chedarice Yeşil @19Temmuzda69um Yeşil @Ytmz Yeşil B Beklenen2 Yeşil Mehfam Yeşil Kendinin en iyi hali ol Yeşil _Citlembik_ Yeşil zeyneppk Yeşil minerva1988 Yeşil Tutku44 Yeşil sandriyon Yeşil
Hellloooo
Bugün ve yarın adım yarışımız var. Adım kraliçesi ve yükselen yıldızımızı seçeceğiz. Başarılar.
bol bol yürüyelim.
sara_28 kackaloribu yazarhanim35 ada81 Kahve __Kokusu gezegenfeza aypare ackerman
Üye Adı Takım _ASTRAL_ Kırmızı Kaptan Cordelia Kırmızı She-Raa Kırmızı Hedef60kgolmak Kırmızı erenmothers Kırmızı Wilma11 Kırmızı Kinoalihatun Kırmızı Tempus Kırmızı North River Mavi Kaptan Elhan Mavi Zipzip- Mavi fesang Mavi pastelfit Mavi Aomine Daiki Mavi 60kiloyum Mavi Amine Busra Mavi HanimKelesimiGetir Yeşil Kaptan Chedarice Yeşil @19Temmuzda69um Yeşil @Ytmz Yeşil B Beklenen2 Yeşil Mehfam Yeşil Kendinin en iyi hali ol Yeşil _Citlembik_ Yeşil zeyneppk Yeşil minerva1988 Yeşil Tutku44 Yeşil sandriyon Yeşil
minerva1988 canım yarışmaya katıl
Afiyet olsun zıpzıpım
Bakmaz olurmuyum bakarım tabiki.cok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım, anksiyete için şeye bakar mısın ? Vagus siniri güçlendirme , biraz meditasyon ve nefes egzersizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?