• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam canım inşallah iyi geçer tedavin de kolay olur 🙏

Geçmiş olsun canım oraya inmiş demek 😔 inşallah şifa bulursun canım 💖

Geçmiş olsun canım

Aaaa çok geçmiş olsun kaptancım 😔

Tamam yaptım😍Ben aslında hiç negatif değilimdir ve merküre filan inanmam, esprisine diyorum onları. Ama bişey kırılınca hemen nazar geliyo aklıma🙈

Ben de 8 ders alıcam şimdilik, daha az paket yok 😄iyi iyi faydası olmasına çok sevindim😍

Kesinlikle haklısın, zaten çok da ciddi değilim merkür konusunda , hiç anlamam o işlerden 😄heryerde yazıyo ya ikizler boğa diye bilinçaltıma kodlandı herhal🤷🏻‍♀️Ama cam kırılmasın, orası önemli😁

Ne içindi bu test Fesangım, baş ağrın için mi?

Geçmiş olsun canım, dikkat et sıcak soğuk içme kaptanım🙏

Geçmiş olsun kaptanim 😔

Tamam canim birlikte sariya gecelim kimseler görmeden🙈🙈
Ben yesile geçeceğim adımda atmayacağım yan gelip yatacağım :duduk::63:
Geçmiş olsun canım benim. ❤️
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim fistiklar :KK52::KK68:

Selam kızlar doktora gittim ses tellerim iltihaplanmis:skandal:bahar alerjim ilac ve teller içinde antibiyotik verdi
Haydaaaaa Atilla mayda ne işin var çayda :skandal:
Geçmiş olsun bitanem. Akla gelmeyen şeyler yaşamaya başladık. Ses tellerinin iltihaplanmasıni yeni duydum bogazla ilgili olunca demek ki ihtimal dahilinde. Rabbim şifa versin. Antibiyotik inşallah iyi gelir.

Haydaaaaa Atilla mayda ne işin var çayda :skandal:
Geçmiş olsun bitanem. Akla gelmeyen şeyler yaşamaya başladık. Ses tellerinin iltihaplanmasıni yeni duydum bogazla ilgili olunca demek ki ihtimal dahilinde. Rabbim şifa versin. Antibiyotik inşallah iyi gelir.
Ben evde geçer diye ihmal ettiğim için belki de abla . Bahar alerjiside tetikliyormus. Doktor rapor vereyim dedi ver dedim eşime veriyp yan gelip yatarım:D

Back
X