Kesin öyleyimAyaklı gazete gibisin magazin müdürüm
Az degildi canım o yediğim ballı ekmek tüm gün beni tok tuttuAz yemişsin canım keşke öğlene de bişeyler yeseydin su ne kadar içtin
Kaç çıktı abla merak ettim :)Yumurta diyeti varya dün ona başlayım dedim olmadı,2 günmüş zaten.
Birazdan deneyecem onu,süt yerine limonlu su ilede yapanlar var,öğlen yemek akşam gene yumurta olacak.
Sabah tartıldım şu andakinden daha düşük çıktı,yarına ne olur bakalım merakla bekleyecem.
Ne güzel kendi sonlandirmis çok sevindimKizlar gunaydin
Dunku adimimda az oldu cunku basim çok fenaydi ilacla idare ettim
Aksam regl oldum rahatladim
Bu ay skntili oldu biraz neden bilmem
Bu arada benim kiz dun 22 aylik oldu en son gunum dundu emzirmeyi bırakmak icin
Ama biz 5 gun onceden biraktik, kendisi talep etmedi bende teklif etmedim
Böylece 22 ay emzirme hikayem burada sonlandi :)
Cnm ben de flexibility challenge diye bir video vardı onu yapayım daha önce yapmıştmOlurr ben çetin cetintasin videosu ile baslayayim , aklında link varsa atar misjn başka öneri sabah yapım
Cnm ilacın kaşıntına iyi gelmedi miGünaydin
Dünden bugün iyi gibiyim
Vucudu Kaşınmak da istemiyorum kaşınınca çıkıyor offff zor dayanamıyorum
Barbekü yaktın beni bi daha kremalı yemem
Neyse kızı anneme birakıcaz sonra iş
Kız zaten detoks kalorisi alıyormuşsunYok yaaaa, yapamam ki canım
53.40 çıktı dünde aynıydı,sıvı çok tüketiyorum birde hemen şişiyorum.Kaç çıktı abla merak ettim :)
Daha dün içtim sadece hap ama cildiye gitmem lazımCnm ben de flexibility challenge diye bir video vardı onu yapayım daha önce yapmıştmbiraz uzun sürüyo ama dayanabildiğim kadar
Cnm ilacın kaşıntına iyi gelmedi migeçmiş olsun
Kız zaten detoks kalorisi alıyormuşsun
Olurmu hiç sakın öyle düşünme bile,daha dikkat edersek hiç sorun değil,hepimiz yaşıyoruz bunu gayet normal.Şeyyy bu hafta artı gelirsem ki öyle gibi sizi üzmüş olmam demiyediğim için değil buna eminim.
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
Ben bı 20 dk yaptım canım , çok zorlamak istemedim link atar misin ona da bı bakım :)Cnm ben de flexibility challenge diye bir video vardı onu yapayım daha önce yapmıştmbiraz uzun sürüyo ama dayanabildiğim kadar
Cnm ilacın kaşıntına iyi gelmedi migeçmiş olsun
Kız zaten detoks kalorisi alıyormuşsun
Hadi bakalım çok güzel besleniyorsun masallah53.40 çıktı dünde aynıydı,sıvı çok tüketiyorum birde hemen şişiyorum.
Aslında çok sağlıklıda beslenmiyorum ki,midem küçüldü artık fazlada yiyemiyorum.Hadi bakalım çok güzel besleniyorsun masallah
300 gram gitmiş yine gayet güzel ortağımKilo bildirimimi şimdi yapıyorum, akşam okulda nobetciyim.
Eki Görüntüle 3064507
Geçen cumartesi 58.6
Daha çok su içmem lazım
Zipzip- canım ben yine takımlarda olmayayım kilo menü bildirimi yaparım
Cordelia
HanimKelesimiGetir
@
Ooo cnmBen bı 20 dk yaptım canım , çok zorlamak istemedim link atar misin ona da bı bakım :)
Cnm bu hafta cuma değil mi bildirimKilo bildirimimi şimdi yapıyorum, akşam okulda nobetciyim.
Eki Görüntüle 3064507
Geçen cumartesi 58.6
Daha çok su içmem lazım
Zipzip- canım ben yine takımlarda olmayayım kilo menü bildirimi yaparım
Cordelia
HanimKelesimiGetir
@
Şu yoga miOoo cnmnasıl hissediyorsuun
Cnm bu hafta cuma değil mi bildirim
Ama 300 gr gitmiş bile müthişşş
Teşekkür ederim canım okul yatili gece ordan kalicam yarın akşam eve gelicem o nedenle Perşembe yaptım :)Ooo cnmnasıl hissediyorsuun
Cnm bu hafta cuma değil mi bildirim
Ama 300 gr gitmiş bile müthişşş
Yok canim uzmezsin tabi kiŞeyyy bu hafta artı gelirsem ki öyle gibi sizi üzmüş olmam demiyediğim için değil buna eminim.
HanimKelesimiGetir
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?