- 20 Mart 2008
- 142.101
- 214.273
- 1.423
- 61
Çok geçmşler olsun,şimdi nasılsın ağrın filan çok yoktur umarımTeşekkürler canım
düştüm canım.kolumda çatlak var
Günaydınlargünaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun
Günaydın hayatımgünaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun
Emin olduk , asla yapma öyle şeylerNeden gülüyosunaz yer, hiç evden kaçmaz, gece 4’te asla bağırmaz, fit bi görüntüsü var, tam bir aile kedisi
Kalbimi bırakıyorum şu anda mia'ya ..Neden gülüyosunaz yer, hiç evden kaçmaz, gece 4’te asla bağırmaz, fit bi görüntüsü var, tam bir aile kedisi
Neyseki bugün derdi yokSağolsun
Sagol canimGünaydın canim
Hayırli olsun
Bebiş mi
İletiyorum kendisineKalbimi bırakıyorum şu anda mia'ya ..
Evet yine de ne atsak kardır tabiNeyseki bugün derdi yok
7 aydir ugrasiyorum canimNe güzel kendi sonlandirmis çok sevindim
Bidesıkıştır bu güzelliği çok tatlı maşallahBebiş mi
İletiyorum kendisine
Evet yine de ne atsak kardır tabi
Canım cooook açım ölü balık gibi bakıyorum az sonra yicem inşallah kendime gelirimmerhaba canım bugün nasılsın
Aferim7 aydir ugrasiyorum canim
Yani oyle bir anda kesmedi
Emzirmeyi azalttım ve hep konuştum
Sen artik büyüyorsun buyuyunce meme olmaz artik
Sen bebek degilsin kocaman oldun diye diye cocuk gurur yapti bu kadın kesmeden ben birakim dedi heralde
Tabiki Hanım teyzesiBidesıkıştır bu güzelliği çok tatlı maşallah
Teyzesi yesin ısırsın onuAferimadam olacak çocuk kendini belli ediyor. Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum demiş
Tabiki Hanım teyzesi
Günaydın canimgünaydın kızlar herkese güzel bir gün olsun
Cnm tam değil sanki ama bazı hareketler varŞu yoga mi
Hıı tmm cnmTeşekkür ederim canım okul yatili gece ordan kalicam yarın akşam eve gelicem o nedenle Perşembe yaptım :)
Teşekkürlerr Elifim kaptanımGuzel eksi görmüşsün Burcum bir gunde
ferim :adam olacak çocuk kendini belli ediyor. Sen beni kovamazsın ben istifa ediyorum demiş
Ben de ayırdım verilecekleri. Dolaplar ferahladıKolay gelsin sanada,dün bende yazlıkların yerlerini değiştirdim kaç tana kıyafet gitti üstümden düştü hep elbiseler kaldı sadece onu yapmam lzım.
Sen kaptanlık için mi girmiştin benimle yarışaBi dur la sana yetişmem hatta geçmem lazımkaptanlık elden gidiyaaaah
2 yi geçtimSen 1600' ün üstüne kaç koydunbeni boş ver
Tebrikler
Bu hafta hem haftasonu hem hafta içi 8 binden fire oldu takımda. Son durum ne olur bilmiyorumBugün 1515 adım nede olsa adım yarışı yok8000 atcam yeter
Aynen askı kendine geldi,daha yazlık elbiseler var onlara hiç girmedimbileBen de ayırdım verilecekleri. Dolaplar ferahladı
Sen kaptanlık için mi girmiştin benimle yarışaBu hafta bana nasip olursa benden sonrakine devredeceğim. Çok yorma kendini
GerçiCordelia kaptan gelecek hafta için biz kaptan olalım teklifi yapmıştı Zipzip- kaptana. Öyle de olabilir
2 yi geçtim
Tebrikler
Bu hafta hem haftasonu hem hafta içi 8 binden fire oldu takımda. Son durum ne olur bilmiyorum
Olmayanlar gitsin de yenilere yer açılsınAynen askı kendine geldi,daha yazlık elbiseler var onlara hiç girmedimbile
Nasıl uygun görürseniz kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?