Burda tüm satıyolar canım yani satmaya çalışıyorlar diyelim en azındanPazarda artik yarim ceyrek seklinde satılıyor
Eskiden hic gormezdim yarim karpuz satildigini
Yaa cok sukur bulunmus ama size zor anlar yasatmisAllahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
Bu zamana kadar bizim pazarlarda da tum satilirdi bu sene pahali olunca boyle bir cozum buldular sanirimBurda tüm satıyolar canım yani satmaya çalışıyorlar diyelim en azından
Yaşadığın bu korku yeter zaten,neyseki iyi niyetli bir insana denk gelmiş,verilmiş sadakanız varmış çok çok büyük geçmişle rolsun.Allahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi
Artık öyle kuzum yarım simit bile var artık.Pazarda artik yarim ceyrek seklinde satılıyor
Eskiden hic gormezdim yarim karpuz satildigini
Tahmin ediyorum neler yaşadğınızı .Bulduk ama bulana kadar ne çektimmm
Ortak olmak karpuza ancak yetişirizKilosu 15 dedi, 70 tl 1 karpuz. Küçük boy yok
Aaa ciddi misin abla ilk defa duydumArtık öyle kuzum yarım simit bile var artık.
Valalaha bak youtube videolarında görmüştüm,hatta simit satan adam dedi bunu 4 lira burada.Aaa ciddi misin abla ilk defa duydum
Allah yardimcimiz olsun abla valla ne diyeceğini şaşırıyor insan
Maalesef hak ediyoruz bunları..Allah yardimcimiz olsun abla valla ne diyeceğini şaşırıyor insan
Aaaa ne oldu ki çok geçmiş olsun canımBenim bugün midem bulanıyor sabah uyandığımdan beri
Demek artık üstüme kuma getiriyosunkilo verdikten sonra sen çok değiştin, artık seni tanıyamıyorum Elhan Oysa o tombul günlerimizde ne kadar mesuttuk senlen kuzum
Hahahahaha best coupleBen kilo vermedim üstüne kilo aldım
Ey cemaati şiskolar siz diyiverin kim degistiağzından çıkacak bir aşkitom sözcüğüyle yetiniyorum.
Fulyacima kaptanlık yarıyor. İdare et yapacak bir şey yok.
Tombul günlerimizde mutlu muyduk
Afiyetler olsun fesangcımYedim bebeğim oh be kendime geldim
EvetttWhatsAppda da begeni gelmis fark ettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?