Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ahah işte bu çok güzel alistirarak şefkatle bıraktırmak, anı acı, kötü tatlar ile biraktimaak sıkıntı. Çok güzel sonlanmis kısmet beze :))
Yaa ben karsiyim oyle kötü tatlarla birakmaya tabikide benimkide anlamasaydi belki bende yapacaktim ama taraftari degildim cok sukur canim kazasiz belasiz biraktik
Kismet beze dedigin gibi onuda şimdiden konusuyorum
Benimke tualete geliyo pipi diyorum (pipi cis demek fransizcada )
Kaka yapıncada kokluyorup iyyy pis kokmus ee diyorum aynisini yapiyo bazen kendisi gelip ee iyy diyo
Ayyy cocuk büyütmek gercekten cok zor ve sabir isteyen bise bazen deliriyo degilim

Kolay değilde ondan emek istiyor sabır istiyor.

Allahıma bin şükür çok uzaklaşmadan aşağı mahalleden bir teyze tutmuş kolundan bırakmamış kızımı allahım kmseye yaşatmasın yarım saat içinde eşimle deli gibi olduk oğlumun çantasını hazırlıyordum kapıdan çıkıp gitmiş evimiz müstakil park var evimizin bayağı aşağısında parka gidiyorum diye çıkmış teyze tek başına görünce bırakmamış komşumun oğlu bisikletle arayım derken bulmuş getirmiş kızım 3 yaşına yeni girdi

Allah korusun yaa çok büyük geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…