Zeynoşum iyiyim kuzum. Okuldayken yazdığın mesajlara cevap yazamadım. Yavrucuguna geçmiş olsun. Tez zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim. Ailecek hepinize geçmiş olsun.@Elhan abla nasılsın
Geldim kaptanım. Yarın kilo bildirimiyle aranıza geri dönmek istiyorum müsade olursa. Ama azıcık şey olduBizde seni özledik canim
Teşekkür ederim canım. İlacın yarısı bitti, bundan sonrası yokuş aşağı inşallah.Cok gecmis olsun canim
Bağımlılık yapıyor burası, alışanın uzak kalabileceğini düşünmüyorumOhhh çok şükür kadro tamamlanıyor.
Aç kalma hocam salata filan yeseydin bari.Ağzıma bir lokma atsam astral kaptanımınşu hali geliyor gözüme vazgeçiyorum.
Bayram haftasinda bir hafta ara vermistik bizde cuma gunu basladik yeniden canimGeldim kaptanım. Yarın kilo bildirimiyle aranıza geri dönmek istiyorum müsade olursa. Ama azıcık şey olduBaya abarttım yemeyi, doğal olarak fazla şiştim azıcık
Hay Allah geçmiş olsun canımGüzel bir tatil geçirdim, pandemi nedeniyle senelerdir göremediğim akrabalarımı, arkadaşlarımı gördüm. Derken bayram arifesinde ailecek sırayla acilde aldık soluğu... En sona ben kalmıştım, malum ilaç kullanmayı da hiç sevmiyorum. Ankaraya döndüğümden bu yana yerden çöp kaldıramadım, 3 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum. Buna da şükürSizler nasılsınız?
Çok geçmişler olsun,tatilde genelde bu hastalık oluyor maalesef.Güzel bir tatil geçirdim, pandemi nedeniyle senelerdir göremediğim akrabalarımı, arkadaşlarımı gördüm. Derken bayram arifesinde ailecek sırayla acilde aldık soluğu... En sona ben kalmıştım, malum ilaç kullanmayı da hiç sevmiyorum. Ankaraya döndüğümden bu yana yerden çöp kaldıramadım, 3 gündür antibiyotik tedavisi görüyorum. Buna da şükürSizler nasılsınız?
Kabak köfte yiyeceğim inşallah aç kalmamAç kalma hocam salata filan yeseydin bari.
Sabah yumurta diyetine girdim öğlende salata yedim akşamda gene yumurta yiyecem.
Yarın sabahta kesin gıdaklar yumurtlarım
Benim 14 yıl oldu burada sanki ilk gün gibi hala.Bağımlılık yapıyor burası, alışanın uzak kalabileceğini düşünmüyorum
❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
Kmsl Hnd
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
Tutku44
ugurbocuuu
Zeynep_Nihal
Aomine Daiki
gezegenfeza
Hallederiz
Beth18
Kinoalihatun
Lavinia_98
L u c i a
sidelya
sandriyon
She-Raa
gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
Maviokur
Tesnim1903
Chedarice
erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
S Suskunkardelen
@Ytmz
yazarhanim35
minerva1988
Hedef60kgolmak
kackaloribu
balpamuk
ada81
Tempus
B Beklenen2
_Citlembik_
Mehfam
zeyneppk
B Bmsh
Süper o zaman kabak varsa zaten doyarsın köftede varmış afiyetler olsun.Kabak köfte yiyeceğim inşallah aç kalmam
Yumurta diyetinden sonra bir süre gözün yumurta görmek istemeyecek
Eninde sonunda geliyoruz dostlar özleniyor.Bağımlılık yapıyor burası, alışanın uzak kalabileceğini düşünmüyorum
Ellerinesağlık olsun kaptanım❤Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
Adim yarisi (menu yazmak istege bagli )
Kizlar yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve nikli olarak en gec 13.00 e kadar bekliyoruz
Bildirimlerinizde hangi takima dahil olmak isterseniz belirtmeyi unutmayin
Not:kirmizi ve mavi renkler Kaptan secimleri sonrasında belli olacak...
Cordelia
Elhan
North River
askrhpozitif
HanimKelesimiGetir
aypare ackerman
Kmsl Hnd
eceboce
Amine Busra
60kiloyum
Kahve __Kokusu
sara_28
menekse_kokusu
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit
Tutku44
ugurbocuuu
Zeynep_Nihal
Aomine Daiki
gezegenfeza
Hallederiz
Beth18
Kinoalihatun
Lavinia_98
L u c i a
sidelya
sandriyon
She-Raa
gewezebidik
_ASTRAL_
Wilma11
Maviokur
Tesnim1903
Chedarice
erenmothers
Kendinin en iyi hali ol
@19Temmuzda69um
S Suskunkardelen
@Ytmz
yazarhanim35
minerva1988
Hedef60kgolmak
kackaloribu
balpamuk
ada81
Tempus
B Beklenen2
_Citlembik_
Mehfam
zeyneppk
B Bmsh
İkimize de afiyet olsun bitanemSüper o zaman kabak varsa zaten doyarsın köftede varmış afiyetler olsun.
Yok bişi olmaz çok severim kendilerini
Baktım şimdide nerde beğeni kısmıWhatsAppda da begeni gelmis fark ettiniz mi
Evet bebeğim mesaja imoci koyabiliyoruz üzerine basılı tutuncaWhatsAppda da begeni gelmis fark ettiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?