MaşaAllah kız. Fistuk oldun
Tamamdır kaptanımTamam canim alt listede kilo bildirimine devam edebilirsin
Kitap okuma yarışıHangi dier yarisa hazirlaniyorsun nehiryus
Kınadığını yaşamadan olmezmis insan cocugunda görmese torununda görürAynen bizde de vardi böyle bir kuzeni annemin. Kadin herkesin hakkinda atip tutardi. Lisede yasanan masum asik olma olaylarini büyütür milletin adini cikarirdi. Kendi kizi evli adamla ask yasadi. Simdi adam bosandi bu kizla evlendi cocuklari oldu. Kim birilerini kötülerse kendi cok daha beter seyler yasiyor.
Olmammi yaMaşaAllah kız. Fistuk oldun
Tamamdır kaptanım
Hee cok güzelmis kiz. Bende cok kitap okurum. Cok seviyorm kitap okumayi. Sen kesin isin ucunda yaris olunca bi kitaplik kitap okursunKitap okuma yarışı
Yalan söyleme looo ne zaman geldim ben
Yarışlar iyi ki var yoksa yerimden kımıldamam imkansızHee cok güzelmis kiz. Bende cok kitap okurum. Cok seviyorm kitap okumayi. Sen kesin isin ucunda yaris olunca bi kitaplik kitap okursun
Gelmiştin amaYalan söyleme looo ne zaman geldim ben
MaşaAllah oku oku okumak güzel şey kendini yetiştirmek geliştirmekHee cok güzelmis kiz. Bende cok kitap okurum. Cok seviyorm kitap okumayi. Sen kesin isin ucunda yaris olunca bi kitaplik kitap okursun
Pro olmuş ya hava atir havan batsınGelmiştin ama
Ulan seni altta görmedimki başka yerlerde gördümPro olmuş ya hava atir havan batsınniye açık ediyon beni
Yok soyleyemem burda ozele gelSen nerde gördün de hele
Tat yok koku yok saman yiyom onun haricinde iyiyim elhamdülillah kaptanınGulumse24 Nasil oldunuz canim
TamamYok soyleyemem burda ozele gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?