Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yani hem üzüldüm hem kızdım sana kime ne ..ne renk nasıl giyersen giy niye karışmalarina izin verdin ondan sonra hayatında ki herşeye müdahale fikir verme hakkı doğuyor ellame

Yani hem üzüldüm hem kızdım sana kime ne ..ne renk nasıl giyersen giy niye karışmalarina izin verdin ondan sonra hayatında ki herşeye müdahale fikir verme hakkı doğuyor ellame
Ahaa benim kafa

Valla bende bir hala var çenesiyle narkoz etkisi yaratıyor
Benimde 2 teyzem var. Hem her dügünde bayramda ortaligi birbirine düsürüyorlar. Hem sonra kendilerini magdur olarak gösterip herkese dert yaniyorlar. Bizim dügünlerin korkulu rüyalari da onlar

Benimde 2 teyzem var. Hem her dügünde bayramda ortaligi birbirine düsürüyorlar. Hem sonra kendilerini magdur olarak gösterip herkese dert yaniyorlar. Bizim dügünlerin korkulu rüyalari da onlar
Resmen kopyala yapıştır olan akrabalardan herkes de var galiba
Benim teyzemde laf taşır güya dobradir ağzına geleni söyler ortalık karışınca ben ne dedim kotulugunemi dedim olur

Birde namus bekcen dede dayı amca vardırdayım biz gençken anamı babamı fişeklerdi onlarda laf getirme bize diye kisatlarlardisonra o dayımın kızı üniversiteden sonra birdahs ailesinin yanına dönmedi yanlız yasiyor ve erkek arkadaşı ile boy boy fotoğraflarini paylaşabiliyor

Zaten derlerya her ailenin bir delisi var diye

Bencede maviler kazanacak
Kaptan olacagimi sanmiyorum kilom fszla yuzdem düşük olur

Kaptan tahminim cederece :))
Niye nickini degistiyse hatirlamiyom

Pazartesi eksisini kaybetmediysen o bile yeter kaptancim
Cedarece yarisiyormu

Resmen kopyala yapıştır olan akrabalardan herkes de var galiba
Benim teyzemde laf taşır güya dobradir ağzına geleni söyler ortalık karışınca ben ne dedim kotulugunemi dedim olur
Kiz acep biz teyze kizimiyiz senle aynisi benimkilerde. Birebir aynilar

Ayni seyleri hep yasadikya biz cafe ye bile gizli giderdik biri görur annemize yetistirir diye

Bende ailedeki tek açık ve üniversiteye giden tek kızım diye bana o..pu dediler. Şimdi kizlarına keşke sizde zeynep gibi okuyup kendi işinizi kursaydıniz diyorlar .

Malesef herkesin aile dinamiği ayni olmuyor. Benim baba tarafım üvey çocukluğumdan beri dislanma ezilme psikolojik baskı durumlarım oldu. O yüzden lafla bana tesir edebiliyorlar.

Aynen bizde de vardi böyle bir kuzeni annemin. Kadin herkesin hakkinda atip tutardi. Lisede yasanan masum asik olma olaylarini büyütür milletin adini cikarirdi. Kendi kizi evli adamla ask yasadi. Simdi adam bosandi bu kizla evlendi cocuklari oldu. Kim birilerini kötülerse kendi cok daha beter seyler yasiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…