- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kocam giyme dese bile giyen birisiyim
Eeee gerisini neden salliyosun Allah seni napmasinKocayi bende sallamiyorum
Yani hem üzüldüm hem kızdım sana kime ne ..ne renk nasıl giyersen giy niye karışmalarina izin verdin ondan sonra hayatında ki herşeye müdahale fikir verme hakkı doğuyor ellame4 sene önce kardesimin düğününde narçiceği rengi bir elbise aldım . (Ozamanlar 60kg yum). Bütün sülale sen görümcesin görümce dediğin siyah giyer dedi. Kına günü gittik siyah elbise birde siyah dolgu topuk ayakkabı aldık. Düğün günü kuaföre gittik ben saclarima sadece maşa istedim olmaz sen görümcesin dediler. Illede topuz olacakmış. Neyse kuaförden ben, bir başka ben olarak çıktım. Neyse eşim bizi almaya geldi. Ben tangur tungur yürüyorum. Kuaförden 3 adım attim elbiseye basıp kapı önünde sandalyede oturan adamın kucağına oturdum ordanda yere. ayakkabida koptu. Sonuç= kardeşimin düğününekuzenimin 40 numara babetiyle gittim (ben 37 giyiyorum)
Kocamı sallarım işte çünkü kendim ve onun için giyiniyorum benKocayi bende sallamiyorum
Ahaa benim kafaYani hem üzüldüm hem kızdım sana kime ne ..ne renk nasıl giyersen giy niye karışmalarina izin verdin ondan sonra hayatında ki herşeye müdahale fikir verme hakkı doğuyor ellame
Benimde 2 teyzem var. Hem her dügünde bayramda ortaligi birbirine düsürüyorlar. Hem sonra kendilerini magdur olarak gösterip herkese dert yaniyorlar. Bizim dügünlerin korkulu rüyalari da onlarValla bende bir hala var çenesiyle narkoz etkisi yaratıyor
Resmen kopyala yapıştır olan akrabalardan herkes de var galibaBenimde 2 teyzem var. Hem her dügünde bayramda ortaligi birbirine düsürüyorlar. Hem sonra kendilerini magdur olarak gösterip herkese dert yaniyorlar. Bizim dügünlerin korkulu rüyalari da onlar
Eeee gerisini neden salliyosun Allah seni napmasin
Benimde 2 teyzem var. Hem her dügünde bayramda ortaligi birbirine düsürüyorlar. Hem sonra kendilerini magdur olarak gösterip herkese dert yaniyorlar. Bizim dügünlerin korkulu rüyalari da onlar
Cedarece yarisiyormuBencede maviler kazanacak
Kaptan olacagimi sanmiyorum kilom fszla yuzdem düşük olur
Kaptan tahminim cederece :))
Niye nickini degistiyse hatirlamiyom
Pazartesi eksisini kaybetmediysen o bile yeter kaptancim
Kiz acep biz teyze kizimiyiz senle aynisi benimkilerde. Birebir aynilarResmen kopyala yapıştır olan akrabalardan herkes de var galiba
Benim teyzemde laf taşır güya dobradir ağzına geleni söyler ortalık karışınca ben ne dedim kotulugunemi dedim olur
Ayni seyleri hep yasadikya biz cafe ye bile gizli giderdik biri görur annemize yetistirir diyeBirde namus bekcen dede dayı amca vardırdayım biz gençken anamı babamı fişeklerdi onlarda laf getirme bize diye kisatlarlardi sonra o dayımın kızı üniversiteden sonra birdahs ailesinin yanına dönmedi yanlız yasiyor ve erkek arkadaşı ile boy boy fotoğraflarini paylaşabiliyor
Her köyden bi deli bizden kim giderse gitsinZaten derlerya her ailenin bir delisi var diye
Yaşıyor yasıyor aşada sana bakiyorCedarece yarisiyormu
Birde namus bekcen dede dayı amca vardırdayım biz gençken anamı babamı fişeklerdi onlarda laf getirme bize diye kisatlarlardi sonra o dayımın kızı üniversiteden sonra birdahs ailesinin yanına dönmedi yanlız yasiyor ve erkek arkadaşı ile boy boy fotoğraflarini paylaşabiliyor
Yani hem üzüldüm hem kızdım sana kime ne ..ne renk nasıl giyersen giy niye karışmalarina izin verdin ondan sonra hayatında ki herşeye müdahale fikir verme hakkı doğuyor ellame
Aynen bizde de vardi böyle bir kuzeni annemin. Kadin herkesin hakkinda atip tutardi. Lisede yasanan masum asik olma olaylarini büyütür milletin adini cikarirdi. Kendi kizi evli adamla ask yasadi. Simdi adam bosandi bu kizla evlendi cocuklari oldu. Kim birilerini kötülerse kendi cok daha beter seyler yasiyor.Birde namus bekcen dede dayı amca vardırdayım biz gençken anamı babamı fişeklerdi onlarda laf getirme bize diye kisatlarlardi sonra o dayımın kızı üniversiteden sonra birdahs ailesinin yanına dönmedi yanlız yasiyor ve erkek arkadaşı ile boy boy fotoğraflarini paylaşabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?