- 31 Temmuz 2020
- 20.460
- 60.422
- 598
yapalım canım ne yönden?Hedef60kgolmak haftaya beraber bir mucadele edelim mi? Simdi evwt dersen olur, enerjim geldi,yoksa saglik olsun
nolduuuuu
İkimiz eslesmis gibi yani, takip edip kilo verme yõnündenyapalım canım ne yönden?
Yok canım çekerim inşallah.Cok zor olur cocuklar izin vermezse fotoğrafta yeterli olur
Oyle espiri yaptimnolduuuuu
orti gibi tamam canımİkimiz eslesmis gibi yani, takip edip kilo verme yõnünden
dün müydü doğumgünü cnm kutlu olsun :)Yeğenimin sınavları başladı dün eşimle dışarı çıktık derken giremedim.❤ Bugün de ağrılara birlikte adet başladı.ödem cayini icecegim inşallah yarın tartıda iyi bir sonuc alirim.
Canım sınavlar beni çok yoruyor stres yapıyor. Haftaya ertelesek sen de müsaitsen, ben bu hafta yeşil takima geçeyim. Diyete devam inşallah ama Spor yapamayabilirim.
Evlilik yildönümüz. Doğum günü pazar canım. Cok tesekkur ederim. Ayy inşallah eksi gelirim. Umutluyum.dün müydü doğumgünü cnm kutlu olsun :)
sıcak su torbası iyi geliyor mu cnm
senin bu sabahtan bile iyidir bencestres yapma canım
Tamam canim haftaya yapalim ben müsaitim her zamanCanım sınavlar beni çok yoruyor stres yapıyor. Haftaya ertelesek sen de müsaitsen, ben bu hafta yeşil takima geçeyim. Diyete devam inşallah ama Spor yapamayabilirim.
Süper canım. Daha 5.000 adım inşallah 10.000 yaparım.12 Mayıs Persembe
Kahvalti 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalık
Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
1 tabak kabak sote
Salata
Su :2 lt
Adim : 15.300
North River
fesang
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim nice mutlu seneleriniz olsunEvlilik yildönümüz. Doğum günü pazar canım. Cok tesekkur ederim. Ayy inşallah eksi gelirim. Umutluyum.
Bende yaris yokken daha cok adim attimSüper canım. Daha 5.000 adım inşallah 10.000 yaparım.
Teşekkür ederim.Evlilik yildonumunuz kutlu olsun canim nice mutlu seneleriniz olsun
Geçmez ağrım ama söküldü bu da iyi bir şey yoksa balon gibi şiş oluyorum. Sağol canım.Bende yaris yokken daha cok adim attim
Zorlama kendini agrin gecti mi
Afiyet olsun zıpzıpım12 Mayıs Persembe
Kahvalti 11.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 dilim ekmek
5 zeytin
Domates-salatalık
Aksam 18.30
1 kase tarhana corbasi
1 tabak kabak sote
Salata
Su :2 lt
Adim : 15.300
North River
fesang
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?