- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Valla ben 2 kg verdim demeye şu an utanıyorumAl benden de o kadar canım dilim tutuldu
Aynen öyle oldu ortağım çocuğum süpriz oldu banada,dün yumurta diyeti yaptım detoks zaten içiyorum faydası oluyor onunda.Ortağım esip geçtin:)
4 kilo az değil yani hemen fark eder.İlk haftam sayılır ya canım ödemeden gitmiştir baya inceldiğimi hissediyorum yani
İnşallahhhhhhhhhh inşallah hepimiz verelim gitsin şu fazlalıklarValla ben 2 kg verdim demeye şu an utanıyorumwayyyy diyorum maşallah böyle devamı gelsin canım tebrikler
CanımmmSagol ablacim
Sagol canım
Eksin harika
Hoşgeldin anka
Eksin mükemmel
Haftaya daha nice eksi olur inş üzülme
Başlangicn hayırlı olsun
Başlangicn hayırlı olsun
Harika
Ablacim süpersin
Vuuuu mükemmel eksibeni bile geçtin
Günaydin Elifim
Sagil şiram
Harika eksi day dayim
Sagol ablacim
mükemmel eksi şiram
Harikasin bebem
Sagol tempusum
İlk defa bu kadar çok gitti migim sağol canısıSagol ablacim
Sagol canım
Eksin harika
Hoşgeldin anka
Eksin mükemmel
Haftaya daha nice eksi olur inş üzülme
Başlangicn hayırlı olsun
Başlangicn hayırlı olsun
Harika
Ablacim süpersin
Vuuuu mükemmel eksibeni bile geçtin
Günaydin Elifim
Sagil şiram
Harika eksi day dayim
Sagol ablacim
mükemmel eksi şiram
Harikasin bebem
Sagol tempusum
Keşke benimde böle çok gitse gram gram gidiyorİlk defa bu kadar çok gitti migim sağol canısı
Böle hissetmen bile güzelİlk haftam sayılır ya canım ödemeden gitmiştir baya inceldiğimi hissediyorum yani
Sende bendenmişsin canım bende hiç öyle çok zayıf olmadım bende 75 kg falandım evlendiğimde en zayıf zamanlarımı yaşıyorum şu anBöle hissetmen bile güzelkilo verince bide dar gelen kıyafeti içine siginca bundam daha mutlusu yok benim dar gelen kıyafet yok hepsi bol nedense ben hep şişmandim
76 ile evlendim
İlk defa 70 e indim65 le kapatcam artık
Şimdi harika hissediyoruz degil miSende bendenmişsin canım bende hiç öyle çok zayıf olmadım bende 75 kg falandım evlendiğimde en zayıf zamanlarımı yaşıyorum şu an
Biz senle aynıymışızBöle hissetmen bile güzelkilo verince bide dar gelen kıyafeti içine siginca bundam daha mutlusu yok benim dar gelen kıyafet yok hepsi bol nedense ben hep şişmandim
76 ile evlendim
İlk defa 70 e indim65 le kapatcam artık
Görürüz inşallahBiz senle aynıymışız72 ile evlenmiştim sjsjsjsjjs genç kızken bile etli buzlu dolgun bişeydim
En son 67 yi gördüm galiba 65 i görürmüyüm acabaa
Hemde süperŞimdi harika hissediyoruz degil mi65 le bitirecem şu an bile iyiyim
Görürsün bebeğim ben zamanında 95,20 kg dim ben yaklaştım bak 65 e sende gelirsin buralaraBiz senle aynıymışız72 ile evlenmiştim sjsjsjsjjs genç kızken bile etli buzlu dolgun bişeydim
En son 67 yi gördüm galiba 65 i görürmüyüm acabaa
Ay hadi inşallahGörürüz inşallahinsan isterse yapıyoruz bak ben şimdide harika hissediyorum 65 le kapatayım diyorum m bedene çok rahat sigiyorum
Wuhhuuuuu süpersinHemde süper
Görürsün bebeğim ben zamanında 95,20 kg dim ben yaklaştım bak 65 e sende gelirsin buralara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?