Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canımmm

İlk defa bu kadar çok gitti migim sağol canısı

İlk haftam sayılır ya canım ödemeden gitmiştir baya inceldiğimi hissediyorum yani
Böle hissetmen bile güzel kilo verince bide dar gelen kıyafeti içine siginca bundam daha mutlusu yok benim dar gelen kıyafet yok hepsi bol nedense ben hep şişmandim
76 ile evlendim
İlk defa 70 e indim 65 le kapatcam artık

Sende bendenmişsin canım bende hiç öyle çok zayıf olmadım bende 75 kg falandım evlendiğimde en zayıf zamanlarımı yaşıyorum şu an

Biz senle aynıymışız 72 ile evlenmiştim sjsjsjsjjs genç kızken bile etli buzlu dolgun bişeydim

En son 67 yi gördüm galiba 65 i görürmüyüm acabaa

Biz senle aynıymışız 72 ile evlenmiştim sjsjsjsjjs genç kızken bile etli buzlu dolgun bişeydim

Görürüz inşallah insan isterse yapıyoruz bak ben şimdide harika hissediyorum 65 le kapatayım diyorum m bedene çok rahat sigiyorum

Şimdi harika hissediyoruz degil mi 65 le bitirecem şu an bile iyiyim
Hemde süper

Görürsün bebeğim ben zamanında 95,20 kg dim ben yaklaştım bak 65 e sende gelirsin buralara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…