Teşekkür ederim bitanemHocam müthişsin tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederimTebrikler çok güzel gitmiş kilonda.
Teşekkür ederim canım aslında dün sabah 71.800 idim bu sabah böyle çıktıTebrikler canım çok güzel vermişsin
Uzub süredirGeçen hafta 91.000
Bu hafta 86.850
Fark -4,150
Eki Görüntüle 3065030
@She-RaaZipzip- @Cordelia @_ASTRAL_
Bu hafta yeşil takımda olmak istiyorum kaptanlarım
Ablammm mükemmelsinEki Görüntüle 3065037
Geçen hafta 64.4
Bugün 62.3
Fark -2.1
Zipzip- @Cordelia @North River pastelfit
İnşallah ya 1-2 kg verenleri imremesem olmazdi acayip imreniyorumbende öyledim canısı şu 1 hafta çok sıkı tuttum yemek işini detoks suyu hazırladım çok faydası da oluyor onun.
sağol migicim sende verirsin merak etme
Harika eksi
Az kaldı göreceksin hocam sen bunu başarırsın azimlisin çok sevindim,bu hafta tüm kızlar müthiş kilolar verdi.Teşekkür ederim bitanem60' li rakamlara emin adımlarla gitmek nasip olsun.
Çok teşekkür ederim tatlımAşkitom 300-500 derken almış başını gitmişsinama menülerin ve adımlarından çok belliydi, azmine sağlık. Tebrik ederim hayatım
Vay vay vay vay vay vay
Tebrik ederim yine bize şaşırtmadın fesangcım
Yaaa ben -900’de kaldım ama adet gelmek üzere ondan. 1 kg üstünü hedeflemiştim aslında. Neyse sağlık olsun haftaya artık
Bu hafta hepimize süpriz oldu belki,biraz dikkt ettikmi oluyor bak.Uzub süredirsasirmadim şimdi şaşkınım maşallah sana tebrik ederim tempusum bu haftanin kırmızı kaptansin
Ablammm mükemmelsinödülü simitle yersin
İnşallah ya 1-2 kg verenleri imremesem olmazdi acayip imreniyorum
Harika eksi
Evet ya herkes çok güzel kilolar vermiş. Harika bir takımımız var.Az kaldı göreceksin hocam sen bunu başarırsın azimlisin çok sevindim,bu hafta tüm kızlar müthiş kilolar verdi.
Bu hafta çeki düzenvermeliyim regl bitiyor namaza da başlıcamBu hafta hepimize süpriz oldu belki,biraz dikkt ettikmi oluyor bak.
Kaptanımıyım ben miUzub süredirsasirmadim şimdi şaşkınım maşallah sana tebrik ederim tempusum bu haftanin kırmızı kaptansin
Haftaya daha fazla gider o zaman canımmm 6 lara hoşgeldin dersin inşallahTeşekkür ederim canım aslında dün sabah 71.800 idim bu sabah böyle çıktı
Offf muhteşem ötesi bu gözler neler görüyorGeçen hafta 91.000
Bu hafta 86.850
Fark -4,150
Eki Görüntüle 3065030
@She-RaaZipzip- @Cordelia @_ASTRAL_
Bu hafta yeşil takımda olmak istiyorum kaptanlarım
Hoşgeldin canım
Kabak detoksu yap 2 gün,sonrada lşmon detoksu yap gün içinde ödem attırıyor hemenBu hafta çeki düzenvermeliyim regl bitiyor namaza da başlıcam
Yaa sorma , o zaman Bez Bebek diye dizisi vardı. Onu izlemeye gitmiş, olan bana oldu. 35 haftalık hamileydim sancım tuttu , doğurdum sayesindeMaşallah beklemekten sıkılmış gitmiş delikanlı şükür bişi olmamis
Ben profiterolRamazan ve Bayram boyunca yiyemedigim her şeyi yediğim için şu an özlem duyduğum bir şey yok tatlim.
Çizkek ve bulgur arasındayım hâlâ.
Eksim fena değil, şişlik var ama.Maşallah canım bugünki eksini çok merak ediyorum
Harikasın ortimGeçen hafta:61,4
Bu hafta:60,5
Fark:0,9
Yüzde: 1,46
İnşallah haftaya 59 ları görürümm ya.ama incelmişim kızlar. Gören göbeğin gitmiş ne kadar zayıflamışsın diyor
Teşekkür ederimTebrik ederim canım fit arkadaşım
Afiyet olsun canım12.05.2022
Oruçtum sahur yapmadım
20:00
1 yt kurufasulye
6 yk pirinç pilavı
Salata
Su
1 lt
Spor
8824 adım
Su ben de az içtimEvet geldim canım ama bu hafta hep oruçlu geçtiğinden ve suyu içemediğimden beklediğim kadar gitmemiş. Şu üç günde suyu telafi edip toplamam lazım
Amin canım teşekkür ederimMaşallah ortim aynı eksiyi tutturmuşuz58 leri gördün darısı benim başıma
Teşekkür ederim canımEksinin her türlüsü çok iyidir tebrikler canım
Süpersin canım
Yeni başlangıcınız Hayırlı olsun kızlar hoş geldiniz
Afiyet olsun canım
Harika bir eksi
Tebrik ederim canım
Canım tatlış ortağımmm çok güzel kilo vermişsin tebrik ederimmm
Teşekkür ederim canımFitcim tebrikler çok güzel vermişsin sende
Teşekkür ederim canımSagol ablacim
Sagol canım
Eksin harika
Hoşgeldin anka
Eksin mükemmel
Haftaya daha nice eksi olur inş üzülme
Başlangicn hayırlı olsun
Başlangicn hayırlı olsun
Harika
Ablacim süpersin
Vuuuu mükemmel eksibeni bile geçtin
Günaydin Elifim
Sagil şiram
Harika eksi day dayim
Sagol ablacim
mükemmel eksi şiram
Harikasin bebem
Sagol tempusum
Sen yaparsın zaten , tabi ki güvenir hayatımÇok teşekkür ederim tatlımkaptanım bana güvendi en çok onun etkisi oldu vicdan azabı bitirirdi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?