- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Bir kaç hafta sonra o artılar gidecek bebişim boşver ne derlerse desinler gerçek olan o artılar gidecekkk2,5 yıldir görmediğim arkadaşlarla egitimimiz var. Kesin hepsi çok kilo aldın dicek :) 7 -8 kilo azla birakmislardi beni :)
Bayramda bana da dediler "evet yiyorum alıyorum" demiştim2,5 yıldir görmediğim arkadaşlarla egitimimiz var. Kesin hepsi çok kilo aldın dicek :) 7 -8 kilo azla birakmislardi beni :)
Aman Allahımmmmmm süpersinn
Harika müthiş süperrr
bende öyledim canısı şu 1 hafta çok sıkı tuttum yemek işini detoks suyu hazırladım çok faydası da oluyor onun.Keşke benimde böle çok gitse gram gram gidiyordarisi benim başıma inş
Seni tebrik ederim ablacim
Tebrikler tatlı fesangımmm benim
ferin iyi yaptın kaçır gömlekleri artıkKocamin S beden gömlegini giydim işe geldimele geçirdim gömlekleri çünkü giymiyo ki hiç
Adam vermem dedi ama ele geçirdm
Güzel annem senin kilonu da gördüm yazamadım. Tebrikler. İki kilo harika. Kabak mucizesi
Teşekkürler canımmmGüzel annem senin kilonu da gördüm yazamadım. Tebrikler. İki kilo harika. Kabak mucizesi
Kutluyorum seni
Şu anda gayet fitsin ortişim öyle düşünme sakın lütfen2,5 yıldir görmediğim arkadaşlarla egitimimiz var. Kesin hepsi çok kilo aldın dicek :) 7 -8 kilo azla birakmislardi beni :)
Hocam müthişsin tebrik ediyorum seni
Muthişim di miHarika müthiş süperrrelhoşummmmunn süper geri dönüşü maşallah canımmm
Harikasın canısı tebrikler
Aşkitom 300-500 derken almış başını gitmişsin
Vay vay vay vay vay vay
Muthişim di mi
Ya bugün herkes müthiş. Eşim simit poğaça almaya gitti. Gelene kadar kahvaltı hazırlıyorum herkese bakamadım hadi hayırlısı. Ben kendimden çok bizim kızların kilo vermesiyle mutlu oluyorum.
Tebrikler çok güzel gitmiş kilonda.
Tebrikler canım çok güzel vermişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?