Dünkü yazmadim demiMenuyu mavi takim kazandi canim
3 eksik bildirim var kirmizida
Yesile mi gececeksin kaptanim dun oyle demistin250 gram eksi canım regl den oldu ya da ödem. Dün yapamadım Canım bugün ödem suyu kaynattım
65,9 oldu mu masterfite veda edicemBu hafta sariya geçeceğim galiba
Rica ederim
Canım menü avantajı sonucu etkilemiyor bu hafta etkilese kırmızının son bildirimleri Geçersiz olurdu.Cordelia simdi paylasilmayan menuler esit oldu
Mavi takimdanAmine Busra
Kırmızı takimdanKinoalihatun menu paylasmadi
Çok özür diliyorum sabah tartıldim resim çekmeyi unuttum misafirim gelecek tamamen aklımdan çıktı telastan
Dikkat dikkat
@North RiverAmine Busra @_Citlembik_ zeyneppk @minerva1988 @Tutku44 @sandriyon bildirimler için danışmaya lütfen.
Sabah sanki bildirim yapacağım yazmisti yoğunluktan gelemedi sanirimAmine Busra gelmedi bugün inşallah sorun yoktur
Gelmeyecek biliyorum :'(canım adımların güzel,sadece sarı takımda kalsan? ayrılmanın iyi geleceğine emin misin kuzum
Görmedim canım olabilir.Sabah sanki bildirim yapacağım yazmisti yoğunluktan gelemedi sanirim
Artin cok degil haftaya daha güzel olurÇok özür diliyorum sabah tartıldim resim çekmeyi unuttum misafirim gelecek tamamen aklımdan çıktı telastan
Kilom 80.1
Geçen cuma 79.7
Fark 400 gr
Zipzip-
O zaman ben bu hafta öyle takılsam bi düzen oturtsam sıkıntı olur mu canımMenu zorunlu canim
Yok ablacim tartidan bahsettim
Sağol canım ne güzel seni görmekBaşlangıcın hayırlı olsun Ankacim ben Nanekekik
Bence takılma sen gel yeşil takımda başla taz geldi bak.O zaman ben bu hafta öyle takılsam bi düzen oturtsam sıkıntı olur mu canım
Sıkıntı olmaz canimO zaman ben bu hafta öyle takılsam bi düzen oturtsam sıkıntı olur mu canım
Oğlum tuvalete alıştı pazartesi oruca basliycam oruçluyken daha iyi yapıyorum ama bu haftaki durumuma göre gireyim olurmuArtin cok degil haftaya daha güzel olur
Masterfite katilacak misin canim
Menü yazmada hiç kendime güvenmiyorum canımBence takılma sen gel yeşil takımda başla taz geldi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?