Sen de bize inanıp güvendiğin için emeğine sağlık canımBi gidiyim geçmiş msjlara benim kızlar ne yapmis
Elhan
@Aomine Daiki
@busra ytez
@fesang
@60kiloyum
@pastelfit
Sonuçları bilmiyorum ama bu hafta bana katlandiginiz için teşekkür ederimemeklerinize sağlık
Ekside olman guzel canimKizlar cok ozur dilerim
Benim hayatim hep bir kosusturmaca yaaa
Kucuk kizi okul kaydi için gelmistik foto cektim yolda paylasirim dedim unuttum
Hemencik paylasip cikiyorum geri gelicem
Pzrtesi 70,1
Cuma 69,7
Fark - 400gram
Dersleri nasıl canım bilsem i istisna cocuklar kazanıyor. Bizim çocuk aday çünkü öğretmenin elinde fazla bir şey yok.galiba.Benim oğlum aday bile olamadı
Tebrikler tatlım.Kizlar cok ozur dilerim
Benim hayatim hep bir kosusturmaca yaaa
Kucuk kizi okul kaydi için gelmistik foto cektim yolda paylasirim dedim unuttum
Hemencik paylasip cikiyorum geri gelicem
Pzrtesi 70,1
Cuma 69,7
Fark - 400gram
Tebrik ederim abla Süpersin
Başlangıcın hayırlı olsun Ankacim ben Nanekekik
Tebrikler canımGeçen hafta:61,4
Bu hafta:60,5
Fark:0,9
Yüzde: 1,46
İnşallah haftaya 59 ları görürümm ya.ama incelmişim kızlar. Gören göbeğin gitmiş ne kadar zayıflamışsın diyor
Zipzip- Cordelia North River @pastelfit
Süpersin valla ne deyim
Sözünü tuttun Süpersin canım
Aa bugunmus tamda ödül günü olmaz ki ama
Evet canim gecen hafta 6 mayisti 76.2 bildirim yaptinZipzip- kaptanim, gecen cuma, yani 6 mayis, bayramdan sonraki ilk bildirimdi dimi, hani cok kilolar alinmisti, o cuma gecen miydi? Bana daha uzun sure once gibi geldi de ben 29 nisandan beri 76 ydim, anca 75.80 oldum. Cok kafam karisik.
Baksana 29 nisanda 76 ymisim. Simdi 75.80 . Ah yaa,Geçen perşembe veya cuma 77.40
Şimdi 76.00
-1.40
Zipzip- Cordelia North River
Etiket yaptım yine de, mahcubum ama bu günler de geçecek, bı sure sonra her şey eskisi gibi şen şakrak geçecek
6 mayısta nbayram sonrsı ik bildirimi yaptık,buda 2.bildirim oldu pazarteside fark olarak yazdık.Zipzip- kaptanim, gecen cuma, yani 6 mayis, bayramdan sonraki ilk bildirimdi dimi, hani cok kilolar alinmisti, o cuma gecen miydi? Bana daha uzun sure once gibi geldi de ben 29 nisandan beri 76 ydim, anca 75.80 oldum. Cok kafam karisik.
Niyet edelim diyete o saatte bakalım ne olcak.
Sagol, aynen ya 1.40 ı demin gordum mesaj aramalarimdan. Ondan da yavasladim ama yine de sinir oldum kendimeEvet canim gecen hafta 6 mayisti 76.2 bildirim yaptin
Ara verdiginde 1.4 mu oyle bir kilo vermistin canim ondan bir yavaslama oldu ama guzel gidiyorsun
Bende teşekkür ederim kaptanim guzel bir hafta gecirdik birlikteZipzip- Senin etiketin çıkmamış canim tebrik ederim bu hafta için teşekkür ederim kaptanim
Menuyu mavi takim kazandi canimMenüyü kim aldıZipzip-
Sagol6 mayısta nbayram sonrsı ik bildirimi yaptık,buda 2.bildirim oldu pazarteside fark olarak yazdık.
Ama senin tartıyı bulamıyorum benBende teşekkür ederim kaptanim guzel bir hafta gecirdik birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?