Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar cok ozur dilerim
Benim hayatim hep bir kosusturmaca yaaa
Kucuk kizi okul kaydi için gelmistik foto cektim yolda paylasirim dedim unuttum
Hemencik paylasip cikiyorum geri gelicem

Pzrtesi 70,1
Cuma 69,7
Fark - 400gram
Ekside olman guzel canim
Masterfite katilcak misin bu hafta

Zipzip- North River
Geçen cuma 59,5
Bu cuma 58,6
Fark -900
Tebrik ederim abla Süpersin
Zipzip-

Valla çok zor çektim ışık parlıyor ekran devamlı değişiyor haydi bismillah bakalım
Başlangıcın hayırlı olsun Ankacim ben Nanekekik
Tebrikler canım
Süpersin valla ne deyim
Geçen cuma 59.6
Bu cuma 58.5

North River Zipzip-
Sözünü tuttun Süpersin canım

Zipzip- kaptanim, gecen cuma, yani 6 mayis, bayramdan sonraki ilk bildirimdi dimi, hani cok kilolar alinmisti, o cuma gecen miydi? Bana daha uzun sure once gibi geldi de ben 29 nisandan beri 76 ydim, anca 75.80 oldum. Cok kafam karisik.
Evet canim gecen hafta 6 mayisti 76.2 bildirim yaptin
Ara verdiginde 1.4 mu oyle bir kilo vermistin canim ondan bir yavaslama oldu ama guzel gidiyorsun

Zipzip- kaptanim, gecen cuma, yani 6 mayis, bayramdan sonraki ilk bildirimdi dimi, hani cok kilolar alinmisti, o cuma gecen miydi? Bana daha uzun sure once gibi geldi de ben 29 nisandan beri 76 ydim, anca 75.80 oldum. Cok kafam karisik.
6 mayısta nbayram sonrsı ik bildirimi yaptık,buda 2.bildirim oldu pazarteside fark olarak yazdık.

Evet canim gecen hafta 6 mayisti 76.2 bildirim yaptin
Ara verdiginde 1.4 mu oyle bir kilo vermistin canim ondan bir yavaslama oldu ama guzel gidiyorsun
Sagol, aynen ya 1.40 ı demin gordum mesaj aramalarimdan. Ondan da yavasladim ama yine de sinir oldum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…