Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kesinlikle mesala hafta 3 gün tatlı artı bir öğün hamur bir akşamda çekirdek keyfi istemek lazım hakkımızı alana kadar direnek yoldaş gerekirse açlık grevine gideriz
Ooo sen en iyisi gidip yaşasın yemek yemek topiği aç abla yoksa bizi yaka paça atacaklar burdan

Şortumu giydim. Terlikler de ayağım da. Kural isteyin bebekler.
Sporla bazi şeyler düşünüyorum ama karar veremiyorum
Bölgesel hareket yapalim dicem ama abartiliyor
Leslie ve eva ile ilgili birseyler düşünebiliriz

Haa birde unuttum habersiz ayrilan bir ay masterfite girmesin

Yeni kurallar:
Herkes istediğini yesin. Tartilmak ve spor yapmak yasak. Özellikle yatmadan önce mantı börek ve tatlı yemek zorunludur.
150 kilo oldum diye ağlamak kesinlikle yasaktır.
herkese başarılar.
Peki kaptancigim arka arkaya mi yiycez manti ile tatlıyı yoksa bir saat arayla mi
Şu icebilirmiyiz datlidan sonra yanarda benim içim

Tamam canım cok gecmis olsun

Kendine zaman ver. Mesela 6 ay da 65 altı diye. Bende ileride 60 olmaya calisirim ama şuan 65 kafi geliyor

Ooo sen en iyisi gidip yaşasın yemek yemek topiği aç abla yoksa bizi yaka paça atacaklar burdan
Tarih tekerrür ediyor şuan gozlerimin önündeben bu ani iki kere 65 görünce de yaşamıştım yaşasın spor yasasin kabak

Afiyet olsun kizlar

Yeni kurallar:
Herkes istediğini yesin. Tartilmak ve spor yapmak yasak. Özellikle yatmadan önce mantı börek ve tatlı yemek zorunludur.
150 kilo oldum diye ağlamak kesinlikle yasaktır.
herkese başarılar.
Ulan daha yeni diyete basladim bu bana yapilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…