- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Ooo sen en iyisi gidip yaşasın yemek yemek topiği aç abla yoksa bizi yaka paça atacaklar burdanKesinlikle mesala hafta 3 gün tatlı artı bir öğün hamur bir akşamda çekirdek keyfi istemek lazımhakkımızı alana kadar direnek yoldaş gerekirse açlık grevine gideriz
Sporla bazi şeyler düşünüyorum ama karar veremiyorumŞortumu giydim. Terlikler de ayağım da. Kural isteyin bebekler.
Peki kaptancigim arka arkaya mi yiycez manti ile tatlıyı yoksa bir saat arayla miYeni kurallar:
Herkes istediğini yesin. Tartilmak ve spor yapmak yasak. Özellikle yatmadan önce mantı börek ve tatlı yemek zorunludur.
150 kilo oldum diye ağlamak kesinlikle yasaktır.
herkese başarılar.
Tamam canım cok gecmis olsunİyi geceler ve ben önümüzdeki hafta yarışa katılmayacağım. Takimlari etkilemek istemiyorum. Şuan buyuk kizimi doktora goturdu eşim. Cocuklar esim hepimiz hastayız. Yine buralarda olucam firsat buldukça ama sohbetlere katilamiyorum maalesefZipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Eee kurallar guzel topigi kapatir gideriz isteKaptanın bile hoşuna gitti
Kendine zaman ver. Mesela 6 ay da 65 altı diye. Bende ileride 60 olmaya calisirim ama şuan 65 kafi geliyorTeşekkür ederim canımaslında gönlümde yatan aslan 65 altı ama şuan için bu kiloya inmek bile benim için mucize çok geç bulduğum bu rakamları birdahs kaybetmemek için elimden geleni yapmaya calisicam
Masterfit yarısına devam et çok sürmez 7o altına inmen cnm
Düşüncesi bile kötüEee kurallar guzel topigi kapatir gideriz iste
Tarih tekerrür ediyor şuan gozlerimin önündeOoo sen en iyisi gidip yaşasın yemek yemek topiği aç abla yoksa bizi yaka paça atacaklar burdan
Neden ki canim spor mu yaptinBacaklarım çok ağrıyor
Demi yaşasın kabakTarih tekerrür ediyor şuan gozlerimin önündeben bu ani iki kere 65 görünce de yaşamıştım yaşasın spor yasasin kabak
Yok kuzum ya bugün yatış yaptımNeden ki canim spor mu yaptin
Bebis uyursa sende dinlen erken yat canimYok kuzum ya bugün yatış yaptımçok yorgunum gece de dinlenemedim bu hafta
Sabah bı lokms ekmeği recele banariz yeter işte tatlı mı tatlıDemi yaşasın kabakarada bir tatlı şeyler yenir
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı
2 y.k peynirli yumurta yarım domates yarım salatalık 5 zeytin
Arada
2 mandalina yarım nar
İkindi
1 tabak kurufasulye
3 y.k pilav
Bir avuç çiğ badem üzüm karışık
Su: 3 lt
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia @madamhd
7 ekim menüsü
Sabah 9.00
1 haslama yumurta
Az peynir
İhlamur
1 dlm kaşar
Öğlen 14.00
2 dilim ekmek kaymak bal 1 er kaşık sürdüm
17.30
1 kase tarhana
1 tabak sulu kofte
Ayran salata
20.40
Nescafe
@madamhdZipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Kahvaltı 2 yumurta 1 bardak şekersiz çay 1 dilim ekmek ortaboy domates 3 y k yogurt
Ara 2 kaşık sütlaç
Akşam 3 y k tavuk sote
3 y k yoğurtlu patates
1 dilim ekmek
2 litre su
25 dk leslie toplam9490 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun kizlarHayırlı geceler kızlar
13 00
2 fincan kahve 2 dilim tb ekmek . 1 kaşar peynir domates salatalık roka
18 00
1 büyük kase yoğurtlu kabak içinde 5 ceviz
2 lt su yine belki içerim
2797 adım . 297 p.
E Elif_EylulZipzip- Cordelia @madamhd
Geçmiş olsun canımBacaklarım çok ağrıyor
Ulan daha yeni diyete basladim bu bana yapilirmiYeni kurallar:
Herkes istediğini yesin. Tartilmak ve spor yapmak yasak. Özellikle yatmadan önce mantı börek ve tatlı yemek zorunludur.
150 kilo oldum diye ağlamak kesinlikle yasaktır.
herkese başarılar.
Kesmez o kardeş ekmeğimi recele banacaz reçelimi ekmeğe bocaliycazSabah bı lokms ekmeği recele banariz yeter işte tatlı mı tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?