- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
E hedefine ulaşmışsa neden bizde aç yaşayalım ki mantıksızBizden onun yolundan gideriz,
Herşeyi yediğim zamanlar bende dönüp bakmazdim lakin yoklukta yeniyo beBen reçel pek sevmem nadiren yerim kafamı bütün tatlilara sokabilirim ama
Sadece akşam yemeği o. Kız yeni bir isimle geldi. Sonra kendi kendiyle konuştu. Sonra banlandi. Kilo verdiğini hiç sanmam inşallah vermiştir.Ee abla böyle yiyen kilo verdimi en sonun da
Ruyam gercek olacak kizlar fazla konuşmayalim cuma oncesiHeleki kendi kendinle muhabbet etmesine ne demeli
Bende merak ettimKim diye sorsak
Tamam okRuyam gercek olacak kizlar fazla konuşmayalim cuma oncesi
Misal benim şuan ki ruh halim reçeli yemiyorum normalde ama şimdi yiyebilirimHerşeyi yediğim zamanlar bende dönüp bakmazdim lakin yoklukta yeniyo be
Baktı linç oluyor menüleriyle kendiyle takıldıSadece akşam yemeği o. Kız yeni bir isimle geldi. Sonra kendi kendiyle konuştu. Sonra banlandi. Kilo verdiğini hiç sanmam inşallah vermiştir.
Darkquen isminde takılıyordu. Harleyjoker diye yeni isimle geldi. Sonra her iki nictkten de yazdı. Film zevkini çok beğendi dark olan gidiyordu. Keşke kalsaydın dedi. Goz yaşları ve perde.
Ben hepsine de katılıyorum kaptanımKizlar yarin bildirimlerinizi en gec 12.00 de fotografli ve nikli olarak bekliyorum
Kilo bildirim mesajinda yarislara katilma durumunuzu not olarak yazmayi unutmayın
✔masterfit e katilma durumunuzu katiliyorum/katilmiyorum
✔adim yarisina katiliyorum /katilmiyorum
E Elif_Eylul
Cordelia
@sena zeynep
@Tutaste53
Fitt_anne
@chikolatagozlum
@nehir6161
@Elisa83
bluegreeneyes
@Aijoo
@Brzhuzur
@Umutumut82
@fantastikaaa
@Elhan
@askrhpozitif
@ekim2009
@zeyneppk
@klbk33
Gurbettt42
@Mefkurem
@aypare-
@madamhd
@sardunya1038
@Mellemmaltid
@Tostombalakanne
@masal3487
@Zeynebim2020
@Lavinia_84
@prensinin annesi
@Migim
Tamam yarin bildirimlede yazında karistirmayalim yarin not alacağım:))Ben hepsine de katılıyorum kaptanım
Saati telefona baglasan canim18.500 adimı sıfırladi saat
Yok gitti hepsiSaati telefona baglasan canim
Bi cesaret gelse yasaklara tam uyamam diye başlayamıyorumBeraber başlayalım istersen ben bugün akşam niyet edeceğim canım
Su benim de en zorlandığım nokta yemek yerken bile su içiyorum ben sabah gözümü açar açmaz su çocuklar da aynı benim gibi. Eğer burda destekli yaparsak olabilir aslında tam olmasa da yaparızben de geçen seneler bizim 9. takım kızları yapmıştı onlar yazıyordu yaptılarda baya askrhpozitif de yapmıştı galiba , benim gözüm yemedi kısıtlamalar hele de yemek ten yarım saat öncesi ve sonrasın da 2 saat beklenip su içilmesi beni caydırdı yapmadım , anladığım kadarıyla desteksiz de çok zor bizim kızlardan baya deneyen oldu çok güzel birbirlerini desteklediler de yapmışlardı gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?