• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

O sınava çocuklar giriyor ama aileler pert.sinava kız girdi ama ben ögünden sonra pert olmuştum.simdide seneye üniversite sınavı var 🐎 yarışı yapıyoruz resmen
Az önce eşimle konuştuk, birkaç sene rahatız diye. Bakalım ne kadar rahat olacak. Kızına başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin🙏

Buyudukce dertler bitmeyecek eklenecek ben anladım zaten🙄
Bende haftaya ikametgah değiştirmek için ugraşcam. Yakınımdaki okula anasinifi kaydi için
Benim ikiz olduğu için , herkes büyüyünce dert büyüyo deyince sinir olurdum. Gerçekten öyle. Bol sev öp🥰sonra siir olacaksın canım😄laf dinlemeyecekler. İyi geceler 🥰

Çok üzülüyorum ama bunu çekmekten başka çare yok🤷🏻‍♀️Çocuklar çocukluğunu yaşayamadı😔
Aynen öyle canım. İnşallah bi dur diyen olur. Her yıl daha zorlaşıyor. İnan geçen sene çıkan soruyu 3 inşaat mühendisi 20 dakikada çözdü. 13 yaşındaki çocuğun hem soruyu çözmesini hem zamanını yönetmesini hem stresini yönetmesini bekliyoruz.

Benimde oyle oluyor. O sekilde 115 kgyu gormustum zaten. Şuan bu girdaptan cikmam lazim
Cnm şöyle düşün sen öfkeni yiyorsun ama çevren aynı , eşinle başbaşa vakit geçirmek önemliymiş evlilikte , fırsat varsa eğer iletişimi arttırmaya çalış canım 💙mesafe girdikçe daha kötü olur

Eklentiler

• Screenshot_2022-05-14-01-08-13-604_com.xiaomi.hm.health.webp
    Screenshot_2022-05-14-01-08-13-604_com.xiaomi.hm.health.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
🌸🌿cuma menusu🌸🌿

8.15 2 dilim ekmek arasi 1 haslanmis yumurta,2 dlim peynir

13.00 etli patates yemegi susuz 2 dlim ekmek 1 kase yogurt 2 yk bulgur

15.00 bir bayram sekeri

17.00 1 tane biber dolmasi yogurtla

21.00 sutlu kahve

23.45 yogurtlu nane, pulbiber,kekik, limon

⭐su 1.5 lt limonlu naneli aromali

🌿plank 30 sn *10--300 puan
🌿karın egzersizleri 10 dk *6--60 puan
🌿eva 30 dk --300 puan
🌿adım 6813 --681 Puan
toplam1341
🌿kusurat tamamlama bacak egzersizi. :) 59
🌟cuma spor puani 1400

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir

İçimi de dokuverdim yine kusura bakmayin. Belki burdan güzel fikirler de alirim artık ne yapacagimi şaşırdım
Aileme de anlatamam herşeyi cik gel deselerde iki küçük cocukla cikip gitmekte kolay değil. Tek olsam çok daha başka olurdu herşey Allah yine de evlatlarima sağlık versin onlarsizda yaşayamazdim. Hayata tutunmak için sebebim oldu onlar. Ben hep ergenligimde intihar hayalleri kurardım. Eşimle tanistigim güne yeniden dogdugum gün demiştim ama bazen ne kadar yanlış olduğunu görüyorum ve bu hayal kirikliginin tarifi yok. Herkes değişirmiş benim eşim 12 senede tamamen bambaşka birisi oldu
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum, hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
Allah eşine aklını kullanabilme yeteneği versin, ıslah etsin 😔

Back
X