İyi geceler canımHanımlar iyi geceler diliyorum. Haftasonu bol eksiler görün inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler canımHanımlar iyi geceler diliyorum. Haftasonu bol eksiler görün inşallah![]()
Aaa geçmiş olsun abla.Sağol canım, oyun kazası, salıncak çarpmış burnuna
Az önce eşimle konuştuk, birkaç sene rahatız diye. Bakalım ne kadar rahat olacak. Kızına başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versinO sınava çocuklar giriyor ama aileler pert.sinava kız girdi ama ben ögünden sonra pert olmuştum.simdide seneye üniversite sınavı varyarışı yapıyoruz resmen
AMiN canım hepimizin evladına zihin açıklığı versinAz önce eşimle konuştuk, birkaç sene rahatız diye. Bakalım ne kadar rahat olacak. Kızına başarılar dilerim Allah zihin açıklığı versin![]()
Tamam cnmTambugday unu ile karıştıralım canım![]()
![]()
Benim ikiz olduğu için , herkes büyüyünce dert büyüyo deyince sinir olurdum. Gerçekten öyle. Bol sev öpBuyudukce dertler bitmeyecek eklenecek ben anladım zaten
Bende haftaya ikametgah değiştirmek için ugraşcam. Yakınımdaki okula anasinifi kaydi için
Ben de bilmiyorumTavuk şiş esprisini bilmeyen benim gibi olsun![]()
Aynen öyle canım. İnşallah bi dur diyen olur. Her yıl daha zorlaşıyor. İnan geçen sene çıkan soruyu 3 inşaat mühendisi 20 dakikada çözdü. 13 yaşındaki çocuğun hem soruyu çözmesini hem zamanını yönetmesini hem stresini yönetmesini bekliyoruz.Çok üzülüyorum ama bunu çekmekten başka çare yokÇocuklar çocukluğunu yaşayamadı
![]()
Çok uzun hikaye sağol tatlımTamam cnmanlatabilirsin de
Cnm şöyle düşün sen öfkeni yiyorsun ama çevren aynı , eşinle başbaşa vakit geçirmek önemliymiş evlilikte , fırsat varsa eğer iletişimi arttırmaya çalış canımBenimde oyle oluyor. O sekilde 115 kgyu gormustum zaten. Şuan bu girdaptan cikmam lazim
Çok geçmiş olsunSağol canım, oyun kazası, salıncak çarpmış burnuna
Olsun daha önce giremiyordun sonuçtaBugün kızın kotuna girdim azme bakama ben minyonum, o halasına çekmiş
![]()
Rabbim yardımcın olsun canımDaha o olaylar uzerine cok baska şeyler oldu. Çocuklarım için sabrediyorum.... Amin
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durum, hakkınızda hayırlısı neyse o olsunİçimi de dokuverdim yine kusura bakmayin. Belki burdan güzel fikirler de alirim artık ne yapacagimi şaşırdım
Aileme de anlatamam herşeyi cik gel deselerde iki küçük cocukla cikip gitmekte kolay değil. Tek olsam çok daha başka olurdu herşey Allah yine de evlatlarima sağlık versin onlarsizda yaşayamazdim. Hayata tutunmak için sebebim oldu onlar. Ben hep ergenligimde intihar hayalleri kurardım. Eşimle tanistigim güne yeniden dogdugum gün demiştim ama bazen ne kadar yanlış olduğunu görüyorum ve bu hayal kirikliginin tarifi yok. Herkes değişirmiş benim eşim 12 senede tamamen bambaşka birisi oldu