Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tamam beraber yiyelim icelim zaten senelerdir burdayim alistim
Eskilerden birisi menuye 3 tavuk yazmış filize sor canim
Baklava zaten seker kiz receli napacan baklava varken
Yok ya kalsın canım zar zor verdik
Niye eskilerden pilav üstü baklava yemiş namı yayılıyor bende baklava arasına reçel süreyim benden sonra gelenlere söylersiniz

Alsaydın bir ısırık kız nefsini körlerdin o kadar da sıkma, benimkide zayıf oldu olası hiç kilo almıyor
Erkekler yiyor kilolari biz aliyoz
hic aklima gelmedi canim isirmak cocuklara yedirdim yatirdim bide sabah simit yemistim aksam yogurt kabak yaptim o yuzden ekmekten uzak durdum
Basarabilirsem dengeleme yontemiyle koruyacam kiloyu bakalim

Yok ya kalsın canım zar zor verdik
Niye eskilerden pilav üstü baklava yemiş namı yayılıyor bende baklava arasına reçel süreyim benden sonra gelenlere söylersiniz
Recelli baklavayi ilk icat eden sen olursun
Gelecekte recelli baklava cikarsa senden bilirim
Zaten millet farkli tarifler uretip duruyor

Kaptanim eline sağlık.
Iyi geceler kizlar ❤
İyi geceler.
İyi akşamlar herkese
Yarın bende menüye başlıorm bakalım sporuz olacakmı,
İyi geceler.
İyi geceler canım. Akşamdan evi süpürdum. Müge anlı izler gibi burayı takip edeceğim yarın.

ayy sen sarılmayı seven sevgisini açık açık gösteren tiplerdensin kızzz yüz fotoğrafından bakışlardan mı nerden bilmiyorum hissediyorum hiç ıskalamadım ,senin duruşundan sevdiğin için yorulursun ama el için hak etmeyen için önce benim rahatım kimseyi yaptığım ilgilendirmez diyenlerdensin , özgüvenin gayet iyi yerin de , hassasiyetin ihtiyacın olduğunda sevdiklerinden destek görmek , öyle durumlarda desteği isteyip(içinden de olsa) bekliyorsun sadece

Sen şimdi neye yorum yaptın? Duvardaki resme mi?

7 Ekim
12.30 Üç kaşık yulaf, bir kase yoğurt, karışık taze meyve, iki ceviz , dört badem karışımı
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Bir elma
18.00 Sade Türk kahvesi, bir minik top krokanli çikolata
Patlıcan yemeği, yoğurt, bir dilim uno ekmek
Bir maden suyu
İki litre su
Spor

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42
İyi geceler
Nobetçiydim bugün çok yorgunum. Muhabbeti yarın okuyacağım inşallah.

Sen şimdi neye yorum yaptın? Duvardaki resme mi?

gülüm herkesin mutlaka en az 1 tane farklı özelliği vardır, benim de arada açılan hisler sayesin de, insanların adını bilmesem yüzünü görmesem de sırf selam yazsa bile hissetme özelliğim var, ama resimlerden arada açılan hissi beklemeden her zaman o kişi ile kişiliği ile ilgili bir şeyler hissederim yüzü olmadan duruşundan hissettiğimi yazdım , o kadarcık:)

Aaaaa a
Abla benim ne çok merak ettim

gülüm olur neden olmasın bence niyetlenenler çıkabilir daha

Aaaaa a
Abla benim ne çok merak ettim
gülüm sana birinin resmini gösterseler az çok o kişi için bir düşüncen olmaz mı oluuurrr demi aslın da herkes de var bence bu özellik sadece farkın da değilsiniz o yüzden azıcık körelmiş oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…