- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Yok ya kalsın canım zar zor verdikTamam beraber yiyelim icelimzaten senelerdir burdayim alistim
Eskilerden birisi menuye 3 tavuk yazmış filize sor canim
Baklava zaten seker kiz receli napacan baklava varken
Sağol balım.İyi ki çikolata hariç tatlıyla çok aram yok birde olsa varya hayatta bu kiloları göremezdim. Benim ekmek bana yetiyor zaten
Kolay gelsin ☺
Alsaydın bir ısırık kız nefsini körlerdin o kadar da sıkma, benimkide zayıf oldu olası hiç kilo almıyorBenimkide oyle saat 8 de tost yaptim ben koklayarak doydum 3 tost yedizayif bide ya gıcık
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun ablacım
Kim gıcık olmaz ki.Keske cok yiyip kilo almasam ay herseyi yiyip kilo almayanlara gıcık oluyorum
Geçmiş olsun. Kolay gelsin.Selam
Valla çok yogunum
15 bin adımla kapattım
Menüyü yazacagım birazdan
Hiç halim yok
Annemleri yemegi aldım
Musluk tıkandı
Bulaşık makinenin hortum koptu
Mutfak çok fena
Ama ben bittim yığılacagım valla ya
Erkekler yiyor kilolari biz aliyozAlsaydın bir ısırık kız nefsini körlerdin o kadar da sıkma, benimkide zayıf oldu olası hiç kilo almıyor
Recelli baklavayi ilk icat eden sen olursunYok ya kalsın canım zar zor verdik
Niye eskilerden pilav üstü baklava yemiş namı yayılıyor bende baklava arasına reçel süreyim benden sonra gelenlere söylersiniz
Kaptanim eline sağlık.1-6 Ekim Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 3.Etap 01.10.2021 Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Kırmızı Takim madamhd Kırmızı kaptan 76.9 Nehir6161 kırmızı 72.6 @Tutku44 kırmızı 75.0 @Aijoo kırmızı 73.9 @Mellemmaltid kırmızı 77.1 @aypare- kırmızı 62.7 @sardunya1038 kırmızı 68.0 @Umutumut82 kırmızı 89.2 Cordelia sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ @sena zeynep sarı ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ Kırmızı Takım ortalaması Mavi Takım Gurbettt42 Mavi kaptan 60.1 @askrhpozitif mavi 84.0 @Ayyulduz mavi 69.5 @klbk33 mavi 53.6 @fantastikaaa mavi 98.8 @bluegreeneyes mavi 70.9 Mefkurem mavi 108.2 Elhan mavi 67.8 Zipzip- sarı F Frozen01 sarı Mavi Takım Ortalamasi @Brzhuzur @Ytmz @Fatma__4224 @masal3487 @Tostombalakanne @prensinin annesi @Tutaste53 @Zeynebim2020 @Lavinia_84 E Elif_Eylul @Migim
İyi geceler.Iyi geceler kizlar ❤❤ ❤ ❤
İyi geceler.İyi akşamlar herkese
Yarın bende menüye başlıorm bakalım sporuz olacakmı,
İyi geceler canım. Akşamdan evi süpürdum. Müge anlı izler gibi burayı takip edeceğim yarın.Iyi gecelr , cok yorgunum daha mutfagi toplayip namaz kilacagim.
Bugun sabah 7den aksam 17ye kadar yedim resmen.
Cisli bisey yemedim ama mesela masanin ustunde uzum vardi gelip gidip agzima aldim.
O yuzden menum biraz saatleri vs tuhaf oldu..
Wc sikintim var bakalim yarin kac gelecegim.
ayy sen sarılmayı seven sevgisini açık açık gösteren tiplerdensin kızzz yüz fotoğrafından bakışlardan mı nerden bilmiyorum hissediyorum hiç ıskalamadım ,senin duruşundan sevdiğin için yorulursun ama el için hak etmeyen için önce benim rahatım kimseyi yaptığım ilgilendirmez diyenlerdensin , özgüvenin gayet iyi yerin de , hassasiyetin ihtiyacın olduğunda sevdiklerinden destek görmek , öyle durumlarda desteği isteyip(içinden de olsa) bekliyorsun sadece
Afiyet olsun ablaIyi aksamlar
07.10 perşembe
12.00
2 yumurtali salata
Peynir
Ara
1 elma
Birkac kuruyemis
16.00
2 dil. Ekmek
Peynir
3 erik domates
1 bar. ayran
19.15
2 kabak sote
4 kş yogurt
Su 2 lt
Dukan birasi
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Gurbettt42
Sen şimdi neye yorum yaptın? Duvardaki resme mi?ayy sen sarılmayı seven sevgisini açık açık gösteren tiplerdensin kızzz yüz fotoğrafından bakışlardan mı nerden bilmiyorum hissediyorum hiç ıskalamadım ,senin duruşundan sevdiğin için yorulursun ama el için hak etmeyen için önce benim rahatım kimseyi yaptığım ilgilendirmez diyenlerdensin , özgüvenin gayet iyi yerin de , hassasiyetin ihtiyacın olduğunda sevdiklerinden destek görmek , öyle durumlarda desteği isteyip(içinden de olsa) bekliyorsun sadece
Sen şimdi neye yorum yaptın? Duvardaki resme mi?
Aaaaa a
gülüm herkesin mutlaka en az 1 tane farklı özelliği vardır, benim de arada açılan hisler sayesin de, insanların adını bilmesem yüzünü görmesem de sırf selam yazsa bile hissetme özelliğim var, ama resimlerden arada açılan hissi beklemeden her zaman o kişi ile kişiliği ile ilgili bir şeyler hissederim yüzü olmadan duruşundan hissettiğimi yazdım , o kadarcık:)
gülüm olur neden olmasın bence niyetlenenler çıkabilir dahaBi cesaret gelse yasaklara tam uyamam diye başlayamıyorum
Su benim de en zorlandığım nokta yemek yerken bile su içiyorum ben sabah gözümü açar açmaz su çocuklar da aynı benim gibi. Eğer burda destekli yaparsak olabilir aslında tam olmasa da yaparız
Hoş geldin tatlım , kimsin nesin nereden geldin?Mrb herkese bende zayıflamak istiyorum. Beni de aranıza alabilir misin
gülüm sana birinin resmini gösterseler az çok o kişi için bir düşüncen olmaz mı oluuurrr demi aslın da herkes de var bence bu özellik sadece farkın da değilsiniz o yüzden azıcık körelmiş oluyorAaaaa a
Abla benim ne çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?