- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
Hosbulduk cnm 28 yaşındayım. Evlim 2 çocuk annesiyim 15 Temmuz 2021 de doğum yaptım ve şuan ki halimi hiç beğenmiyorum. Ve ne yazık ki yemeye de bi sınır koyamıyorum.İşe başlamadan 60 kg inmek istiyorum imkansız gibi geliyor ama inş bu forum sayesinde başarabilrirmHoş geldin tatlım , kimsin nesin nereden geldin?
Eeee beni anlatamayacak mısıngülüm sana birinin resmini gösterseler az çok o kişi için bir düşüncen olmaz mı oluuurrr demi aslın da herkes de var bence bu özellik sadece farkın da değilsiniz o yüzden azıcık körelmiş oluyor
Hoş geldin bu arada, demiş miydim? Kurallarımız ilk sayfada yazıyor canım . Okudun mu?Hosbulduk cnm 28 yaşındayım. Evlim 2 çocuk annesiyim 15 Temmuz 2021 de doğum yaptım ve şuan ki halimi hiç beğenmiyorum. Ve ne yazık ki yemeye de bi sınır koyamıyorum.İşe başlamadan 60 kg inmek istiyorum imkansız gibi geliyor ama inş bu forum sayesinde başarabilrirm
İnşallah hep istediğin gibi kalırsın canımErkekler yiyor kilolari biz aliyoz
hic aklima gelmedi canim isirmak cocuklara yedirdim yatirdim bide sabah simit yemistim aksam yogurt kabak yaptim o yuzden ekmekten uzak durdum
Basarabilirsem dengeleme yontemiyle koruyacam kiloyu bakalim
O da benden olsunRecelli baklavayi ilk icat eden sen olursun
Gelecekte recelli baklava cikarsa senden bilirim
Zaten millet farkli tarifler uretip duruyor
Aaa abla beni de yorumlasana kız merak ettim valla foto istersen özelden atarım hani dış bir gözden nasilmisimayy sen sarılmayı seven sevgisini açık açık gösteren tiplerdensin kızzz yüz fotoğrafından bakışlardan mı nerden bilmiyorum hissediyorum hiç ıskalamadım ,senin duruşundan sevdiğin için yorulursun ama el için hak etmeyen için önce benim rahatım kimseyi yaptığım ilgilendirmez diyenlerdensin , özgüvenin gayet iyi yerin de , hassasiyetin ihtiyacın olduğunda sevdiklerinden destek görmek , öyle durumlarda desteği isteyip(içinden de olsa) bekliyorsun sadece
Afiyet olsun ablacım7 Ekim
12.30 Üç kaşık yulaf, bir kase yoğurt, karışık taze meyve, iki ceviz , dört badem karışımı
14.00 Sade Türk kahvesi
16.00 Bir elma
18.00 Sade Türk kahvesi, bir minik top krokanli çikolata
Patlıcan yemeği, yoğurt, bir dilim uno ekmek
Bir maden suyu
İki litre su
Spor
Eki Görüntüle 2929354
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42
İyi geceler
Nobetçiydim bugün çok yorgunum. Muhabbeti yarın okuyacağım inşallah.
Bana da atsana içini dışını okurumİnşallah hep istediğin gibi kalırsın canım
O da benden olsun
Aaa abla beni de yorumlasana kız merak ettim valla foto istersen özelden atarım hani dış bir gözden nasilmisim
Afiyet olsun ablacımayaklarına sağlık
Böyle menüyle senin eksi gelmen lazım . Hadi bakalım yarın bismillah.Eki Görüntüle 2929360 07.10.2021
Sabah6:30
1 kapya biber
Üzeri krem peynir
2 dal roka
Öğle 12:00
Bi kase et suyuna çorba
5 yk nohut yemegi
Ara:2 mandalin
Akşam 20:00
Bi kase mercimek çorbası
Bi küçük dilim fırında sini köftesi
Ara: çay
Yatmadan incir uyutması
Su:2lt
Adım
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Sende aynı merak ederim ben atarım neden olmasınBana da atsana içini dışını okurum
Ben atmam amaSende aynı merak ederim ben atarım neden olmasın
Aaaa neden amaBen atmam ama
Valla uykuya kaçıcam şimdi çok aşırı yorgunumBöyle menüyle senin eksi gelmen lazım . Hadi bakalım yarın bismillah.
Misal bugğn ne yedin nr içtin saati saatine eksiksiz bekliyoruz cnmMenüleri her öğünmü yazıoruz
Yoksa akşamları son öğünden sonramı?
Yk cnm onda sorun yokta hani meseka sabah sabahımı yazıoruzMisal bugğn ne yedin nr içtin saati saatine eksiksiz bekliyoruz cnm
Göz gezdirdim ama detaylı okumadım birazdan detaylı okuyacağımEeee beni anlatamayacak mısın
Hoş geldin bu arada, demiş miydim? Kurallarımız ilk sayfada yazıyor canım . Okudun mu?
Niye senden gelsinValla uykuya kaçıcam şimdi çok aşırı yorgunum
Namaz kıldım
Mutfagı toparladım
Anca
İyi geceler
İlk tartı benden gelir
Akşam hepsini aynı anda bildirmeniz daha iyi sporun varsa yat madan önce yazarsın yatarsınYk cnm onda sorun yokta hani meseka sabah sabahımı yazıoruz
Akşam bu saatlerde hepsinimi bilgilendirioruz orayı kaçırdm
Sporum 1 ay kadar yok ama menüleri yinede öyle yapaymAkşam hepsini aynı anda bildirmenizi daha iyi sporun varsa yat adan önce yazarsın yatarsın
A evet haklısın doğum yapmıştın . Hayırlı olsun yavrunu sağlıkla sıhhatle büyütSporum 1 ay kadar yok ama menüleri yinede öyle yapaym
Cok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?