Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu arada listelere baktım kırmızı takımda kiloma yakın 2,3kişi var şayet mavi listeye alırsanız kendim rekabet havasına girmem daha çabuk olur.
Canım her hafta en çok kilo veren kırmızı kaptan oluyor. Mavi takım kaptanını seçiyor. ve kaptanlar takım kuruyor. Senin anlayacağın Her cuma takımlar değişiyor.

Eline sağlık ablam herkesi tebrik ediyorum muhteşemdi herkes

Canım her hafta en çok kilo veren kırmızı kaptan oluyor. Mavi takım kaptanını seçiyor. ve kaptanlar takım kuruyor. Senin anlayacağın Her cuma takımlar değişiyor.
Şimdi anladım cnm teşekkür ederim

perşembe ve cuma için spor listesi yapmıyorum. Yinede adımları paylaşın canım. Spor motivasyonu oluyor.

Tam adım attım da sayılmaz canım dediğin gibi spor olsun az çok farketmiyor
Camdaki kız dizisinde ki pislik karakter

Ne yaptı şerefsiz herif.
Nalan korkusunu yendi sedatla ilk gecesini yaşadı kız mutlu mesut uyurken pislik sedat da gidip cana yı aradı ilk gecesini anlattı bi de seni çok seviyorum çok özledim vs dedi karaktersiz zebani ya çok sinirliyim su adama 2 tokat çarparım yanimda olsa

İşte aslında burda ders cikarilacak cok sey var genc kizlara. Yakisiklilik, zenginlik hic bir şey demek değil. Karakter olcak insanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…