Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İlk gecesini anlattı derken? Ne dedi ki?

İşte aslında burda ders cikarilacak cok sey var genc kizlara. Yakisiklilik, zenginlik hic bir şey demek değil. Karakter olcak insanda
Ah be kuzum ya inan bu tip erkeklerin zengin ve yakışıklı olmayanlarıda aynı Rabbim hepimizi korusun düşünemiyorum yani aynı şeyi yaşasam ne hissederim diye

İlk gecesini anlattı derken? Ne dedi ki?
Cana dedi ki var mı bir gelişme atraksiyon sedata oldu bu gece dedi, cana da ee anlatsana nasıldı peki diye sordu sedat pisliği de eh işte idare eder tarzı bir cevap verdi sonrada seni çok seviyorum özledim filan dedi

Ah be kuzum ya inan bu tip erkeklerin zengin ve yakışıklı olmayanlarıda aynı Rabbim hepimizi korusun düşünemiyorum yani aynı şeyi yaşasam ne hissederim diye
Sonradan aldatmak herkesin yapabileceği bir hata ama bununki zaten baştan duzmece. Cana ile daha rahat olmak adina evlendi Nalanla... Allah korusun böyle insanlardan

Sonradan aldatmak herkesin yapabileceği bir hata ama bununki zaten baştan duzmece. Cana ile daha rahat olmak adina evlendi Nalanla... Allah korusun böyle insanlardan
Tabi canım bütün aile el birliği etti kızın günahına girdi hepsi bile bile göz yumdu oğulları için güzelim kızı harcadilar aslında tek sedat değil hepsi aldatıyor kızı su an da

Kaos ya valla yok kesinlikle daha izlemem bu diziyi artık hayatimdan 2 saati çalıyor gereksiz yere
Ben bu sene hiç dizi film takip edemiyorum. Artik kizim anliyor, 4 yaşında sürekli soru soruyor çocuk bile çoğu şeyi anlayamiyor. Zaten ya vurmali kırmalı kavgali ya da abuk subuk mustehcen şeyleri işliyorlar.

Ben bu sene hiç dizi film takip edemiyorum. Artik kizim anliyor, 4 yaşında sürekli soru soruyor çocuk bile çoğu şeyi anlayamiyor. Zaten ya vurmali kırmalı kavgali ya da abuk subuk mustehcen şeyleri işliyorlar.
Doğru canım benim kızlar 9 da yattığı için onlar yatana kadar tv açmıyorum haberleri olmuyor olmasında zaten mis gibi beyinleri yanmasın çocukların ne kadar uzak kalırlarsa o kadar kârdır

En güzeli ya cidden sinir sistemimi bozdu bu dizi
Gerçekten bu tür dizilere bakmayın, insanda psikoloji falan bırakmıyor. Ya şiddet ya aldatma ya bilmem ne. Özendirmeler oluyor ahlak namına hiç birley yok. Kim kimin kocası kim kimin karısı belli değil. Ne edep ne adap hiç birine uygun değil. Daha sakin daha iyi diziler bakın. Böyle sinirlenip kendine ediyorsun. Zaten etrafımızda yeterince kötü şeyler dinliyoruz okuyoruz. Ay içim bayıyor. Allah muhafaza evlerden ırak. Sakinleş ve uzak dur bakma.
Kendine neden 1. Kupa koymadın. Burda 1. Sensin tebrik ederim canım. ellerine kollarına ayaklarına vücuduna sıhhat.
Yürüyen herkesi canla başla uğraşanları tebrik ederim.
Mavi takım tebrik ederim . Hak ettiniz kazandınız .
Bu arada listelere baktım kırmızı takımda kiloma yakın 2,3kişi var şayet mavi listeye alırsanız kendim rekabet havasına girmem daha çabuk olur.
Hemen listeye alınacak mısın bakalım hadi hayırlı olsun . Sabah buraya gel bildirim yap canım.
Sen gerçekten yürek yemiş bir Karadeniz kızısın. Bana yer ve saati söyleyin yeter.
Valla yürek yemedim soracaktım ki haftaya olmasın diğer hafta olsun o kadar cesaretli değilim maleesef
Oğlum 7 yaşında herşeyden etkileniyor vurduğu kırdılı oyunlar oynamak istiyor izin vermiyorum başka yerlerde oynarken görünce kızıyorum ama hemen çocukta etki ediyor. Bağırıyor çağırıyor dikleniyor çok agresif oluyorlar tv tablet telefon bunlar çocuklar için çok sakıncalı şeyler . Bu sene nedense şöyle bir göz gezdirdim dizilere hepsine değil tabi. İç açıcı bir tane dizi yok. Aldatma dersen var şiddet dersen var tecavüz vs vs benim içim kaldırmıyor. Bizde 8.5 yıl falan tv yoktu kızım 6 aylıkken ben müge anlı izliyorum diye eşim tv kaldırdı daha 6 ay falan oldu tv yi kuralı eşime diyorum hiç.iyi fikir değil yine kaldıralım çünkü iyi birşey yok artık. Allah sonumuzu hayr etsin .

Çok haklısın canım ben de veto ettim kendi içimde izlenme kararı aldım

Tv var ama hiç açmiyom sadakatsiz ve aşk mantık intikam izliyom sadece onlarda bozulldu

T

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…