Teşekkür ederim kaptanımİnşallah hep istediğin gibi kalırsın canım
O da benden olsun
Aaa abla beni de yorumlasana kız merak ettim valla foto istersen özelden atarım hani dış bir gözden nasilmisim
Afiyet olsun ablacımayaklarına sağlık
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydınnnnnnnn,
Burdaki baslangicin hayirli olsun canim
Günaydın canimGünaydın kizlar bol eksili bir cuma olsun
Günaydın canimGünaydın
Hayırlı sabahlar ❤
Hayırlı Cumalar
Günaydın canimGünaydın Hayırlı Cumalar Bol Eksiler Kızlar
Günaydın canimGünaydın bebeklerimakşam erken yattım bugün uykumu aldım
Günaydın canim ❤Günaydınnnn
Gunaydin canim ❤Gunaydin hanimlar,hatunlar.
Günaydın canimGünaydın kızlar
Eksin cok guzel tebrik ederim canimKilo bildirimi
Geçen hafta 70.9
Pazartesi 71
Bu hafta 70.0
Yarışmaların 2sine de katılıyorum
Zipzip-
E Elif_Eylul
@Cordeliaa
@Noisy Girl
Eki Görüntüle 2929436
Opera kullaniyorsun degil mi ondan olabilir simdi bende de sorun yok :)Bende yok
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Dikkat ettikten sonra niye veremeyesin sabah sabah kayınvalide ile kizida benim canımı çok sıktıbişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
kasımda spora başlayacağımı ve yemeklerime dikkat etmeye bugün itibariyle başladığımı söyledim
fakat bana artık bu kalan kilolarımın kasa dönüşeceğini.. çokta veremeyeceğimi söylediler
sinirim bozuldu
ay kv görümce ikilileri zaten cok sıkıcılarDikkat ettikten sonra niye veremeyesin sabah sabah kayınvalide ile kizida benim canımı çok sıktı
Migi kaç ile başladın buraya kaç kilo geldin
Guzel eksi tebrik ederim canim
Malesefay kv görümce ikilileri zaten cok sıkıcılar
Moralini bozma canim cok bilmis gibi konuşmuşlar zaten cok fazla kilon yok kibişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
kasımda spora başlayacağımı ve yemeklerime dikkat etmeye bugün itibariyle başladığımı söyledim
fakat bana artık bu kalan kilolarımın kasa dönüşeceğini.. çokta veremeyeceğimi söylediler
sinirim bozuldu
Bende cromeden giriyorum sorun yok bendeSite cok yavas yaa sinir oldum sayfa kaydiramiyorum
Bugun nasıl aksam olacak ya
Kim demiş onu de hele onun spordan anladığı falan yok canım kasıma kadar spor yerine şimdilik yürü keşke kas olsaydı öyle kalan kilolar kaslar hemen olmuyor bunun için çok çalışmam gerekiyor. Stressiz kilo vermek için etrafa kulaklarını KAP'a canım boşver.bişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
sinirim bozuldu
Agzi olan konusur cnm. Bu kaniya nasil vardilarki? Bölgesel olarak yaglar yanmadan zaten kaslar olusamaz. Mesela yagli bi karinda kas görüntüsü elde edilmez. Önce yaglarin yanmasi gerekir. Kas yapmak öyle düsundükleri kdr kolay bisey deil. Canini sikma buna bosunabişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
sinirim bozuldu
Sağol ablam şimdi gördüm mesajıGeçmiş olsun canım
Sgaol ablacım senin mesajında şimdi gördüm bu ara çok yoğunumgeçmiş olsun gülüm
topiğin yarısı bebeleriyle kocalarıyla bir hastalar gülüm
Acaba nedenki guncelleme gelmisti gecen ondan mi oldu ki yaaBende cromeden giriyorum sorun yok bende
Tsk ederim kaptanim. Kilom fazla oldugu icin suan hizli gidiyor. Ama bi süre sonra bu sonuclari alamam sanirimGuzel eksi tebrik ederim canim
Kilo verdikçe vücudundaki yağ oranı düştükçe kaslar yavaş yavaş kendini belli ediyor zaten. Ekstra kas yapmak içinde ayrı çalışmalı ve beslenmelisin keşke bu kadar kolay olsaydı kas oluşması o insan azıcık okusun denesin görsün bakalım.bişey sormak istiyırum az önce moralimi bozdu iş yerindeki arkadaşlarım...
sinirim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?