- Emoji Skoru
- 214.717
- Puanlar
- 1.423
Günaydın fesangımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın fesangımGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Geçmiş olsun canısı.Günaydın kızlar. Benim için pek aydın başlamadı maalesef günüm. Gece hiç uyuyamadım, sabah bir kalktım boğaz iptal, kulaklar pert. Şimdi hastanede sıramı bekliyorum. Bu arada;
kilom 82 ama bunu uykusuzluğa ve yataktan çıktığım an gözüm kapalı tartıya çıkmaya bağlıyorum![]()
İnşallah canımCuma gününe daha çok ------- insallah![]()
Çok şükür, en uzun hamilelik onunki oldu galibaCordelia Rihanna doğum yapmış
Kız kıyafeti baktı hep ama oğlu olmuşNeyi olmuş.
Evet baya olduOglanmis 13 Mayıs'ta doğurmuş
Olsun regl ile birlikte verirsinGünaydın kızlar
Cuma günü 84.900
Bugün : 86.300
Fark : +1.400 gr
Hafta sonu hiç dikkat etmedim, bu hafta da regl yaklaşıyor. Kaçınılmaz sondu tabi![]()
Etler için dedim kuşum et iyidir oh mis
Biraz önce buradaydı.@Bal0ncuk nerelerde??
Dun yediklerinden de olabilir canim cumaya eksiye düşersinBaya artidayim 80.3 den 1.3 artıne kadar çok farketmis bide sabah bakacağım yarın benim genelde sabah erken tartilarim böyle oluyor tabi dikkat edemedim hafta sonu evden çıkmadan tartindim
Gecmis olsun tekrardan daha iyi olmasina sevindim canimSağol cnm. Ateşli hala 5 gün oldu. Kbbye götürdüm. 2 antibiyotik kullanıyoruz. Yarın kontrolu var. Daha iyi bence şuan
Guzel eksi tebrik ederim canim
Anaaaa bilmiyormuydu oğlu olacağını.İnşallah canım
Çok şükür, en uzun hamilelik onunki oldu galiba
Kız kıyafeti baktı hep ana oğlu olmuş
Evet baya oldu
Olsun regl ile birlikte verirsin
![]()
Veririm tabii, hurma detoksu mu yapsam acaba regl döneminde iyi geliyordu bana. Hemde tatlı ihtiyacımı gideriyorCumaya kadar verirsin regl döenmi böyle oluyor işte.
Günlük 21 hurma diyeti demi söylediğin.Veririm tabii, hurma detoksu mu yapsam acaba regl döneminde iyi geliyordu bana. Hemde tatlı ihtiyacımı gideriyor![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Benim için pek aydın başlamadı maalesef günüm. Gece hiç uyuyamadım, sabah bir kalktım boğaz iptal, kulaklar pert. Şimdi hastanede sıramı bekliyorum. Bu arada;
kilom 82 ama bunu uykusuzluğa ve yataktan çıktığım an gözüm kapalı tartıya çıkmaya bağlıyorum![]()
Evet sabah 7 öğle 7 akşam 7. Ama sabah erken kalkmadığım için öğle ve akşam olarak deneyebilirim belkiGünlük 21 hurma diyeti demi söylediğin.
Başka bişi yenmiyor bunda demi,sadece yoğurt ve hurma var.Evet sabah 7 öğle 7 akşam 7. Ama sabah erken kalkmadığım için öğle ve akşam olarak deneyebilirim belki
Günaydın canim cumaya eksiye düşersinGünaydın kızlar
Cuma günü 84.900
Bugün : 86.300
Fark : +1.400 gr
Hafta sonu hiç dikkat etmedim, bu hafta da regl yaklaşıyor. Kaçınılmaz sondu tabi![]()
Günaydın fesangimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın kızlar. Benim için pek aydın başlamadı maalesef günüm. Gece hiç uyuyamadım, sabah bir kalktım boğaz iptal, kulaklar pert. Şimdi hastanede sıramı bekliyorum. Bu arada;
GünaydınGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
1 hurma 1 kase yoğurtlu muBaşka bişi yenmiyor bunda demi,sadece yoğurt ve hurma var.
7 hurma 1 kase yoğurt var.1 hurma 1 kase yoğurtlu mu
Evet hurma ve yoğurt, kahve de sınırlıydı sanırım Du yine bi bakıymBaşka bişi yenmiyor bunda demi,sadece yoğurt ve hurma var.
1 hurma 1 kase yoğurtlu mu
7 hurma baya çokmuş, şeker komasına gireriz7 hurma 1 kase yoğurt var.