- Emoji Skoru
- 1.813
- Puanlar
- 33
Maşallah CanımHee vallahaa kızz normalde hiç beklemezdim ben alırim mutlaka derdim amaa almamışımm belli totom aynı sadece karnım büyükk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah CanımHee vallahaa kızz normalde hiç beklemezdim ben alırim mutlaka derdim amaa almamışımm belli totom aynı sadece karnım büyükk
inşallah hep birlikte başarırızMaşallah canım organik tarim candır afiyet olsun şimdiden
İnşallah halledersin canım sıkı takiple faydalı oluyor grup bence
Çok sevindim sağlıkla kavus inşallah bende istiyordum nasip olmadı tüp düşünüyordum ondanda vazgeçtim tabi yas 38 oluyor benim artık keske kendiliğinden olsa isterdim yine de o ayrı
Umudunu kesme Canım, benim 8 yıl sonra kendiliğinden oldu.Maşallah canım organik tarim candır afiyet olsun şimdiden
İnşallah halledersin canım sıkı takiple faydalı oluyor grup bence
Çok sevindim sağlıkla kavus inşallah bende istiyordum nasip olmadı tüp düşünüyordum ondanda vazgeçtim tabi yas 38 oluyor benim artık keske kendiliğinden olsa isterdim yine de o ayrı
İnşallah bulursun canim. Kendi birakmasi daha iyi olmuş. Bizim birakacak umudu yoktu artik o yüzden bende biraktim. 26 ay emmiş oldu. Ben normal inek sütü veriyorum ama hergun bile değil. Benim cocuklarda kabizlik yapiyor. Yogurt vs her gun gibi yiyor zaten inşallah bir duzen kurmus olacagizCok sevindim sorunsuz atlattigina canim
Ayni surecten gecen ben, seni cok iyi anlıyorum
Bizde biraktik, 22 aylik oldugu gun birakicam diyodum ama kendisi 5gun kalasiya rest cekti
Sut olarak 1 ve 3 yas grubu sutunu veriyorum
Simdiden Türkiyeye geldigimde sanirim 1 valizi sirf süt doldurmam gerekecek diye dusuncelere daldim
Kucuk 200ml süt, sabah ve aksam iciyo
Turkiyede ayni marka varmi emin degilim ve ayni tadi bulabilirmiyiz bilmiyorumşimdiden onun telasi sardi beni
olur olur canım sonuçta kilolar gitsinde önemli olan o
Allah analı babalı büyütsün çok az kalmışHee vallahaa kızz normalde hiç beklemezdim ben alırim mutlaka derdim amaa almamışımm belli totom aynı sadece karnım büyükk
HatirlamiyorumBiraz sıkıntıları varmış odaklanamıyormuş, yaa o değil miydi. Dur bi bakayım![]()
Merhaba canim kolay gelsinMerhaba Hanımlar
30 dk eliptik yaptımşimdi bi kahve molası verdim
Eğer bebem uyanmazsa salon temizliğine girişicem kahveden sonra![]()
Aa evet o yazmistiVay arkadaş nasıl karıştırmışımyaşlılık çok zor çooook
uğurböcüüü imiş o
![]()
Ortalamadan cikartiriz olmazsaZipzip- kaptanım
ugurbocuuu arkadaşımız takımdan ayrıldı bia kırmızı takım olarak eksi bir olduk bu durumda ne yapmak gerek
![]()
Gözün aydin canim keske olmasaydi ama olmamasida bir sıkıntısonunda regl oldum şu an çok sancım var ama inşallah ödemler gider rahatlarım![]()
test yapmıştım gebelik yoktu canım bebek olmayınca regl in gelmesi en iyisi çünkü oda sağlık işaretiGözün aydin canim keske olmasaydi ama olmamasida bir sıkıntı![]()
Şimdi geldim kuzum evdeyimGörüşürüz ablacim![]()
Çok teşekkürler canım sağolGeçmiş olsun canım
Umarım geçerde kuru iğne yapalım demişti dr.Geçer gider inşallah![]()
geçmiş olsun canımŞimdi geldim kuzum evdeyim
Çok teşekkürler canım sağol
Umarım geçerde kuru iğne yapalım demişti dr.
Bugunden itibaren menu paylaş canimElimden tutup çekin beni diyetebu şekilde mutlu değilim, silkelenip başlamam lazım..