Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dikkat ettikten sonra niye veremeyesin sabah sabah kayınvalide ile kizida benim canımı çok sıktı
Ne dediler bunlar Allah ım yakamızdan düşmediler bir türlü
Kızlar bişey sorucam sizlere kayınvalidenizin hakkınızda konuştuğunu bile bile öğlen çocuğu onun evinde uyutup yinede yürüyüşe cikarmiydinjz. Çocuğum ben gelene kadar uyanmiyo bu arada.
Ben bırakmıyorum. Bir kaç kere bırakmıştım. Kızı hep bırakır giderdi ben bırakayım dedim kızım küçüktü geldiğim de görümcemin oraya götürmüş kızımı . Görümcemin çocukları yatakta uyuyor benimki de halının üzerinde alev ateş yanıyor. Kaynanada görümcenin bilgisayarında oyun oynuyordu. Nasıl söylendim kızdım kendimden soğudum . Bir daha da bırakmadım ona bırakmam . Geçmişim kötü seninki nasıl bilemem.

Benimle ilgili neler hissediyorsun? Bakalım hislerin doğru mu?
seni yazmıştım gülüm o gün hislerim açıktı zaten seni etiketleyerek seni emojili anlatacaktık ya ben de madde madde hissettiklerimi yazmıştım:)
hislerim yada kalp gözüm her gün açık olmuyor ki zaten , bu nasıl ki karşındakinin samimiyetini yada duyarsızlığını hissedersin aynı onun gibi bir şey

Yüzde mi

72.6
71.1
-1.5
2.06
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia madamhd
Bu hafta elimden geleni yaptım canım.
Tebrikler canim
Diyorsunnn
Elif sopalı resim koyardı cezaları yazardı
Özledim o günleri Zipzip-
Hani nerde
eee ben gideyim o vakit. Zipzip- gel kaptanım.
Sende sporda zopa cikar nere gidiyon
Al bir filiz daha
bir gun hepimiz filiz olacaz uzum uzume baka baka kararir

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar tamam işte canım bizde onu dedik hem az yürüyüş oldu hem de menüden gitti
Hehe işte bende öyle diyorum

72.6
71.1
-1.5
2.06
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia madamhd
Bu hafta elimden geleni yaptım canım.
harikaydın canım bu hafta emeğine sağlık. Eksinde muhteşem tebrikler
Ekside olman güzel canım tebrikler
Gecen hafta 84
Bugün 82.25
Fark.1,75 Gr
Yüzde % 2.08

Yarismaya katılıyorum
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2929525
Eksin harika canım tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…