emin misin sadece sevdiklerin dedim eşin kardeşin ailen sevdiklerin yaniDesteğe kadar kesinlikle bildinDestek konusunda kimseden bı beklentim eyvallahim yok Zaten ihtiyac halinde sevdiklerim yanımda olmiyan da yarın onun içini şunu yaptık diye söz söyleme hakkı doğmasın diye belkide
Teşekkür ederim kaptanımTebrikler canım muhteşemsin
Teşekkür ederim canım benimEksin harika canımtebrikler
Secmeleri aksam yapalim canim benimde islerim var 2 den sonra çıkacağım 6 gibi gelirim bende12.30 da evden çıkacağım. dolayısı ile seçmeleri gündüz yaparsanız yardımcı olamam. Akşam 6-7 gibi evde olacağım.
Zipzip- E Elif_Eylul
Sarı takımdan adım yarışına katılacağım.
Biliyorum canim ❤❤şaka yaptim canim
Sen bu takımın diregisin
Abliş söz verdi kaptanımAfiyet olsun canım, ayaklarına sağlık
Maşallah canım, geçen hafta kaç olduğunu unuttum şu gibi akıp gitsin inşallah
Tebrikler eksin güzel canım
Maşallah kaptanım tebrikler
Naptın ablisss tebrikler
Yaw he he
Neden şaşırdın ablacımdış bir gözden merak etmiştim
gece bir buçuğu geçiyordu hala konuşuyordum ama benimkilerle baba oğul mutfağa gelip masaya oturup konuşmaya başladılar anacım herkes akşam az uyuklayınca gözler cin gibi bunların çeneleri düştü gitmediler mutfaktan oğlan da bir baktım benim leptabın başına oturmuş bende kapadım leptabı sohbet ettik oğlan dün geldi ya memleketten konuşacak mevzu çoktu:))
ben hariç ben yapmam , dur bu gün yazalım kimler yitik şifa yapmaya niyetli diye kaç kişi çıkacak bakalımOlabilir tamm ben de başlıyorum o zman
Tammdır abla beni de ekleyin siz yaparken beraber yaparız
Gunaydin ablaGunaydinnnn
Bol eksili bi gün olsun insallah
Şakalara alinmadigin icin oyle yazdim senin gizli hayraninim benBiliyorum canim ❤❤
Mrb hosgeldinizMrb herkese bende zayıflamak istiyorum. Beni de aranıza alabilir misiniz
Tamam canim adim yarisina ekleriz senide ❤Gunaydin abla
Şakalara alinmadigin icin oyle yazdim senin gizli hayraninim benCanim ben yazmayi unutmuşum korumada oldugum icin yarismalara katılmayacam ama adim yarışı olabilir
Gecen hafta 3 gibi basladik seçmelere canim da bu hafta secmeler aksama kalacak islerim var ama kaptan belli olurGecen hafta saat 12 de secmeler baslamisti. Bugün ne durumdayim. Bildirim yapmayan kaldi mi?
Tebrikler canım. Muhteşemmm.Gecen hafta 84
Bugün 82.25
Fark.1,75 Gr
Yüzde % 2.08
Yarismaya katılıyorum
Zipzip- Gurbettt42 E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2929525
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?