Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

foto yollarım istersen demene şaşırdım gülüm , dış gözleri de boş ver kim ne derse desin önemli değil sen sensin ... sen zaten her şeyiyle çok iyi niyetli zarif kibar düşünceli sorumluluk sahibi birisin biri yardım için elini uzatsa asla geri çevirmezsin hatta bazen o yardım eli çok da iyi niyetli olmasa da bilsen de yok demezsin , herkese aynısın farklı yüzün asla olmadı genel de neşeli tiplerdensin kaşların aman aman çatık gezmezsin , şimdilik bu kadar:)

Breeeee eksin cok guzel canim

Teşekkür ederim canlarım

O evhamin e ' si yok kuzu bende instagram face tiktok miktok dünya fotoğraf barındırıyor bizi napacaklar ...sen kidemlisin deme terfiden önce de başıma bir şey gelmedi...
çok şükür gelmesin de , eşimden dolayı hem de zamanın da yakınlarım da gördüklerimden dolayı resim konusun da hassasım benim watsap resmim yok her zaman uçan kanatlı beyaz at pegasusu resim gereken yerlere koyarım :)

Geçen cuma 58.9
Bugün 58.0
Fark -900Eki Görüntüle 2929547
Eksin harika canım tebrikler
Umut tartildi mi ben görmedim
Aa evet o da tartılmadı
Eki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2

Fark - 900

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Sende ben gibi pazartesi bütün eksi hakkımızı kullanmışız tebrikler canım eksin güzel

Çok çok teşekkür ablacım o senin iyi niyetin ben gerçekten anlattığın gibiyim ama büyüdükçe anlıyorum ki kötülük yapanlara iyilik yapmıyorum herşey karşılıklı benim için

Not. Sinirliyim abla istemezdim ama

hoş geldin gençlikkkkk
bebişin de daha 3 aylık olmamış rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin gülüm erkenden kilonu kontrol almana karar vermekle kendin için çok güzel bir adım atmışsın tam destek yanındayız gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…