Teşekkür ederim canımTebrikler canım. Muhteşemmm.
Öylemiydi yaaGecen hafta 3 gibi basladik seçmelere canim da bu hafta secmeler aksama kalacak islerim var ama kaptan belli olur
foto yollarım istersen demene şaşırdım gülüm , dış gözleri de boş ver kim ne derse desin önemli değil sen sensin ... sen zaten her şeyiyle çok iyi niyetli zarif kibar düşünceli sorumluluk sahibi birisin biri yardım için elini uzatsa asla geri çevirmezsin hatta bazen o yardım eli çok da iyi niyetli olmasa da bilsen de yok demezsin , herkese aynısın farklı yüzün asla olmadı genel de neşeli tiplerdensin kaşların aman aman çatık gezmezsin , şimdilik bu kadar:)Afiyet olsun canım, ayaklarına sağlık
Maşallah canım, geçen hafta kaç olduğunu unuttum şu gibi akıp gitsin inşallah
Tebrikler eksin güzel canım
Maşallah kaptanım tebrikler
Naptın ablisss tebrikler
Yaw he he
Neden şaşırdın ablacımdış bir gözden merak etmiştim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Tamam canim❤
Pazartesi 12 deydi canimÖylemiydi yaaBen erken hatirlamistim.
Umut tartildi mi ben görmedim
Yok tartilmadi canimUmut tartildi mi ben görmedim
Evet onu hatirlamisim demekkiEksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Tamam canim❤
Pazartesi 12 deydi canim
Breeeee eksin cok guzel canim
Teşekkür ederim canlarımBende bakamiyorum midem kotu oluyor
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Aaa ne zamandi o gunler sopam yok artik
günaydın canım.
zaten olayda o değil mi? Yürümedik kaybettik.
Canım tebrikler. Paket halinde satıyoruz. Ama yürümek zorunlu değil. :)
Hee aldım. şşşş kimse duymasın.
Azimli prensesim benim. Maşallah.
Demek ki birde o var.Yok tartilmadi canim
çok şükür gelmesin de , eşimden dolayı hem de zamanın da yakınlarım da gördüklerimden dolayı resim konusun da hassasım benim watsap resmim yok her zaman uçan kanatlı beyaz at pegasusu resim gereken yerlere koyarım :)O evhamin e ' si yok kuzu bendeinstagram face tiktok miktok dünya fotoğraf barındırıyor bizi napacaklar ... sen kidemlisin deme terfiden önce de başıma bir şey gelmedi...
Eksin harika canım tebrikler
Aa evet o da tartılmadıUmut tartildi mi ben görmedim
Sende ben gibiEki Görüntüle 2929550
Geçen cuma 60,1
Bugün 59,2
Fark - 900
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Yarışmalara katılmayacağım
Alt listede devam
Ayy bu ne cavcakli renkler
Çok çok teşekkür ablacım o senin iyi niyetin ben gerçekten anlattığın gibiyim ama büyüdükçe anlıyorum ki kötülük yapanlara iyilik yapmıyorum herşey karşılıklı benim içinfoto yollarım istersen demene şaşırdım gülüm , dış gözleri de boş ver kim ne derse desin önemli değil sen sensin ... sen zaten her şeyiyle çok iyi niyetli zarif kibar düşünceli sorumluluk sahibi birisin biri yardım için elini uzatsa asla geri çevirmezsin hatta bazen o yardım eli çok da iyi niyetli olmasa da bilsen de yok demezsin , herkese aynısın farklı yüzün asla olmadı genel de neşeli tiplerdensin kaşların aman aman çatık gezmezsin , şimdilik bu kadar:)
Gecen hafta zaten cok fazla vermiştin bu hafta bu rakamda vermen bile cok iyiPazartesi de bu kadar eksideydim zaten canım o yüzden
Teşekkürler kızlar
hoş geldin gençlikkkkkHoş buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?