Şahsen ben hiç dikemem.Noktaterzi kendi söküğünu dikemiyor ama
Kardesime mesaj attim tamam cocuklarin kaydini sildirelim dedicidden aşırı yorulup derslerini etkiliyorsa gün için de derste uyuklayacaksa sıkıntı yüzme gerçekten çok efor sarf ettirip yorar , kickboks da ağır bir spor ve çocuk gitmek istemiyorum diyor , eğer kendini savunsun bilsin istiyorsanız ki dedesi diyormuş ya çocuğu istemediği bir dönem de savunma-saldırı sporlarına gönderip soğutmayın , belki 9-10 yaş kickboks için daha uygun olur o da isterse tabii
herkesin evladı değerli senin ki de değerli gülüm ,kuzeni hatta kardeşi için bile olsa istemediği , çok fazla yorulduğu , derslerini etkileyen bir yere gitmesi bence doğru değil
Hoş buldum cnmHoşgeldin canım
Al benden deŞahsen ben hiç dikemem.
Diz kapaklarini pert etmek istiyorsan atla migiNiye ki
Korumadayim kiz200gramda verildigine göre tebrikler
InsaAllah ablacığımohh çok güzel birbirinizi takip edip destekleyince daha iyi olacak inşallah
Ossun vermisin ya kötü biseymi dedimKorumadayim kiz
Ekmek için bu kadar tatava yapacaklarsa birşey alıp verme o zaman bundan sonra.Yok canım akşam büyük oğlum ekmek aldı onlardan sabahta görümcem işe giderken ekmeksiz kalmış bendede az bı bayat vardı bende asagi indim verdim ikisinin de surati beş karış. Eve cikiyodum arkamdan başladılar konuşmaya oda torunları annesine diyoki yukarı daha yemeğe cikmayalim bunu diyen 46 yaşında bı hala. Sanki bu sabahta bayat ekmek yesen nolacak bilmiyorum bana ilginç geldi.
Buna ilave diğer gorumcemin torunu oldu aksam hepsi oradaydı bizde eşimle kursa kayıt yaptrdik donduk bana dediki busralarda kim var eşim bebeği bı kere gördü aradım ablasinj kim var biz varız dedi iyi gelicez biraz dedim gittik yemek yiyorlardı biz oturmadik masaya.
Bu sabahta herşeyden girdiler açıkçası her zmanki halleri ben niye sasiriyosam gerçi.
Sabahta sordum yok dedi bişey ama var belli canım sıkıldı yani
Ben olsam hazırlamam 46 yaşındaki görümcem hazirlasinYa şimdide misafir geldi onlara yemek falan hazirlicam işte Allah'ın adaleti
Allah'ım bizede nasip etKorumadayim kiz
Inşaallah kuzumHarikasın canım güzel sonuçlar al inşallah
Kız akşam 9 da dedik ya seçmeler olacak diyeŞimdiden başladı seçmeler
Madam ve noisy e tebrik ediyorum
Mefkurem zuhal ablaya tebrik ederim
Migi git yat Allah aşkına uyku diye diye zorla uyutcan adamı
Sen istedinDur az kaldi ben de yaaa sabir çekiyorum
Napayım sağa sola mesaj atiyor filiz beni affetsin diyeKız akşam 9 da dedik ya seçmeler olacak diye
Sen istedin
Migi ye kaçıncı baskı oldu canım bir kulaktan giriyor diğerinden çıkıyorKız akşam 9 da dedik ya seçmeler olacak diye
merhabalar hanımlar
kilo vermeye çalışıyorum size katılabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?