Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendini tanitirsan arkadaşlar tanısınlar seni hosgeldin
43 yaşındayım ,kamuda eczacı olarak çalışıyorum.
Evliyim biri 17 diğeri 12 yaşında iki kızım var.
Ankara'da yaşıyorum.
31/08/2021 tarihinde kilo vermeye niyet ettim.
75,3 kg ile başladığım yolculuğuma bugün itibariye 71,8 kg olarak devam etmekteyim.
Daha önce çeşitli takımlarda yarıştım. hedefime hep ulaştım .
Benim sorunum maalesef kilomu koruyamamak . birçoğumuzda olduğu gibi tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. bunları kendimi mutlu etmek için yiyor olabilirim
sizinle birlikte fazlalık kilolarımı vermek istiyorum.

Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz hedefledigin kiloya burda ulaşaman dilegiyle aktif olmani istiyorum lutfen yoksa kapı kapı arar bulurum seni

Ben neyi kaçırdım o da neki ?
Yitik sifa diye bir sistem canım 9 seviyeden oluşuyor her seviye de farkı farklı besleniyorsun her diyette olduğu gibiyasaklı besinler var
1. Seviye
2 ogun besleniyorsun
2. Seviye
İlk öğün kuru meyve ve kuruyemiş oluyora
Akşam normal yiyorsun
3. Öğün .
Tek öğün oluyor

36 saatlio açlık vs oluyor her seviye değişik değişik ilerliyor ben 3. Seviyeye kadar yapabilmistim

Canım gayet güzel yaristin. İnşallah haftaya daha iyi vereceksin. Güveniyorum sana .

Sağol canim sende harika motive ettin teşekkür ederim. Köru körüne aç kal kilo ver yarış kazanılsın düsüncesinde olmadığın içinde ayrica teşekkürler. Ben yine günde 12bin adım sarti koydum kendime illaki bu savaşı ben kazanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…