Kız filiz senden korkulurKilolar firarda devam etmiceksen tabiki gelebilirsin
Ben neyi kaçırdım o da neki ?@Tostombalakanne yitik şifayı naptın inceledin mi baslican mi
İyiyim bende canım aynen devam kilo vermeye kızında kilo vermeye çalışıyordu sanki o napti verebildi niiyiym canım teşekkür ederim sen nasılsın?
birazcık kilo aldım minicik onu vermeye çalışıyorum işte
43 yaşındayım ,kamuda eczacı olarak çalışıyorum.Kendini tanitirsan arkadaşlar tanısınlar seni hosgeldin
Arastirmak işimiz napalimKız filiz senden korkulurbaşka topige bakmaya korkuyorum
Hepimiz ayni seyleri yasiyoruz hedefledigin kiloya burda ulaşaman dilegiyle aktif olmani istiyorum lutfen yoksa kapı kapı arar bulurum seni43 yaşındayım ,kamuda eczacı olarak çalışıyorum.
Evliyim biri 17 diğeri 12 yaşında iki kızım var.
Ankara'da yaşıyorum.
31/08/2021 tarihinde kilo vermeye niyet ettim.
75,3 kg ile başladığım yolculuğuma bugün itibariye 71,8 kg olarak devam etmekteyim.
Daha önce çeşitli takımlarda yarıştım. hedefime hep ulaştım .
Benim sorunum maalesef kilomu koruyamamak . birçoğumuzda olduğu gibi tatlı ve hamur işine dayanamıyorum. bunları kendimi mutlu etmek için yiyor olabilirim
sizinle birlikte fazlalık kilolarımı vermek istiyorum.
Sen de yapma ,yapıp niye kendini yoruyorsun kiYa şimdide misafir geldi onlara yemek falan hazirlicam işte Allah'ın adaleti
Yitik sifa diye bir sistem canım 9 seviyeden oluşuyor her seviye de farkı farklı besleniyorsun her diyette olduğu gibiyasaklı besinler varBen neyi kaçırdım o da neki ?
yok kuzum ya sanırım diyetisyene götüreceğim onuİyiyim bende canım aynen devam kilo vermeye kızında kilo vermeye çalışıyordu sanki o napti verebildi ni
Bende o hiç yok ya direk bodoslama gidiyorum ruhum duymuyor hiç birşeyiArastirmak işimiz napalim
Anladım canım inşallah verir daha çok gencyok kuzum ya sanırım diyetisyene götüreceğim onu
vermek istiyor ama boğazını ayarlayamıyor maalesef
kesinlikle aktif olacağımdan emin olabilirsinHepimiz ayni seyleri yasiyoruz hedefledigin kiloya burda ulaşaman dilegiyle aktif olmani istiyorum lutfen yoksa kapı kapı arar bulurum seni
Ben hemen mesajlarina bakiyorum taaa gecmisine oyuzden hemen hosgeldin dememBende o hiç yok ya direk bodoslama gidiyorum ruhum duymuyor hiç birşeyi
inşallah canım benimAnladım canım inşallah verir daha çok genc
Yok canim oyle şeyetmedimOssun vermisin ya kötü biseymi dedim
Taktığı aldım bundan sonra bende öyle yapayımBen hemen mesajlarina bakiyorum taaa gecmisine oyuzden hemen hosgeldin demem
Canım gayet güzel yaristin. İnşallah haftaya daha iyi vereceksin. Güveniyorum sana .
Amin canim sen iyi veriyorsun başarırsınAllah'ım bizede nasip et
Allah seni napmasinTaktığı aldım bundan sonra bende öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?