Hiç şansınız yok kaptanımIste herkese 12 bin adim attircwm yuzde 2 avantaji alacagiz
Yururuz mavi kızlarlaHiç şansınız yok kaptanım
Ben bunu ins hedef kiloma gelince yaparım yoksa cok riskliDikkat et sonra takımdan ayrılma ama
Ama önce spor bakani secilirSecmedin beni
Valla bi hırs çöktü ilk günün karnım da kazındı yemek yiyemiyorum ben de spora veririm kendimi kaptanımO zaman bende çıkayim
Mavi takim kizlar yarin adim yarisi icin en az 12.000 adim atmadan gelmiyoruz
Iyi geceler❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Canım ben yürüyüşle bacaklarımı baya sıkılaştırmıstım squatla destekleyerek popomda şekillenmiş yukselmistiPilavın üstüne baklava nasıl gidiyor biri yazdı görmüştüm bende böyle değişik şeyleri bir arada yerim hep
Kimmiş o merak ettimEn son onu yiyen kisi takimdan ayrildi
Hepsini birden alamiyomkiÖnce seçiyor bi de şikayet ediyor.
Di mi sende haklisin ablaAma önce spor bakani secilir
2.seni alicaktim
Kapti hemen gıcık
O takımdaydi ya yaz aylarinda gelmisti ya da daha onceValla bi hırs çöktü ilk günün karnım da kazındı yemek yiyemiyorum ben de spora veririm kendimi kaptanım
Canım ben yürüyüşle bacaklarımı baya sıkılaştırmıstım squatla destekleyerek popomda şekillenmiş yukselmistipilav üstü baklava yemem ama bir arkadaşımın babası çorbanın içine pilav üstüne kurufasulye yanına yoğurt ve salatanıza koyup hepsini bir tabakta yerdi
Kimmiş o merak ettim
Sizlerede tabiki guveniyorum milkam cukulatamElifin yokluğunu hissetrimeyiz abla
Allah affetsin o ne be öyle içine supangle de ataymis tam olurmuşValla bi hırs çöktü ilk günün karnım da kazındı yemek yiyemiyorum ben de spora veririm kendimi kaptanım
Canım ben yürüyüşle bacaklarımı baya sıkılaştırmıstım squatla destekleyerek popomda şekillenmiş yukselmistipilav üstü baklava yemem ama bir arkadaşımın babası çorbanın içine pilav üstüne kurufasulye yanına yoğurt ve salatanıza koyup hepsini bir tabakta yerdi
Kimmiş o merak ettim
Mideyi şaşırt aradaBen bunu ins hedef kiloma gelince yaparım yoksa cok riskli
Kural mı değiştirsen kırmızı kaptan seçse kalanlar mavi kaptanın mı olsa.Di mi sende haklisin abla
Yok yok yemem bugün mis gibi poğaça vardi yemedimMideyi şaşırt aradacanım ama. Şaka yapıyorum gaza gelip yeme
Hiç hatırlamıyorum canım ama bir ara 300 400 tane yapardık bir hırslaAllah affetsin o ne be öyle içine supangle de ataymis tam olurmuş
Squat kaçar tane yapmıştın
300 400 squat miHiç hatırlamıyorum canım ama bir ara 300 400 tane yapardık bir hırslasen yine de diyelim bugün 20 yarın 30 sonra ki gün 40 diye arttırarak devam et canım
F Frozen01 gibi yapaydin ablaHepsini birden alamiyomki
Anladım canım geçmiş olsunYok yok yemem bugün mis gibi poğaça vardi yemedimseker yag benim egzamami azdiriyor
Teşekkür ettimAnladım canım geçmiş olsun
O zaman spor puanları yüksek olurdu canım bi de bir anda yapmazdım tabi gün içine yayarak yapardım 2 saate bir 50 tane gibi300 400 squat mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?